Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suvun tai yhteisön etähoito

Suvun ja yhteisön hoitaminen tapahtuu etähoitona, tilaajan ja hoitajan yhdessä sopimana ajankohtana tai ajanjaksona. Yleensä etähoidettaessa yksilöä sovitaan, että hoidettava keskittyy vastaanottamaan hoidon tiettynä ajankohtana. Tämä keskittyminen ei hoidon onnistumisen kannalta ole tarpeellista, mutta mahdollistaa paremmin hoidon vaikutusten tarkkailun ja tekee siten hoidon vastaanottamisesta mielekkäämpää. Suvun ja yhteisön hoitaminen sovitaan sen sijaan yleensä tehtäväksi siten, että ryhmän jäsenet voivat hoidon aikana jatkaa normaaleja askareitaan. Perusteluna tälle on myös se, että kuka tahansa suvun tai yhteisön jäsen voi tilata hoidon tekemättä asiasta mitään numeroa eli en edellytä, että hoidon kohteiden tulisi olla tietoisia hoidettavana olostaan. Tiedottaminen ennen tai jälkeen hoidon on täysin tilaajan harkinnan varassa. Lupa kyllä jokaiselta suvun ja yhteisön jäseneltä kysytään, mutta sielun tasolla eli kukaan ei joudun vastentahtoisesti hoidettavaksi. Näin ollen minulla ei myöskään ole mahdollista hoitaa pois sellaisia asioita tai haasteita, joita suku tai yhteisö on yhdessä sieluntasolla sopinut läpikäyvänsä. Joissain tilanteissa roolini hoidettaessa on ainoastaan helpottaa ja keventää noita haasteita luvallisilta osin.


Syitä suvun ja yhteisön hoitamiselle voi olla moninaisia. Jatkuva eripura ilman selkeää selittävää syytä tai kyvyttömyys sopia asioista, sukupolvet ylittävät suvun tai yhteisön riidat, jatkuva epäonni, selittämättömät tai jatkuvat sairastelut tai sukua/yhteisöä ravistellut tragedia, josta jäsenten on vaikea päästä eteenpäin näin helppoina esimerkkeinä. Mikäli koet epävarmuutta siitä onko juuri sinun sukusi/yhteisösi tilanne sellainen mitä voidaan helpottaa tällä hoidolla, niin voit lyhyellä kuvauksella hakea minulta asiaan varmistuksen. Oletusarvoisesti minun ei kuitenkaan tarvitse edes tietää syitä hoidolle ja aina ennen tehtävän vastaanottamista tarkistan onko minun lupa puuttua asioihin.

Suvun ollessa kyseessä hoidettava asia voi olla myös mm. suvun karma eli menneiden sukupolvien jokin/jotkin teot saattavat vaikuttaa myös jälkipolvissa. Mikäli tuo karma on pikemminkin energeettisellä tasolla, niin hoidon vaikutukset saattavat olla välittömiä. Mikäli karma on siirtynyt dna:n tasolle vaikuttamaan fyysiseen kehoon, hoidon vaikutukset ovat hitaampia ja joissain tapauksissa täydellinen karmasta vapautuminen kestää vuosia ja suurimman tehon hoidosta saavat lapset ja nuoret sekä tulevat jälkipolvet.

 

Varsinaisen hoidon jälkeen kerron hoidon kulusta sovitusti joko kirjallisesti tai keskustellen. Toisinaan hoitoon liittyen on hyvin konkreettisia asioita kerrottavana ja toisen kerran toteutuneet asiat tulevat symboliikan kautta. Minä en tuohon muotoon voi enkä edes halua vaikuttaa, sillä tuo muoto toimii suojana sekä minulle että tilaajalle eli näin on varmistettu ettei ketään järkyttävää, vahingoittavaa tai pahaa mieltä tuottavaa kerrottavaa ilmaannu. Tarkoitus ei ole hoidon jälkeisellä tiedolla palauttaa hoidettavia asioita takaisin mieleen vaivaamaan, vaan todellakin päästä niistä irti ja eteenpäin. 

 

Hoidon hinta:           70 €

                                           

 

TIEDUSTELUT JA AJANVARAUS:

Anne Siirilä

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771 

Yhteydenottolomake