Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Reiki, muut energiahoidot ja niiden yhdistelmät

Reiki

Jokainen elävä keho säteilee lämpöä ja elämänenergiaa. Ihminen asettaa vaistomaisesti kätensä kipeän kohdan päälle satuttaessaan itsensä johonkin, koska kämmenestä välittyvä energia lievittää kipua. Pelkkä kosketus auttaa ja rauhoittaa.

Olen opiskellut Reikiä Mikao Usuin oppilinjan mukaan Kirsti Paston oppilaana. Hoitava energia tulee universaalista lähteestä, ei minulta. Ei myöskään ole merkitystä uskooko hoidettava energian hoitavaan vaikutukseen, hoito toimii silti. 

Reikihoito on tehokas tapa rentoutua, lievittää kipua ja elpyä stressistä. On täysin sallittua vaikka nuhkahtaa kesken hoidon, kuten moni tekee. Käyn Reikiin kuuluvien perinteisten käsiotteiden avulla läpi joko kehon tai halutessasi sinulla olevan kipualueen. Hyödynnän Reikin tukena aina myös omaa intuitiota, joten aina hoito ei noudata minulle opetettua kaavaa. Herkkä keho voi tuntea energian kuuman tai viileän virtauksen hoidettavassa kohdassa, myös ilman fyysistä kosketusta. Kehosi voi reagoida hoitoon myös muilla fyysisillä tavoilla, kuten hikoilemalla tai pienellä liikkeellä ilman tahtoasi. Hoidon aikana sinulle voi myös nousta joitain mielikuvia tai tunnetiloja. Hoito ohjautuu kuitenkin aina sinne missä sinä tarvitset sitä eniten. 

Useimmilla on Reikin jälkeen rento, rauhallinen ja selkän hyvä olo. Jotkut kokevat olonsa hoidon jälkeen levänneeksi, jopa energiksi ja toisilla voi olla isoa väsymystä, jolloin on syytä kuunnella kehoa ja levätä. Joissain poikkeuksissa voi tulle fyysisiä puhdistusoireita, kuten päänsärkyä tai pahoinvointia. Näiden oireiden välttämiseksi on tärkeää juoda hoidon jälkeen paljon vettä ja kuunnella kehon ohjetta syödä tai olla syömättä. 

 

Reiki ja energeettinen jäsenkorjaus, hoitava laulu tai hoitava rummuttaminen

Mikäli sinulla on pelkkää rentoutumista suurempi tavoite, niin kerrothan siitä tai huomioita sen aikaa varatessasi. Reikiin voidaan yhdistää myös energeettinen jäsenkorjaus, hoitava laulu ja hoitava rummuttaminen. Nämä kaikki kunnioittavat Reikin lempeyttä.

Mikäli sinulla on yksittäinen fyysinen vaiva riesana, suosittelen energeettistä jäsenkorjausta, jossa Reikin energiaa virratetaan samalla, kun kehon kipupaikkoja avataa ei kipua tuottavilla otteilla. Tosin kehosi voi reagoida tuohon hoitavaan energiaan kivulla, mutta itse otteet eivät sitä oletusarvoisesti tuota. Energeettinen jäsenkorjaus voi myös mennä hoitamaan hermotusta, lymfakiertoa tai verenkiertoa. Hoitava laulu on myös tehokas kivun poistaja, mutta erityisominaisuudet tulevat esiin etenkin tunnelukkojen työtämisessä. Reikin ja hoitavan laulun yhdistelmässä säilyy aina Reikiin kuuluva kosketus ja jatkuva energian virratus. Hoitava rummuttaminen soveltuu silloin Reikin pariksi, jos koet sinulla olevan haasteena ottaa kosketusta vastaan. Rummuttaminen siis ikään kuin valmistelee ja avaa kehoasi vastaanottamaan Reikiin kuuluvaa kosketusta. Toki sinulla on aina mahdollisuus pyytää, että Reiki tehdään ilman ihokosketusta. Rummutuksen aikana Reikin virrattaminen tapahtuu etänä rummun värähtelyn avulla ilman ihokosketusta. 

 

Energeettinen jäsenkorjaus voi muokata lempeästi kehon rakenteita.Energeettinen jäsenkorjaus voi muokata lempeästi kehon rakenteita.

Muut energiahoidot

Reiki ja Horstmann ovat molemmat opiskelemiani energiahoitoja, joilla on omat hoidolliset perinteensä ja käyttökohteet. Näiden lisäksi olen opettajieni johdolla opiskellut tilojen ja paikkojen puhdistamista, karman puhdistamista, suvun ja yhteisön puhistamista, ihmisjoukkojen samanaikaista hoitoa, menneiden elämien hoitoa, energiahoitoa eri tahojen avustamina, viestien välittämistä oppailta tai edesmenneiltä jne. Kirjo on todella laaja ja on tarpeetonta sitä kaikkea pukea nettisivuillemme luettavaksi. Koen paremmaksi, että erityistilanteissa otat yhteyttä ja keskustelemme onko minulla työkaluja auttaa sinua tilanteessasi. Joka tapauksessa ilmaisen kyllä aina, jos koen tarpeelliseksi ottaa muiden hoitojen tueksi näitä erityiskykyjäni ja sinä sanot, haluatko ottaa niitä vastaan.  

Hinnat:  

Kaikkien Reiki- ja energiahoitojen hinnat paikan päällä toteutettuna yksilöhoitona ovat samanarvoisia. Mikäli haluat yhdistelmähoitoa, niin tällä on merkitystä hoidon valmistelun kannalta eli varattavan tilan ja välineiden näkökulmasta. Voit toki kertoa lisätoiveistasi myös vasta hoitoon tullessasi. 

 

85 € / 90 min

60 €/1 tunti

30 €/30 min

 

Etähoitojen ja tilojen puhdistuksen hinnat:

25 € / 30 min

45 € / 60 min

Lue suvun ja yhteisön etähoidosta oma kuvauksensa.

 

TIEDUSTELUT, TILAUKSET JA AJANVARAUS:

NETTIAJANVARAUS

Anne Siirilä (Velhasti, Nea)

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

Yhteydenottolomake 

 

Reikissä ja muissa energiahoidoissa käydään yleensä läpi koko keho päästä varpaisiin.Reikissä ja muissa energiahoidoissa käydään yleensä läpi koko keho päästä varpaisiin.