Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Anne Siirilä - Velhastin palvelut

Olen opiskellut laajan valikoiman eri hoitotekniikoita, joita tukee vankka ihmisen anatomian ja fysiologian osaaminen. Ihmisen anatomia on aihe, joka innostaa minua ja aiheen parissa vietetyt tunnit saivat käytännön kiitoksen, kun sain kunnian toimia myös anatomian opettajana tuleville hierojille. Minulla on lisäksi harvinaisen perinnöllisen sidekudossairauden (Ehlers-Danlos syndrooma) takia kipuun ja hoitamiseen sekä itsehoito- ja rentoutusmenetelmiin henkilökohtainen ja intensiivinen näkökulma, olenhan kuntouttanut itseäni ja opiskellut muiden hoitamista rinta rinnan. Ja hyvällä menestyksellä, koska olen kuntoutunut sairaseläkkeen partaalta kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Mutta kipukroonikko minä tulen olemaan koko lopun elämäni ja minulle yksi keino pärjätä oman tilanteeni kanssa on hyödyntää omat kivut ja ongelmat loppumattomana tiedonlähteenä ihmiskehon ihmeistä. Oma kehoni toimii myös jatkuvana tutkimuskohteena ja harjoituskappaleena uuden löytämiseen. 

Oman henkisen kehitykseni parissa olen työskennellyt pitkään ja erityisesti viime vuodet itseäni säästämättä. Olen jo aivan nuoresta asti iloisen ja hymyileväisen luonteeni pinnan alla ollut taipuvainen syvällisten pohdiskeluun. Erityisesti pohdiskelun kohteena ovat olleet rakkauden olemus ja lajit, totuuden etsintä eri asioista ja ihmiset sekä elämän kulku ylipäätään. Ihmisissä minua kiinnostaa heidän persoonallisuutensa, heidän tapansa toimia ja syyt noiden asioiden taustalla. Tuo kiinnostus johti siihen, että halusin tutkia myös miten rikkinäistä mieltä yritetään auttaa ja opiskelin mielenterveyspuolen lähihoitajaksi. Ja vaikka uteliaana ja kokeilunhaluisena ihmisenä olen hankkinut tuon jälkeen monelaista koulutusta ja työkokemusta, niin edelleen mielen ja tunteiden anatomia on vähintäänkin yhtä kiinnostava aihe kuin ihmiskehon. Ja oma kokemus on vakuuttanut minut siitä, että oman sisäisen maailman tutkiminen ja omien toimintapapojen haastaminen on tie pysyvämpään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siksi työskentelen itseni kehittämiseksi yhtä väsymättömästi kuin fyysisen kehoni kanssa ja hyödynän työssäni myös tämän osaamisen ja kokemuksen. 

 

Velhasti?

Velhasti on samalla sekä minulle annettu osaamisen tasoon liittyvä arvonimi että kuvaa tapaani työskennellä. Velhasti tulee termien velho ja tyhjä astia yhdistelmästä. Tyhjä astia on merkityksellinen käsite hoitamisessani, koska minä Anne en päätä mitä asiakas tarvitsee. Minun tehtäväni on kuunnella mitä maailmankaikkeus haluaa tarjota ja mitä asiakkaan oppaat ja auttajat pyytävät. Käytössäni on vahvan teknisen osaamisen lisäksi yhteydet näkymättömään maailmaan ja hoidoissa on usein paljon apukäsiä mukana. Mutta minä en ole pelkkä tahdoton ja tyhjä kanava. Näkymätön maailma on opettanut ja opettaa alati minulle taitoja, joissa ei ole edes mielikuvitus rajana. Enkä minä ole näkymättömän maailman käskyläinen, vaan luotettu yhteistyökumppani. Minun taustani ja määrätietoinen työskentelyni yhdessä ovat tuoneet minulle tuon Velhastin arvonimen. Velhasti on minun parantajanimeni.

 

Nea?

Leikkimielisesti sanottuna kahden Annen tekemän yhteishoidon AnNean peräpää. Vakavammin sanottuna Nea nimenä puhuttelee tarinoita rakastavan ihmisen sydäntä. Se sisältää kasvutarinani ja historiaani. Anne nimenä sopi tilanteeseen, jossa kärsimyksen kautta opiskelin rakkautta. Anne on minun taistelija- ja selviytymisnimeni. Siihen on ladattu minussa oleva voima, teräs ja valtava määrä tietoa. Kun saavutin pisteen, jossa totesin ettei mikään vastoinkäyminen voi minua kaataa ja että minun on lupa kovuuden sijasta olla lempeä, rakastava ja myötätuntoinen, minusta tuli Nea (N'nea). Nea on minun sielunnimeni. 


Tarjoamiani palveluita Graalion Oy:n tiloissa ovat:

  

Nea-hoito

Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikka

Kaustislainen jäsenkorjaus (ja klassinen hieronta), Voice Massage ja intialainen päänhieronta

Velhastin Hoitohetki ja Velhastin Hoitotuoli

Kehoa kuunnellen -workshop sekä yksilöllinen hengitys-, meditaatio ja liikeohjaus

Äänirentoutus, hoitava laulu ja hoitava rummuttaminen

Reiki ja energiahoidot

Yksilöohjaus esiintymisjännityksestä ja kivusta kärsiville

Suvun tai yhteisön etähoito

 

Kaikki palvelut hintoineen löydät hinnastosta. Tarkemmat palvelukuvaukset löytyvät osaan palveluista linkin takaa sekä valikosta Velhastin palveluiden alta. Jos olet kiinnostunut koulutustaustastani tai työkokemuksestani, niin tiedot löytyvät lyhyestä esittelystäni.

 

Minut voi kutsua luennoimaan esimerkiksi kivusta ja sen omahoidosta, hengityksestä ja puheen tuotosta, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä ja sen toteuttamisesta, henkisestä kehittymisestä ja intuition hyödyntämisestä.

Tulen tilauksesta esiintymään itse tekemieni laulujen kera erilaisiin tapahtumiin. Esiinnyn myös yhtiökumppanini kanssa yhdessä nimellä Griannet

Parhaimmillani olen yhtiökumppanini rinnalla, jolloin luennot ja esiintymiset saavat aivan uudet mittasuhteet.

 

TIEDUSTELUT, TILAUKSET JA AJANVARAUS:

NETTIAJANVARAUS

Anne Siirilä (Velhasti, Nea, kipukroonikko)

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

Yhteydenottolomake  

Blogi: kultaisiahippusia.blogspot.fi 

Laulupankki: Mikseri.net-palvelu 

 

 

Yrittäjän elämää. Muutaman tunnin yöunilla mentiin kuuntelemaan OmaSP:lle Tami Tammisen luentoa yrittäjälle tärkeistä taidoista ja asenteista. Yllättävän moni prinsiippi oli jo hallussa tuoreilla yrittäjillä. Tais Tami huomata joutuneensa kuvaan...Yrittäjän elämää. Muutaman tunnin yöunilla mentiin kuuntelemaan OmaSP:lle Tami Tammisen luentoa yrittäjälle tärkeistä taidoista ja asenteista. Yllättävän moni prinsiippi oli jo hallussa tuoreilla yrittäjillä. Tais Tami huomata joutuneensa kuvaan...