Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


EFT - tunteidenvapautustekniikka

Olen opiskellut EFT -naputteluhoitotekniikan Matti Rautajoen opissa Tampereella vuonna 2015. Matin nettisivuilla on kattavasti kerrottu, mistä hoidossa on kyse ja sieltä on löydettävissä useita videoitakin, jotka antavat käsitystä siitä, millaista hoito on ja miten se vaikuttaa. Matin sivulle pääset tästä linkistä.

Lyhyesti kerrottuna EFT on sekoitus kiinalaista lääketiedettä ja modernia psykologiaa. EFT:ssä naputellaan tiettyjä akupunktiopisteitä, mikä vaikuttaa suoraan aivojen ”turvavartijan” eli pienen, keskellä aivoja sijaitsevan mantelitumakkeen toimintaan. Hoitotilanteessa virittäydytään aluksi asiakasta vaivaavaan asiaan ja akupisteitä naputtelemalla saadaan välitön rentouttava vaikutus kyseisen asian suhteen. Mantelitumake saa naputellessa viestin, että tämän asian suhteen "vaara on ohi", jolloin lihakset rentoutuvat ja stressihormonitaso madaltuu.

Virittäytyminen hoidettavaan asiaan tapahtuu keskustelemalla siitä tai vaihtoehtoisesti asiakas virittäytyy mielessään itselleen huolta tuottavaa aiheeseen. Tämä mahdollistaa sen, että kaikkea ei tarvitse kertoa hoitajalle ellei halua, vaan asiakkaalla on mahdollisuus käsitellä asiaansa pelkästään sisäisesti ja silti vapautua sen aiheuttamasta stressistä naputtelun avulla. 

 

EFT -hoito 60min 60e (sis. alv 24%)

EFT -hoito ja keskusteluapu 90min 85e (sis. alv 24%)

Hoitava rummuttaminen

Rumpuhoidon tehokkuus ja rentouttava vaikutus perustuu värähtelyyn. Sen teho tuntuu solutasolla asti sen ansiosta, että ääniaallot ja värähtely kulkee kehon ja solujen nesteissä vapauttaen kehoon kertyneitä jännityksiä. Lisäksi rummuttamiseen keskittyminen auttaa sulkemaan ajelehtivat ajatukset pois ja kohdistamaan huomion nykyhetkeen. Siihen, miltä kehossa ja sydämessä tuntuu juuri nyt. 

Rummutan itse rakentamallani poronnahkaisella perinnerummulla asiakkaan kehon ympärillä tämän levätessä lämpimän viltin alla.

 

Rumpuhoito 30min 25e (sis. alv 24%)

Rumpuhoito ja keskusteluapu 60min 60e (sis. alv 24%)

Rumpuhoito ja keskusteluapu 90min 85e (sis. alv 24%)

Reiki -hoito

Jokainen elävä keho säteilee lämpöä ja elämänenergiaa. Ihminen asettaa vaistomaisesti kätensä kipeän kohdan päälle satuttaessaan itsensä johonkin, koska kämmenestä välittyvä energia lievittää kipua. Pelkkä kosketus auttaa ja rauhoittaa.

Olen opiskellut Reikihoitotekniikan Mikao Usuin oppilinjan mukaan. Reikihoitoa tehdessäni en välitä hoidettavalle omaa energiaani vaan virratan sitä universaalista lähteestä. Se, uskooko hoidettava tähän vai ei, ei ole tärkeää. Energia kulkee silti. Vastaanottava keho on toki helpompi hoidettava kuin vastustava.

Reikihoito on erittäin tehokas tapa rentoutua; moni jopa nukahtaa kesken hoidon. Käyn hoidettavan energiakanavat läpi asettamalla käteni keholla tai kehon yläpuolella tiettyihin kohtiin ja autan siten virtausta kehossa kulkemaan vapaammin. Herkkä keho voi tuntea energian virtauksen tai kuumotusta hoidettavassa kohdassa, myös ilman fyysistä kosketusta.

Käytän Reikihoitoa mielelläni keskusteluavun yhteydessä, sillä se rauhoittaa ja tasapainottaa oloa sekä antaa lisää energiaa ja voiman tunnetta. Se auttaa ylittämään vaikeita tilanteita ja helpotta haastavien asioiden kohtaamista. 

 

Intuitiivinen Reikihoito 30min 30e (sis. alv 24%)

Intuitiivinen Reikihoito 60min 60e (sis. alv 24%)

Keskusteluapu ja Reikihoito 90min 85e (sis. alv 24%)

 

 

AJANVARAUS, YHTEYDENOTOT JA TIEDUSTELUT: 

NETTIAJANVARAUS

Anne Kultti
050 5916291
(mieluiten tekstiviestinä, en vastaa puheluihin asiakkaiden aikana) 
anne.kultti(at)graalion.fi