Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Keskusteluapu

Elätkö haastavassa elämäntilanteessa?

Kaipaatko tukea? Jotakuta, joka kuuntelee ja rohkaisee sinua? 

 

Varaa aika asiasi purkamiselle. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena sosiaalityö ja laajana sivuaineena psykologia. Koulutusta vastaava työkokemukseni on aikuispsykiatrian sosiaalityöstä sekä aikuissosiaalityöstä ja potilasasiamiehenä toimimisesta kunnassa. 

Olen syvällinen ihmisyyden pohtija ja uskon, että voin auttaa sinua näkemään mahdollisuutesi uusin silmin. Toimin sinulle peilinä ja avarran näkökulmiasi. Minun luonani sinun ei tarvitse hävetä mitään ajatuksiasi tai tekojasi. Minä tiedän, millaista on olla epätäydellinen ja epäonnistua. Saat vuodattaa pahimmat pelkosi minulle ja lupaan, että en hätkähdä mistään. Laitetaan yhdessä asiasi oikeisiin mittasuhteisiin. Mieli pyörittää pelot helposti kauhukuviksi ja ylipääsemättömiksi vuoriksi. Asioille voi kuitenkin aina tehdä jotakin. Jos ei muuta, niin ainakin omaa suhtautumistaan niihin voi muuttaa ja silloin tunnereaktiosikin muuttuu.

Autan sinua ottamaan ensimmäisen askeleen eteenpäin itsesi kunnioittamisessa ja rakastamisessa. Kannustan muuttamaan asioita, joita voit muuttaa sekä suostumaan ja hyväksymään asiat, joille et voi mitään. Voin myös opettaa yksinkertaisia tekniikoita arjen tilanteisiin, joiden avulla voit välittömästi vähentää niissä muodostuvaa stressiä ja ahdistusta. Opetan sinua pysymään omassa voimassasi ja sen myötä vähentämään tunnemyrskyihin ajautumista. Kun et enää jokaisen tuulen mukana heilahda, vapautuu energiaa oman elämäsi iloiseen elämiseen. 

Keskusteluavun yhteydessä voimme käyttää erilaisia tekniikoita akuutin stressin poistamiseksi. Käyttämiäni menetelmiä ovat EFT - Emotional Freedom Technique (akupisteitä naputtelemalla), intuitiivinen Reiki-hoito, Sylihoito ja rentoutuminen rummutuksen avulla. Mikäli haluat keskustelun lisäksi rentouttavaa hoitoa, varaa puolentoista tunnin aika.

Huom! Olen rinnallakulkija, en psykologi enkä terapeutti. Mikäli koet, että mielenterveytesi on järkkymässä, hakeudu lääkärin tai terapeutin puheille. 

 

HINNASTO: 

60min 60e (sis. alv 24%)

90min 85e (sis. alv 24%)

 

AJANVARAUS:

NETTIAJANVARAUS

anne.kultti(at)graalion.fi

050 5916291

(asiakastilanteissa puhelin on äänettömällä, suosittelen tekstiviestin lähettämistä)

yhteydenottolomake

 

Lopuksi ohjaan sinut seuraavasta linkistä blogitekstieni pariin. Kenties sieltä löytyy oivaltamisen evästä tapaamistamme odotellessasi. 

TULE!

 

Keskusteluapu ajanvarauksellaKeskusteluapu ajanvarauksella