Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Velhastin yksilöpalvelut

Olen opiskellut laajan valikoiman eri hoitotekniikoita, joita tukee vankka ihmisen anatomian ja fysiologian osaaminen. Ihmisen anatomia on aihe, joka innostaa minua ja aiheen parissa vietetyt tunnit saivat käytännön kiitoksen, kun sain kunnian toimia myös anatomian opettajana tuleville hierojille. Minulla on lisäksi harvinaisen perinnöllisen sidekudossairauden (Ehlers-Danlos syndrooma) takia kipuun ja hoitamiseen sekä itsehoito- ja rentoutusmenetelmiin henkilökohtainen ja intensiivinen näkökulma, olenhan kuntouttanut itseäni ja opiskellut muiden hoitamista rinta rinnan. Ja hyvällä menestyksellä, koska olen kuntoutunut sairaseläkkeen partaalta kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Mutta kipukroonikko minä tulen olemaan koko lopun elämäni ja minulle yksi keino pärjätä oman tilanteeni kanssa on hyödyntää omat kivut ja ongelmat loppumattomana tiedonlähteenä ihmiskehon ihmeistä. Oma kehoni toimii myös jatkuvana tutkimuskohteena ja harjoituskappaleena uuden löytämiseen. 

Oman henkisen kehitykseni parissa olen työskennellyt pitkään ja erityisesti viime vuodet itseäni säästämättä. Olen jo aivan nuoresta asti iloisen ja hymyileväisen luonteeni pinnan alla ollut taipuvainen syvällisten pohdiskeluun. Erityisesti pohdiskelun kohteena ovat olleet rakkauden olemus ja lajit, totuuden etsintä eri asioista ja ihmiset sekä elämän kulku ylipäätään. Ihmisissä minua kiinnostaa heidän persoonallisuutensa, heidän tapansa toimia ja syyt noiden asioiden taustalla. Tuo kiinnostus johti siihen, että halusin tutkia myös miten rikkinäistä mieltä yritetään auttaa ja opiskelin mielenterveyspuolen lähihoitajaksi. Ja vaikka uteliaana ja kokeilunhaluisena ihmisenä olen hankkinut tuon jälkeen monelaista koulutusta ja työkokemusta, niin edelleen mielen ja tunteiden anatomia on vähintäänkin yhtä kiinnostava aihe kuin ihmiskehon. Ja oma kokemus on vakuuttanut minut siitä, että oman sisäisen maailman tutkiminen ja omien toimintapapojen haastaminen on tie pysyvämpään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siksi työskentelen itseni kehittämiseksi yhtä väsymättömästi kuin fyysisen kehoni kanssa ja hyödynnän työssäni myös tämän osaamisen ja kokemuksen. 

 

Velhasti?

Velhasti on samalla sekä minulle annettu osaamisen tasoon liittyvä arvonimi että kuvaa tapaani työskennellä. Velhasti tulee termien velho ja tyhjä astia yhdistelmästä. Tyhjä astia on merkityksellinen käsite hoitamisessani, koska minä Anne en päätä mitä asiakas tarvitsee. Minun tehtäväni on kuunnella mitä maailmankaikkeus haluaa tarjota ja mitä asiakkaan oppaat ja auttajat pyytävät. Käytössäni on vahvan teknisen osaamisen lisäksi yhteydet näkymättömään maailmaan ja hoidoissa on usein paljon apukäsiä mukana. Mutta minä en ole pelkkä tahdoton ja tyhjä kanava. Näkymätön maailma on opettanut ja opettaa alati minulle taitoja, joissa ei ole edes mielikuvitus rajana. Enkä minä ole näkymättömän maailman käskyläinen, vaan luotettu yhteistyökumppani. Minun taustani ja määrätietoinen työskentelyni yhdessä ovat tuoneet minulle tuon Velhastin arvonimen. Velhasti on minun parantajanimeni.

 

Tajoan Graalion Oy:n tiloissa seuraavia yksilöpalveluita:

Velhastin Helahoito ja Velhastin Hoitotuoli

Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikka

Kaustislainen jäsenkorjausVoice Massage ja intialainen päänhieronta

Hoitava laulu ja rummuttaminen

Reiki ja energiahoidot

Suvun tai yhteisön etähoito

 

Kaikki palvelut hintoineen löydät hinnastosta. Tarkemmat palvelukuvaukset löydät yläpuolisista linkeistä ja valikosta. Jos olet kiinnostunut koulutustaustastani tai työkokemuksestani, niin tiedot löytyvät lyhyestä esittelystäni

 

Hemmotteluhoitoja ohjelmanumeroksi polttareihin, illanistujaisiin ja asiakaspäiviin?

Minut voi tilata tekemään eri tilaisuuksiin hoitoja. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai ole suoraan yhteydessä alla olevien yhteystietojen avulla. Tarjousta pyytäessäsi kerro miten isolle ryhmälle olet tapahtumaa suunnittelemassa. Tapahtumiin on tuotavissa mm. seuraavat hoidot: Velhastin Hoitotuoli, Horstmann-tekniikka sovellettuna, hoitava laulu ja rummuttaminen, energiahoidot ja intialainen päänhieronta. 

Teen myös erilaisia ryhmäohjauksia, joihin voit tutustua tarkemmin tästä

 

TIEDUSTELUT JA AJANVARAUS:

NETTIAJANVARAUS

Anne Siirilä (Velhasti, N'nea, kipukroonikko)

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

Yhteydenottolomake