Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16.30-18 ja perjantaisin klo 9-10.30

Katso tarkempi kuvaus tästä

Päivi Kaskimäki - Maya-kalenterikurssi ALKEET 24.9. sekä henkilökohtaiset tulkinnat 25.-26.9Lue lisää

Kaksi Annea = huikea kombo

 

Meillä on laajasti kokemusta eri aloilta, on koulutuksia jos jonkinmoisia sekä sellaista kantapään kautta opittua elämänkokemusta ettemme vähästä hätkähdä. Meillä on tahtoa kehittyä koko ajan, rohkeutta tehdä mitä muut eivät uskalla ja ennen kaikkea poikkeuksellista luovuutta ja ideoita.

 

Uskomme vahvasti ihmisen ja yhteisön olevan aina ainutlaatuinen kokonaisuus, joten siksi mieluusti luomme asiakaskohtaisia ja yksilöllisiä toteutuksia. Semmoisia ainutkertaisia elämyksiä, joista tulee hyvä mieli ja voimaantunut olo sekä teille että meille. Heitä meille haaste ja voit olla varma, että laitamme parastamme vastataksemme siihen! Haasteen voi esittää vaikka yhteydenottolomakkeella. Meillä on myös luonnetta sanoa, jos haaste menee täysin yli osaamisen eli vastuullisuus on voimakkaasti meitä ohjaava arvo.

 

Meitä ei voi tiivistää eikä lokeroida muutamaan lauseeseen tai luetteloon, vaikka esittelyteksteissä jotain perustietoja itsestämme annammekin. Jonkinaisen käsityksen voit saada tutustumalla tähän Graalionin nettisivustoon perusteellisesti. Kuva tarkentuu perehtymällä myös yrityksemme Facebook-sivustoon ja Instagramiin. Paras tapa on nähdä ja kysellä asioita kasvokkain. Meillä on myymälä auki joka perjantai klo 10-16, joten silloin voit vain kävellä sisään. Aina voit toki myös olla meihin yhteydessä kysymällä tarkennuksia tai sopimalla vain sinulle varatun ajan.