Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Äänirentoutus, hoitava laulu ja hoitava rummuttaminen - ryhmäohjaukset ja yksilöhoidot

Kaipaatko tilaisuutta hiljentyä itsesi äärelle?

Olla paikallaan sanoitta ja vain kuunnella?

Onko sinulla tarvetta eheytyä, voimaantua tai hoitaa kipua lempeästi?

 

Ääntä on käytetty kivunhoitoon, mielen rentouttamiseen sekä tunnelukkojen purkamiseen jo tuhansia vuosia. Viime aikoina äänihoitojen tehosta on saatu jo tutkittua tietoa eli äänellä on todettu olevan kehoa parantava ja rentouttava vaikutus. Äänellä hoitamisen teho perustuu äänen värähtelyyn. Värähtely kulkeutuu kehon nesteitä pitkin mm. avaten kireyksiä ja auttaen saavuttamaan syvän, rentoutuneen tilan. Saman värähtelyn vaikutuksen voit havaita  myös kuunnellessasi piristävää musiikkia tai tunteisiisi vetoavaa kappaletta.

Äänen värähtely tarjoaa mahdollisuuden päästä kosketuksiin kehon kanssa ja auttaa huomaamaan kireydet ja tiukkuudet. Ääni myös laittaa liikkeelle tunteita mahdollistaen lempeän tavan avata tunnelukkoja. Kivunhoitomenetelmistä äänihoidot ovat yksiä hellävaraisimpia. 

Äänirentoutukset 

Äänirentoutuksessa ääniä tuotetaan laulamalla, kuten kehorensonanssitekniikalla tai perinteisemmin laulamalla. Rentoutuksessa käytetään myös eri soittimia, kuten shamaanirumpua, äänimaljaa, digeridoota ja kalimbaa. Äänimaailmaa ei suunnitella ennalta, vaan äänet tuotetaan intuitiivisesti. Äänirentoutuksessa on myös voimakas elämyksellinen elementti, toteutuksen ollessa samalla spontaanisti tuotettu musiikkiesitys tai äänimaailma. Rentoutuksen (ja myös ääneen perustuvien hoitohetkien) ajan asiakas voi maata tai istua oman valinnan mukaan.  

Hoitava laulu

Hoitava laulu keskittyy lempeään kiputilojen hoitamiseen ja tietoiseen tunnelukkojen purkuun pelkän rentoutumisen sijasta. Asiakkaalla tai ryhmällä on mahdollisuus kertoa hoidon aihe tai aiheet, jota vasten hoitava laulu tuotetaan intuitiivisesti. 

Hoitava rummuttaminen

Hoitava rummuttaminen tapahtuu shamaanirummuilla. Shamaanirumpuja on käytetty jo tuhansia vuosia rentouttamaan, avaamaan tunnelukkoja, poistamaan kehon kiputiloja sekä viemään meitä matkalle omaan alitajuntaamme.

Vai sittenkin vähän sitä ja tätä?

Edellisten lisäksi toteutamme oman inspiraation ja tilausten mukaan muuta osaamistamme yhdisteleviä ryhmiä. Esimerkiksi Rummuttelu ja lempeitä sanoja yhdisti ryhmälle tehtyä runoutta äänimaailmaan. Keväällä 2018 alkaa Hoitava laulu ja hengitys, jossa keskitytään itsehoitomenetelmien harjoitteluun sekä ryhmähoitoon kehotietoisuuden ja oikean hengitystekniikan opiskelua unohtamatta. Jos sinulla on mielessäsi idea, jonka haluat antaa meidän toteutettavaksemme, niin tartumme siihen innolla!

Teillä, meillä vai metsäteillä?

Ääneen perustuvia hoitohetkiä ja rentoutuksia järjestetään säännöllisesti Seinäjoella Graalion Oy:n tiloissa, mutta voit halutessasi kerätä ryhmän ja kutsua yhden tai kaksi Annea paikalle pitämään hoitohetken kotonasi, työpaikallasi tai vaikka luonnon helmassa. Osallistumismaksu Graalion Oy:n järjestämiin ryhmiin on 10 euroa/osallistuja. Pienin ryhmäkoko tilattaessa on 5 hlöä (pidempien matkojen päässä 8 hlöä). Tilatun hoitohetken hinta 15 euroa/osallistuja + tarvittaessa matkakulut. Ilmoitetut hinnat on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille ja sisältävät alv 24%. Yrityksille tehtävät toteutukset neuvotellaan erikseen, mutta kuluttajahinnat ovat hinnoittelun pohjalla.

Vaiko sittenkin jotain vain sinua varten?

Toteutamme äänihoitoja ja hoitavaa rummutusta myös yksilöhoitoina. Yksilöhoidoissa asiakas makaa patjalla tai hoitopöydällä. Yksilöhoitojen hinnat ovat: 15 € / n. 15 min, 30 € / alle 30 min ja 45 € / yli 30 min. 

Yksilöllinen ääni- ja hengitysohjaus on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät koe oloaan riittävän kotoisaksi ryhmäohjauksessa tai jotka kokevat kaipaavansa henkilökohtaista ohjausta. Yksilöohjauksessa keskitytään itsehoitomenetelmien harjoitteluun sekä oikeaan äänentuottoon sisältäen sekä laulun, puheen että hengitykseen, joten ohjaus soveltuu myös ongelmien purkuun. Yksilöohjauksen hinta on 30 €/30 min ja 60 €/1 tunti. 

 

 

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

NETTIAJANVARAUS

 

Anne Siirilä

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771 

 

Anne Kultti

anne.kultti(at)graalion.fi 

050 591 6291