Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16.30-18 ja perjantaisin klo 9-10.30

Katso tarkempi kuvaus tästä

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys

Torstaisin klo 16.30 - 18

Perjantaisin klo 9 - 10.30

 

Kolottaako ihan sietämättömällä tavalla? Yllättikö kipu? Onko sinulla vaiva, josta et tiedä mitä on tai mitä sille pitää tehdä? Oletko uuvuksissa? Vaivaako unettomuus? Ärsyttääkö ylipaljon? Pika-apua ja kokonaisvaltaista neuvontaa asiantuntevissa käsissä on nyt tarjolla! 

 

Päivystykseen ei tarvitse ilmoittautua. Kivuliaat, ladattavat ja työn rasittamat otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Päivystysaika on maksimissaan puoli tuntia, joten käynnillä voidaan keskittyä vain yhteen vaivaan. Jos sinulla on selvästi pitkittynyt krooninen vaiva, suosittelemme pidemmän hoitoajan varaamista toivomaltasi tekijältä. 

 

Päivystyshoidoissa hyödynnetään kaustislaista jäsenkorjausta sekä hoitajan mukaan tarvittaessa muita taitoja ja osaamista. Päivystyshoitorinkiin kuuluvat Anne Siirilä ja Eija Kuismanen

 

Huomio! Tilamme sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa ja valitettavasti käytössä ei ole hissiä. Mikäli vaivasi vuoksi portaiden kävely ei onnistu, niin pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä numeroon 044 3732771 (Anne) tai 0400 552207 (Eija). Päivystysaikana puhelimeen ei vastata. 

 

Hinnat (sis. alv 24%)

    15 min      24 €    
    30 min         40 €
   

 

 

 

 

JäsenkorjauspäivystysJäsenkorjauspäivystys