Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Anne Kultti - "Puhu mulle tunteista"

Kuka? 

Yrityksen toinen osakas, hallituksen puheenjohtaja, taiteilija, runoilija, visionääri, tunnetyöntekijä, halaaja ja sielun sanoittaja. Rooli yrityksessä on markkinointi, viestintä ja asiakassuhteiden hoitaminen, luovien toteutusten visiointi yksin ja yhdessä sekä kauneuden luominen meistä ja sinusta. 

Henkilökohtaiset ominaisuudet

Lämmin ja avoin suhtautuminen ihmisiin, kyky tarttua työhön kuin työhön, kyky moniammatilliseen tiimityöskentelyyn, verkostoitumistaito, lahjakkuus kohderyhmäkohtaiseen viestintään, paineensietokyky, ongelmanratkaisukyky, luovuus, organisointikyky, itseohjautuvuus, vastuullisuus, haasteellisten elämäntilanteiden kohtaaminen ja kyky määrittää tarvittavat toimenpiteet, rohkeus, kyky aistia tunneilmapiiriä ja toimia sen mukaisesti.

Taustatietoja

  • Koulutus: yhteiskuntatieteiden maisteri 2004 (pääaineena sosiaalityö ja pitkä sivuaine psykologia), kuvataideopinnot 2013-2015, EFT-terapeutti 2015, Unelmabisneskoulutus 2015, yrittäjävalmennus 2016
  • Julkaisut: kirja Kerros kerrokselta 2014 (Valmiixi), Valoviestit -korttipakka 2015, Valokalenteri 2015, 2016 ja 2017
  • Työkokemus: aikuispsykiatrian sosiaalityöntekijänä ja kunnan aikuissosiaalityössä sekä potilasasiamiehenä yhteensä kuusi vuotta
  • Mary Kay -kosmetiikkakonsultti (2 v.), Minatur -tuotekonsultti (1 v.), oman taiteen ja taidetuotteiden sekä runojen ja runokirjan myynti- ja markkinointi kotikutsuilla ja messuilla (2 v.), kolmen hyvinvointitapahtuman organisointi 2015-2016
  • Muuta: neljän lapsen äiti, 
    keramiikkaa vuodesta 2011, intuitiivista taidetta vuodesta 2012, yksilöllisiä Valorunoja vuodesta 2014, Facebook-sivusto taiteelle ja runoudelle vuodesta 2015 ja blogi 'Viides huone' vuodesta 2016. 

Artikkelit 

 

Palvelut

Tarjoamiani palveluita Graalion Oy:n tiloissa ovat: 

Keskusteluapu

EFT- tunteiden vapautustekniikka

Reiki -hoito

Hoitava rummuttaminen

Kosketushoito ja sylihoito

Intuitiivisen maalaamisen yksilöohjaus

Intuitiivisen kirjoittamisen yksilöohjaus

Maalausryhmät (tilauksesta ympäri Suomen)

Sielun sanoja -tulkinnat

 

Intuitiiviset maalauksetrunottekstit ja keramiikka ovat minun tapojani tuoda sieluani näkyväksi ja suureksi riemukseni voin tehdä sitä nykyään myös muille. 

Luennot. Minut voi kutsua luennoimaan tai vetämään ryhmiä eri aiheista esimerkiksi tunteista, vanhemmuudesta, elämänmuutoksista, luopumisesta tai vaikkapa intuition käyttämisestä arjessa.

Ohjelmapalvelut. Tulen tilauksesta esiintymään runojen kera erilaisiin tapahtumiin; voin myös kirjoittaa tilaisuudessasi runoja osallistujista. Parhaimmillani olen osakaskumppanini Anne Siirilän rinnalla, jolloin luento ja esiintyminen saa aivan uudet mittasuhteet ja mukaan voidaan ottaa mm. Annen säveltämät ja improvisoimat sielunlaulut.

 

AJANVARAUS, YHTEYDENOTOT JA TIEDUSTELUT: 

NETTIAJANVARAUS

Anne Kultti
050 5916291
anne.kultti(at)graalion.fi

  

Anne Kultti taivaanrannanmaalarina.
Kuva: Tomi KatajamäkiAnne Kultti taivaanrannanmaalarina. Kuva: Tomi Katajamäki