Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Majoittuminen

Yöpyminen patjalla tai retkisängyllä 25 €/yö (sis. alv 10%).

Majoituspalvelu on tarjolla kurssilaisille, työpajoihin osallistujille, tilavuokraajille ym. tiloissamme tarjolla olevien palveluiden käyttäjille. Palveluun kuuluu peitot ja peitot majoittujille. Lakanat ja pyyhkeet sopimuksen mukaan.  

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kahvi/tee kuuluvat aina majoittumisen hintaan. Kylpyhuoneessa on suihku ja poreamme majoittujien käytettävissä. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille. 

Koko tila on vuokrattavissa myös isommalle ryhmälle esim. tapahtumamajoittumista varten. Pyydä tarjous osoitteessa info(at)graalion.fi tai palautelomakkeella

 Majoittuja Mirika Laurilan näkemys tiloistamme.Majoittuja Mirika Laurilan näkemys tiloistamme.

Kurssimajoituksissa hoitohuoneet muunnetaan majoitustiloiksi. Kurssimajoituksissa hoitohuoneet muunnetaan majoitustiloiksi.

Majoitus tapahtuu retkisängyillä tai lattialle asetetuilla patjoilla.Majoitus tapahtuu retkisängyillä tai lattialle asetetuilla patjoilla.

Kylpyhuone on hulppean kokoinen ja sieltä löytyy myös suihkukaappi.Kylpyhuone on hulppean kokoinen ja sieltä löytyy myös suihkukaappi.

Luksusta majoittumiseen tarjoilee iso poreamme.Luksusta majoittumiseen tarjoilee iso poreamme.