Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Graalion Oy

Graalion Oy on tammikuussa 2017 perustettu hyvinvointiin, kouluttamiseen ja tapahtumajärjestämiseen keskittyvä yritys. Yksilöinä tarjottavien palveluiden lisäksi yrittäjäkaksikko tuottaa yrityksille TYHY-palveluja ja ohjelmistotuotantoa, toteuttaa kuluttajille omaan henkiseen kasvuun, hyvinvointiin ja luovuuteen liittyviä koulutuksia sekä toimii tilavuokraajana muille hyvinvointialan yrittäjille. Kuten jokaisella yrittäjällä, myös meillä on halu hankkia yrityksemme kautta elanto. Tämän lisäksi meillä on ei-aineellisina tavoitteina kehittää verkostoitumiseen perustuvaa uudenlaista liiketoimintaa (kilpailijat ovatkin yhteistyökumppaneita) sekä tuottaa yhteistä hyvää. 

 

Lue tarinoita yrityksen nimestä ja logosta tästä!

 

Tarkemmat esittelytekstit löydät valikosta, mutta tässä jo lyhyesti myös meistä yrittäjistä jotain:

Anne KulttiEnnen yrittäjäksi ryhtymistä neljän lapsen äiti Kultti toimi aikuispsykiatrian sosiaalityöntekijänä ja kunnan aikuissosiaalityössä sekä potilasasiamiehenä yhteensä kuusi vuotta. Hän on yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaineena sosiaalityö ja pitkä sivuaine psykologia) ja EFT-terapeutti. Kultti maalaa tilauksesta intuitiivisia tauluja ja kirjoittaa runoja, tekee ääni- ja kosketushoitoja, ohjaa luovan maalaamisen ja kirjoittamisen ryhmiä sekä toteuttaa matalan kynnyksen keskusteluapua.

Anne Siirilä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Siirilä työskenteli it-alalla 10 vuotta sekä osa-aikaisena hoitoyrittäjänä vuodesta 2012. Hän on tietojenkäsittelyn tradenomi, mielenterveyspuolen lähihoitaja, koulutettu hieroja, jäsenkorjaaja, Voice massage-terapeutti ja Horstmann-kehoterapeutti. Siirilä tekee oman erityisosaamisensa mukaisia asiakashoitoja ja äänihoitoja, pitää hoitavan äänen konsertteja, ohjaa hoitavan liikkeen ja laulun ryhmiä sekä valmentaa mm. esiintymisjännityksestä ja kroonisesta kivusta kärsiviä.