Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kosketus- ja sylihoito

Olen sosiaalityön ja psykologian opintojeni (YTM) lisäksi opiskellut Reiki-hoitajaksi ja EFT-hoitajaksi. 
Aiemmassa työssäni aikuissosiaalityöntekijänä oli tilanteita, joissa olisi ollut mielestäni tarpeen halata asiakasta, mutta pelkäsin silloin, että se ei olisi ollut sopivaa. Nyt en ole enää viranomaisroolissa vaan vapaa halaamaan. Olenkin halannut paljon - messuilla, Valorunokutsuilla, putiikissamme, tapahtumissa, tempauksissa jne. Olen tuntenut pitkissä syleilyissä, miten ihmisistä putoaa jotain pois. Oli se sitten surua, pelkoa, ikävää, kaipausta, suojakuoria, häpeää, jännitystä, väsymystä - minun ei tarvitse tietää. Sen tiedän, että taakat kevenevät halaamalla ja siksi haluan jatkaa sitä vielä pidemmälle; senkin kohdan yli, jossa tavallisesti jo irrottaisi otteensa. Kun siitä vielä jatkaa syleilyssä pysymistä pidempään, tapahtuu antautuminen. Taika, jolloin vapautuu suojauksistaan ja tulee näkyväksi ja kohdatuksi omana itsenään. Se voi olla hyvin parantava kokemus.
 
Tutkittua tietoa on jo paljon siitä, että halaaminen ja koskettaminen vapauttaa elimistöön sellaisia hyvinvointia edistäviä hormoneita kuin oksitosiinia, dopamiinia, serotoniinia ja endorfiineja. Niillä on mm. pelkoa ja ahdistusta lieventäviä vaikutuksia. Halaaminen ja koskettaminen voi näin ollen lievittää kivun tunnetta, vähentää stressiä, parantaa unen laatua, auttaa eroon riippuvuuksista, parantaa immuniteettiä ja ehkäistä sairauksien syntymistä sekä nopeuttaa paranemista. On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka elämäntilanteensa vuoksi ovat vailla kosketusta tai ovat tunteidensa kanssa yksin.  

Tarjoan turvallisen, rakastavan, hyväksyvän ja lohdullisen sylin syliä tarvitsevalle. Paikan kunnioittavalle kohtaamiselle, näkyväksi tulemiselle kosketuksen avulla, tunteiden vapauttamiselle ja pelkojen purkamiselle. Tätä kutsun nimellä KOSKETUS- JA SYLIHOITO.  

Kosketus- ja sylihoito antaa hyvänolon tunteen lisäksi mahdollisuuden kohdata läheisyyteen liittyviä pelkoja tai kehomuistiin painuneita ikäviä kosketuskokemuksia. Apuna tässä voidaan käyttää lisäksi EFT-menetelmää (EmotionalFreedomTechnic -koulutus v.2015), jossa akupunktiopisteitä naputtelemalla avataan kehon tukkeutuneita sähköisiä linjastoja, joita myös tunnelukoiksi kutsutaan.
 
Sylihoidossa on lupa puhua tai olla vaan hiljaa, on lupa itkeä ja nauraa, jos siltä tuntuu. Hoidossa vallitsee täydellinen luottamus. Hoito tapahtuu Graalionin hoitohuoneessa eettisiä periaateita noudattaen, molempia osapuolia kunnioittaen ja tarvittaessa pienin askelin edeten. Hoito voi olla vaikka pelkästään kädestä pitämistä ja hiusten silittelyä, mikäli asiakas niin haluaa. Kosketus- ja sylihoidossa ei ole minkäänlaista seksuaalista tai romanttista virettä - ainoastaan syvää myötätuntoa ja hellyyttä ihmisyyttä kohtaan. 
 
Onko sinulla surua tai huolia, mutta ei oikein ketään, kenelle voisit sitä purkaa?
Oletko kasvanut kodissa, jossa tunteita ei näytetty koskettamalla?
Kaipaatko lämmintä halausta?
  
Pyydän tulemaan sylihoitoon puhtaana ja ilman hajusteita kemikaaliyliherkkyyteni vuoksi.
Laita yllesi joustavat, mukavat vaatteet.
 
HUOM! Mikäli sinulla on mielenterveyden kanssa ongelmia, hakeudu lääkärin tai terapeutin vastaanotolle. Kosketus- ja sylihoito on täydentävä hoitomuoto. Suosittelen kokeilemaan sitä vasta siinä vaiheessa, kun olet saanut mielenterveysongelmasi hyvään hoitotasapainoon.
 
HINNASTO: 
 
30min 30€
60min 60€
90min 85€
 
Mikäli sinulla on keskusteltavia asioita ja EFT-hoidon tarvetta, suosittelen varaamaan pisimmän ajan.
 
VARAA AIKA SYLIHOITOON:
anne.kultti(at)graalion.fi
050 5916291
(mieluiten tekstiviestinä, en vastaa puheluihin asiakkaiden aikana)