Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kaksi Annea = huikea kombo

Meillä on laajasti kokemusta eri aloilta, on koulutuksia jos jonkinmoisia sekä sellaista kantapään kautta opittua elämänkokemusta ettemme vähästä hätkähdä. Meillä on tahtoa kehittyä koko ajan, rohkeutta tehdä mitä muut eivät uskalla ja ennen kaikkea poikkeuksellista luovuutta ja ideoita. 

Uskomme vahvasti ihmisen ja yhteisön olevan aina ainutlaatuinen kokonaisuus, joten siksi mieluusti luomme asiakaskohtaisia ja yksilöllisiä toteutuksia. Semmoisia ainutkertaisia elämyksiä, joista tulee hyvä mieli ja voimaantunut olo sekä teille että meille. Heitä meille haaste ja voit olla varma, että laitamme parastamme vastataksemme siihen! Haasteen voi esittää vaikka yhteydenottolomakkeella. Meillä on myös luonnetta sanoa, jos haaste menee täysin yli osaamisen eli vastuullisuus on voimakkaasti meitä ohjaava arvo. 

Meitä ei voi tiivistää eikä lokeroida muutamaan lauseeseen tai luetteloon, vaikka esittelyteksteissä (löytyvät Graalion Oy:n alta) jotain perustietoja itsestämme annammekin. Jonkinaisen käsityksen voit saada tutustumalla tähän Graalionin nettisivustoon perusteellisesti. Kuva tarkentuu perehtymällä myös yrityksemme Facebook-sivustoon ja Instagramiin. Ole meihin yhteydessä ja kysy tarkennuksia tai sovi sinulle varattu aika ja tule keskustelemaan kanssamme kasvokkain.    

Tässä lopuksi linkki Seinäjoen kaupunginteatterin meiltä tilaamaan blogitekstiin Naurusta syntyy lisää naurua sekä artikkeleihin ja sivustoille, jotka kertovat, miten monessa olemme olleet mukana:

 

TIEDUSTELUT JA TARJOUSPYYNNÖT:

Anne Kultti

050 5916291
anne.kultti(at)graalion.fi

Anne Siirilä

044 3732771

anne.siirila(at)graalion.fi


 
TAI

info(at)graalion.fi

yhteydenottolomake