Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


KIPINÄ-työpaja

Haluatko tarjota itsellesi tai ystävillesi todellista laatuaikaa?

Aikaa kääntyä kohti omaa sisäistä maailmaa.

Yhdessäoloa ilman vaatimuksia.

Mahdollisuutta uusiutua.

Päästää irti kaikesta mikä ei enää palvele.

Oivaltaa.

Puhdistua. 

Nähdä itsensä.

Rakastaa pyyteettömästi.

 

Kutsu paikalle kaksi Annea ja
KIPINÄ

 

K = kasvu
I = intohimo
= päämäärä
I = ilo
N = näkemys
Ä = älykäs intuition käyttö

 

 

KIPINÄ on työpajatyyppinen työskentelymuoto, jossa osallistuja on itse aktiivinen oppija ja oivaltaja. Se pitää sisällään kulloisellekin ryhmälle nousevan teeman kuten rohkeus, anteeksianto, rakkaus, maskuliinisuus, feminiinisyys, unelmat, irtipäästäminen, vanhemmuus, kipu, pelko, seksuaalisuus jne. Sisältö voi vaihtoehtoisesti koostua tavoitteesta, kuten negatiivisten ajatusmallien hajottamisesta, intuition kehittämisestä, luovuuden herättämisestä tai itsetunnon/-tuntemuksen kehittämisestä.

Lähestymme teemaa intuition ohjaamina esim. erilaisten harjoitusten tai kirjoitustehtävien avulla, puhuen, laulaen, visualisaatioiden tai meditaation kautta, maalaten tai vaikka nostamalla korttien viestejä näkökulmia avartamaan. Monesti ryhmäläiset saavat lisäksi heidän käyttöönsä tuotettuja tekstejä ja henkilökohtaisia viestejä käsillä olevasta aiheesta. Hetki voi pitää sisällään myös hoitavan osion (äänihoito, AnNea -energiahoito, rumpuhoito). Lopputulos on aina ryhmän näköinen ja yhteistä tavoitettua palveleva.

Voit osallistua avoimeen KIPINÄän tai kutsua koolle oman KIPINÄn Seinäjoella Graalionin tiloissa (teetarjoilu), mutta myös kotonasi, työpaikalla, mökillä tai vaikka metsässä. Osallistujien ei tarvitse puhua tilaisuuden aikana mitään, ellei halua, mutta on mahdollista jakaa asioita, mikäli tuntee tarvetta.

Osallistumismaksu ja sisältö vaihtelee hetken pituuden mukaan.
KIPINÄn perushinta on 55e/hlö Graalionin tiloissa ja Seinäjoen kaupunkialueella ja kesto tähän hintaan maksimissaan kolme tuntia. Laajemmista toteutuksista esim. koko päivän kestoisena tai kurssimuotoisena sovitaan erikseen. 
5e/hlö lisätään Seinäjoen lähiseudulla matkakustannuksiin.
Yli 75 km etäisyyksien päähän toteutukset aina erillisen sopimuksen mukaan.

Meillä onnistuu sekä käteis- että korttimaksu.

 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET: 

info(a)graalion.fi

TAI

ota yhteyttä ja varataan aika teidän porukan omalle KIPINÄLLE!!!