Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Sielun sanoja

 

Haluaisitko opastusta tulevaan vuoteen?

Tai askarruttaako mieltäsi mihin suuntaan tästä hetkestä eteenpäin astella?

Haluaisitko tietää mistä langasta vetää, että sisälläsi oleva möykky purkaantuu?

Tai miten löytää kaiken kaaoksen keskeltä rauha?

 

Sielun sanoja on intuitiivisesti kirjoitettu tulkinta, jonka pituus vaihtelee lyhyemmästä viestistä pitkään kirjeeseen. Käytän tulkinnan tukena yhtä tai useampaa käytössäni olevista viesti- tai tarotkorttipakoista. Kortit ovat kuitenkin vain innoittajia, en hyödynnä tulkinnan kirjoittamisessa korttien mukana tulevia selityksiä tai tarot-korttien tulkinnassa käytettyjä perinteitä. 

Sielun sanoja -tulkintani ei ole ennuste, vaan korttien kuvien siivittämä intuition kautta nouseva opastus. Sanojen on tarkoitus auttaa sinua yltämään korkeimpaan potentiaaliisi, saamaan rohkeutta ja oppimaan armollisuutta itseäsi kohtaan niissä tunnelmissa, joita käsiillä olevassa elämäntilanteessasi kohtaat. Elämä on aaltoliikettä, välillä mennään keveästi korkealla ja välillä tullaan alas ja hidastetaan. Ennustaminen on mielestäni nykyenergioissa miltei mahdotonta (liekö tarpeellistakaan), sillä olemme vapaat joka hetki valitsemaan – joko teemme samoin kuin ennen tai eri tavalla. Vapaa tahtomme ja toimintamme määrittää, miten polkumme kulkee. Kulkekaamme sitä rohkeasti ja luottavaisin mielin.

Tulkinnan hinta vaihtelee antamasi aiheen ja haluamasi laajuuden mukaan. Lyhyemmät opastukset (esim. kolme korttia) maksavat 35 €. Laajan tulkinnan (esim. vuositulkinta) hinta on 50 €. Tulkintaa varten tarvitsen etunimen, sähköpostiosoitteen, halutessasi tulkinnan aiheen ja toiveesi tulkinnan laajuudesta. Tulkinta toimitetaan  sähköpostiisi viikon aikana. 

 

Tilaukset ja tiedustelut:

anne.kultti(at)graalion.fi

tai 050 591 6291

 

Sielun sanojaSielun sanoja