Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Velhastin Hoitohetki

Haluatko päästä kosketuksiin oman sisäisen viisautesi kanssa?

Kaipaatko voimaantumista?

Tai parantavaa energiaa?

Miltä kuulostaa energeettisen juuriharjan apu asioiden syväpuhdistuksessa? 

Entä kiinnostaisiko mielen seikkailut Velhastin johdolla?

 

Velhastin hoitohetki voi olla meditaatio, ryhmähoito tai henkisten kykyjen herättämisen ja kehittämisen opettamista. Kaikki ohjaus tapahtuu vahvan intuition avulla, joten käytetyt tekniikat, esimerkit ja työkalut nousevat kokoontuvan ryhmän tarpeesta. Apuna voidaan käyttää äänihoitoa, rumpuhoitoa, koskettamista, kirjoittamista, piirtämistä, kortteja jne.


Velhastin hoitohetkissä on mukana vahva parantava tai puhdistava energia, joten osallistujien on syytä varautua ns. ”puhdistusoireisiin” eli fyysiset ja emotionaaliset tuntemukset voivat olla rajujakin ja jatkua useita päiviä hoitohetken jälkeen.


Velhastin hoitohetkiä järjestetään Seinäjoella Graalion Oy:n tiloissa, mutta voit halutessasi kerätä ryhmän ja kutsua Velhastin paikalle pitämään hoitohetken kotonasi, työpaikallasi tai vaikka luonnon helmassa. Pienin ryhmäkoko tilattaessa 5 hlöä (pidempien matkojen päässä 8 hlöä). Hoitohetken hinta 27 euroa/osallistuja + tarvittaessa matkakulut (sis. alv. 24%). Emännälle/Isännälle hoitohetki kiitoksena. Käteis- ja korttimaksu.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä heti tänään!


TIEDUSTELUT, TILAUKSET JA ILMOITTAUTUMISET:

 NETTIAJANVARAUS

Anne Siirilä / Velhasti

044 373 2771

anne.siirila(at)graalion.fi

palautelomake

Alustusteksti Vimpelissä 10/2017 pidettyyn Velhastin Hoitohetkeen.Alustusteksti Vimpelissä 10/2017 pidettyyn Velhastin Hoitohetkeen.

 

Alustusteksti Seinäjoella yksityiskodissa pidettyyn hyvän olon iltaan.Alustusteksti Seinäjoella yksityiskodissa pidettyyn hyvän olon iltaan.