Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Palveluhinnasto

Huomio! Hinnasto päivityksen alla. Tarkistettu hinnasto voimassa 1.2.2018 alkaen.

NETTIAJANVARAUS

Hoidon nimi

Hinta

(alv 24%)

Velhastin Helahoito - Tämä on suositeltavin ja käytetyin hoito sen joustavuutensa, helppoutensa ja tehonsa vuoksi. Yhdistelmähoidossa on käytössä kaikki hankittu osaaminen asiakkaan tilanteeseen räätälöitynä kokonaisuutena. Hoito koostuu useasta eri tekniikasta ja toteutetaan aina intuitiota kuunnellen. Yhdistelmähoidossa työskennellään kokonaisvaltaisesti fyysisen kehon, energiakehojen ja sielun tasolla puhdistaen, eheyttäen tai laittaen liikkeelle prosesseja, jotka voivat muuttaa sekä ajatusmalleja että tapaa tuntea ja toimia. Voit myös katsoa tästä oman erillisen kuvauksensa.

85 € / pitkät hoitoajat

60 € / 60 min

30€ / 30 min

Horstmann-tekniikka - Yksinkertainen kehoterapiamuoto, jolla saadaan lisättyä kehon liikkuvuutta, hoidettua kiputiloja ja purettua kehoomme varautunutta tunnekuormaa, negatiivisiin kokemuksiin liittyviä traumoja sekä ylipäätään laittamaan liikkeelle prosessin, joka muuttaa meille vahingollista ajattelua. Lue lisää Horstmann-tekniikasta

 

85 € / pitkät hoitoajat

60 € / 1 tunti

30 € / 30 min

Tessan tech - Horstmann-teknikan kehittäjän Trish Trowbrigden uusi äärimmäisen voimallinen energiahoito. Tekniikasta on olemassa kaksi osaa; osa 1 kohdentuu luuston tasoon ollen ns. metamorfinen hoito ja osa 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään ingeroiden kehon ja sielun toisiinsa. Lue lisää Tessan Tech -tekniikasta.

70 € / n. 1 tunti (kesto vaihtelee)

Kaustislainen jäsenkorjaus - Niin kuin Matti Liedes ja Heikki Jylhä Kaustisella ovat sen minulle opettaneet. Annemaisin sovellutuksin tietenkin. Lue lisää kaustislaisesta jäsenkorjauksesta.

85 € / 90 min

60 € / 1 tunti 

30 € / 30 min

Klassinen hieronta - Uusia pelkkiä klassisen hieronnan asiakkaita en ota vastaan, vaan teen hieronta-jäsenkorjaus-yhdistelmää, josta veloitan jäsenkorjauksen mukaan.

 

Voice Massage - Äänenkäytön, purentalihasten ja hengityksen alueen erikoishoito. Suosittelen ja käytän myös paljon istumatyötä tekeville silloin, kun klassinen hieronta tuntuu tehottomalta. Erinomainen myös urheilijoille, astmaatikoille jne. Lue lisää Voice Massage -terapiasta.

Hengityksen alue

85 € / 120 min

Purentalihashoito

75 € / 75 min

 

Velhastin Hoitotuoli - Katso tästä oma erillinen kuvauksensa. Velhastin Hoitotuolissa on samoja elementtejä kuin Nea-hoidossa, mutta painotus on enemmän lempeässä rentouttamisessa ja hemmottelussa. Hoito myös poikkeaa muista, koska se tehdään istualtaan. Yksinkertaistettuna kyse on istualtaan tehtävästä kehoterapian, hoitavan äänen ja energiahoidon yhdistelmästä. 

5 /5 min

15 /15 min

30 /30 min

45 /45 min

60 /60 min

Äänirentoutus - Toteutan äänirentoutuksia ryhmille. Rentoutuksessä käytetyt äänet toteutetaan aina intuitiota kuunnellen. Äänirentoutuksessa asiakkaalla on vaatteet päällä ja rentoutus otetaan vastaan hoitopöydällä tai lattialla maaten. Äänirentoutus ei sisällä oletusarvoisesti kosketusta ellei intuitio kehota muuta. Mikäli et halua kosketusta, niin pyydän ilmoittamaan tämän ennen hoidon aloitusta. Katso lisätietoja ryhmille tarkoitetusta esittelystä.

 

Hoitava laulu ja "sielunlaulu" - Tätä tulee käytettyä enimmäkseen muiden hoitojen tukena, koska äänen värähtely tehostaa sekä kehon jännitystilojen että henkisten lukkojen avaamisessa. Muiden hoitojen yhteydessä tehtynä tästä ei tule lisäveloitusta. Tarjolla myös omana erillisenä palvelunaan. Hoitavaa ääntä hyödynnetään myös äänirentoutuksen tukena, mutta itsenäisesti toteutettuna hoidon teho painottuu enemmän lempeään kiputilojen hoitamiseen pelkän rentoutumisen sijasta. Lue lisää hoitavasta laulusta. 

15 €/15 min

30 €/30 min

45 €/45 min

60 €/60 min

Hoitava rummuttaminen - Shamaanirumpuja on käytetty jo tuhansia vuosia rentouttamaan, avaamaan tunnelukkoja, poistamaan kehon kiputiloja sekä viemään meitä matkalle omaan alitajuntaamme. Lue lisää hoitavasta rummuttamisesta. 

15 €/15 min

30 €/30 min

45 €/45 min

60 €/60 min

Intialainen päänhieronta - Ihana hemmotteluhoito, joka on myös tehokas. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiaseutu, niska, ylärintakehä, päänahka ja kasvot. Rauhoittaa hermostunutta mieltä ja hyvä apukeino päänsärkyihin liittyvissä ongelmissa. 

45 € / 45 min

 Reiki ja muut energiahoidot

- yhdistelmänä Reiki ja energeettinen jäsenkorjaus

- yhdistelmänä Reiki ja hoitava laulu

- yhdistelmänä Reiki ja hoitava rummuttaminen

- muut energiahoidot

Lue lisää Reikistä ja energiahoidoista.

85 € / 90 min

60 €/1 tunti

30 €/30 min

Etäpalvelut

- Etähoito

- Suvun tai yhteisön etähoito

 

Huomio! Etäpalvelujen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse/viestitse ja samalla keskustellaan palvelun sisällöstä.  

Etähoito:

40 €  

 

Suvun/yhteisön:

70 €/ 65 min

Yksilölliset ohjaukset ja valmennukset:

- Irti esiintymisjännityksestä

- Ystäviksi kivun kanssa

- Meditaatioohjaus

- Hengitysohjaus  

- Äänenkäytön ohjaus

60 €/1 tunti

30 €/30 min  

Huomio! Muiden hoitojen tukena käytän myös lymfahoidon perusteita, kuivakuppausta, venytys- ja liikkuvuusharjoitusten ohjausta, kuntoharjoittelun ohjausta ja kinesioteippausta. Nämä kuuluvat varsinaisen päätuotteen hintaan. 

Voit kysyä lisätietoja eri hoitojen sisällöistä yhteydenottolomakkeella

VedenemoVedenemo