Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


AnNea - Intuitiivinen yksilöhoito

Kannatko mukanasi jotain, mistä haluaisit jo luopua?

Onko sinulla kipua, kehää kiertäviä ajatuksia tai vaivaavia tunnetiloja?

Haluatko uutta näkökulmaa ja oivalluksia päästäksesi tilanteessasi eteenpäin?

Vai kaipaatko vain rauhallista ja lempeää hetkeä sinua itseäsi varten?

Tule kahden Annen hoitoon.

 

AnNea on yrittäjäkaksikon yhdessä toteuttama hoito, joka sisältää kehoterapeuttista työskentelyä, hoitavaa kosketusta ja energiaa sekä äänihoidollisia elementtejä intuition mukaan yhdisteltynä. AnNeassa pyritään purkamaan mahdollisia tukoksia ja niistä aiheutuvia fyysisiä jumeja sekä avustetaan energiaa kulkemaan vapaasti hoidettavan järjestelmässä. 

Energiahoidon jälkeen on mahdollisuus lyhyeen purkuun, jossa hoidettava saa tarkempaa tietoa asioista, joita kantaa mukanaan ja joihin on mahdollisuus vaikuttaa. Kahden hoitajan saamat vaikutelmat ovat täydentäneet hämmästyttävän hyvin toisiaan ja asiakkaat ovat saaneet mahdollisuuden ryhtyä työstämään myös mielen tasolla asioita, joita keho ja energiajärjestelmä on hoidon aikana viestittänyt.

Tavoitteena on, että asiakas saa lähteä rentoutuneena, keventynein mielin, voimaa ja uusia ajatuksia saaneena sekä tuntien itsensä tärkeäksi ja rakastetuksi.

HOIDON VAIKUTUKSIA: 

AnNea -hoito lisää hyvänolon tunnetta, rentoutumista, rakkaudellisuutta, ajatuksen selkiytymistä ja uskallusta. Hoidon vastaanottaneet ovat kokeneet fyysisiä ja emotionaalisia tuntemuksia hoidon aikana sekä puhdistumisoireita hoidon jälkeen kuten päänsärkyä, pahoinvointia, väsymystä, energiapiikkejä, hervotonta hihittelyä sekä muita vahvoja tunnetiloja kehoon kertyneiden tunnemuistojen purkautuessa. Mikäli olet raskaana, nämä asiat on syytä ottaa huomioon.

Huom! Tätä hoitomuotoa emme suosittele vakavasta mielenterveysongelmasta toipumassa oleville, henkilöille joilla on sydämen tahdistin tai jokin terveydentilaa merkittävästi heikentävä sairaus.

HAJUSTEISTA:

Meillä on hajusteyliherkkyys ja pyydämme ettet käytä voimakkaita tuoksuja AnNeaan tullessasi. Tämä takaa häiriöttömän hoitohetken kaikkien kannalta. 

HINTA: 65 euroa/30 min tai 100 euroa/60 min

 

Huomio! Maaliskuun ajan tunnin mittainen AnNea TUTUSTUMISTARJOUKSENA 85€!

 

AJANVARAUS:

NETTIAJANVARAUS 

info(at)graalion.fi

Yhteydenottolomake

Anne Kultti 050 5916291 tai anne.kultti(at)graalion.fi

Anne Siirilä 044 3732771 tai anne.siirila(at)graalion.fi