Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Voimakuvat

Voimakuvat ovat pieniä intuitiivisia maalauksia maalattuna maalaupaperille. Voimakuvia ei myöskään kehystetä, vaan voit itse valita haluamasi kehykset tai säilyttää voimakuvaa sellaisenaan. Voimakuvat soveltuvat kokonsa ja materiaalinsa puolesta erinomaisesti esim. yö- tai työpöydälle, kirjahyllyyn tai omaan voimanurkkaan. Voimakuvien koko on joko A5 tai A6 sen mukaan, mikä intuitiivisesti valikoituu oikealta.

Hinta: 20€ + toimituskulut 5€. 

Tilausohje: Voimakuva maksetaan etukäteen tilille: FI16 4924 0010 6014 95. Laita viestillä saajan täysi nimi ja postitusosoite. Mikäli haluat noutaa Voimakuvan Graalionin tiloista, niin ilmoitathan myös tämän.   

Toimitusajoista: Maalaan Voimakuvia maksun jälkeen pääsääntöisesti arkipäivinä. Toimitusaika Voimakuvissa tyypillisesti muutamista päivistä pariin viikkoon. 

 

Tilaukset ja tiedustelut:

anne.kultti(at)graalion.fi 

tai 050 591 6291 

tai yhteydenottolomakkeella

 

Nimeämätön voimakuva, joka on vielä ilman omistajaa. Onko tämä sinun?Nimeämätön voimakuva, joka on vielä ilman omistajaa. Onko tämä sinun?

Tämä voimakuva on tällä hetkellä saajansa työpisteellä tuomassa piristystä työpäiviin. Tämä voimakuva on tällä hetkellä saajansa työpisteellä tuomassa piristystä työpäiviin.

Yksi jo kotiin toimitettu voimakuvaYksi jo kotiin toimitettu voimakuva