Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kuukausirunot

"Kiitos. Tuhannesti kiitos. Et tiedä miten tarpeeseen tämä tuli juuri tähän hetkeen. Kiitos!"-Asiakaspalaute

 

 "Uskomatonta. Suoraan sydämeen. Olen sanaton ❤ kiitos."-Asiakaspalaute

 

Haluaisitko itsellesi tai läheisellesi lahjaksi uuden Valorunon joka kuukausi? Kuukausittain toimitettavat Valorunot poikkeavat yksittäistilatuista siten, että kuukausirunoissa esille nousevat juuri nimenomaiseen kuukauteen liittyvät teemat. Kuukausirunot sanoittavat sitä, mitä runon saajalla on sillä hetkellä sekä tuomaan opastusta, iloa, myötätuntoa ja uskallusta tulevaan. Kuukausirunot toimitetaan ennen kuun vaihtumista päättyvän kuukauden lopulla tai alkavan kuukauden ensimmäisten päivien aikana ollen siis aina ajan hermolla. Kuukausirunot voi myös tilata lahjaksi jollekin toiselle. 

Hinta: Kuukausirunojen vuositilaus on 125€. Loppuvuoden hinta suhteutetaan aina jäljellä oleviin kuukausiin. 

Tilausohje: Kuukausitilaus maksetaan etukäteen tilille: FI16 4924 0010 6014 95. Laita viestillä tieto kuukausirunojen saajan etunimestä sekä sähköpostiosoite, johon runot voi toimittaa. Saat vastausviestissä myös vahvistuksen loppuvuoden tilauksen summasta.   

 

HUIPPUTARJOUS!!!!!

 

Kuukausirunot koskettavat, koska niiden viesti on aina henkilökohtainen ja ainoa laatuaan.Kuukausirunot koskettavat, koska niiden viesti on aina henkilökohtainen ja ainoa laatuaan.

 

 

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:

anne.kultti(at)graalion.fi 

tai 050 591 6291 

tai yhteydenottolomakkeella