Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kerros kerrokselta

Anne Kultin esikoisrunoteoskokoelma Kerros kerrokselta kuvaa irtipäästämisen kauneutta. Sen sykäyksinä toimivat kysymykset: Kuka oikeasti olen? Mitä sydämen äänen kuunteleminen tarkoittaa? Mitä on sisäinen kauneus tai pyyteetön rakkaus?

Pohdiskelun tuloksena syntyi oivallus siitä, että on lopetettava itsensä kieltäminen, voitettava esteenä olevat pelot ja mentävä sydän edellä kohti aitoa iloa tuottavia asioita. Oivalluksesta alkoi syntyä tauluja, ensin itselle ja myöhemmin myös muille. 

Itseensä matkustaminen on kivuliasta, sillä mukana on menneisyyden painolastia; omia ja muiden odotuksia, kipeitä kokemuksia ja tunteita, tiukassa istuvia rooleja. Kun itseään kuitenkin uskaltaa katsoa rehellisesti, voi alkaa kuoriutua kerros kerrokselta, päästää irti menneestä ja löytää aidon itsensä: sydämensä, kauneutensa, ilon ja puhtaan rakkauden. 

Hinta: 25 euroa. 

Toinen painos on tulossa myyntiin Äitienpäiväksi 2018! Toinen painos tulee myyntiin liiketiloihimme, tapahtumiin, messuille tai voit tilata teoksen alla olevilla tiedoilla. Runokirja on myynnissä myös kustantajalla Valmiixi. Linkissä kustantajan blogiteksti otsikolla "Anne Kultin runokirja syntyi elämälle antautumisesta". 

 

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:

anne.kultti(at)graalion.fi 

tai 050 591 6291 

tai yhteydenottolomakkeella

 

 

Anne Kultti - Kerros kerrokseltaAnne Kultti - Kerros kerrokselta

 

 

Anne Kultti - RuorissaAnne Kultti - Ruorissa

Tekstit ja maalaukset: Anne Kultti

Ulkoasun suunnittelu ja taitto: Päivi Peltoniemi

Valmiixi, Kurikka 2014, 1.painos

Painopaikka ja -aika: Keuruskopio Oy, Keuruu 2014

ISBN 98-952-5965-24-7

UDK 894.541-1

YKL 82.2

Asiasanat: runot, esikoisteokset, henkinen kasvu, intuitio, taide, voimaantuminen