Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Velhastin Hoitotuoli

MIKÄ IHMEEN VELHASTIN HOITOTUOLI?

Velhastin Hoitotuoli on lempeä, mutta tehokas rentouttaja, voimaannuttaja sekä kipujen poistaja. Hoitotuolissa istujalle valikoituu laajasta osaamisesta juuri siihen hetkeen sopiva kokonaisuus. Hoito voi sisältää silittelyä, hipsuttelua, laulua, parantavaa ääntä, energiahoitoa, kanavointia, kaustislaista jäsenkorjausta, hierontaa, intialaista päänhierontaa, Horstmann-kehoterapiaa jne. Yleensä hoito on sekoitus useampaa eri hoitotekniikkaa, jopa niin, että tekniikoita käytetään samanaikaisesti, kuten kosketus ja ääni. Koska Velhastista on kysymys, niin edes mielikuvitus ei ole rajana, vaan hoito ohjautuu maailmankaikkeudelta suoraan sinulle.

 

KENELLE HOITO SOVELTUU? JA MITEN SE TAPAHTUU?

Hoito soveltuu aivan kaikille, jotka kykenevät istumaan hetken tuolilla paikallaan. Hoito tapahtuu vaatteiden päältä eli hoidon ajaksi riisutaan ainoastaan silmälasit yms. vahinkojen välttämiseksi.

 

HINNASTO:

  • 5 min/5 euroa
  • 15 min/15 euroa
  • 30 min/30 euroa

Hoitomuoto on kehitetty toteutettavaksi myymäläpäivinä, messuilla ja muina ennalta ilmoitettuina ajankohtina ilman ajavarausta. Kaikki hoitoajat ovat myös erikseen varattavissa sinulle sopivana ajankohtana. Velhastin voi myös tilata paikalle hemmottelemaan itse kootulle ryhmälle, kuten kutsuille, tapahtumiin, juhliin jne.

 

Huomio! Velhastin Hoitotuoli soveltuu myös erinomaisesti hemmottelulahjaksi!!!

 

TIEDUSTELUT, TILAUKSET JA AJANVARAUKSET:

 NETTIAJANVARAUS

Anne Siirilä

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

yhteydenottolomakkeella