Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Knights & Dragons -myymälä auki viimeistä päivää 15.12. 

katso joulukuun aukioloajat tästä

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Intuitiiviset maalaukset

Maalaan aina intuition kautta. Valitsen maalauspohjan, siveltimet ja muut välineet, värit sekä mahdollisen taustamusiikin tai töissäni usein esiintyvät puolijalokivet vaistonvaraisesti. Annan teosten syntyä ilman mielen hallintaa. Tuolloin niillä on aina jokin viesti kerrottavanaan sekä minulle itselleni että katsojalle. Värit ja muodot puhuvat omaa kieltään. Otan lisäksi viestin ylös kirjallisessa muodossa, jolloin jokaisen maalauksen mukana syntyy sen oma Valoruno.

Maalaan tilauksesta myös suoraan ihmisille - tilaajalle itselleen, hänen läheiselleen, pariskunnille, perheelle, vauvalahjaksi, yritykselle jne. Tilaaja saa valita ainoastaan tulevan maalauksen koon, joka määrittää myöskin valmiin työn hinnan. Muutoin otan työn suhteen vapaat kädet, sillä intuitiivista tilatessaan intuitiivista myös saa. Ja usein silloin saa paljon enemmän mitä saisi järjellä maalattuna.

Maalauksen hinnoittelu: 50€ (pikkuinen) - 500€ (iso) - 1000€ (valtava). Suuren tilauksen ollessa kyseessä noudatan tapauskohtaisesti sovittavaa käsirahakäytäntöä. Jäljelle jäävän loppusumman voi maksaa kerralla työn valmistuttua tai osissa sovitusti.

 

TILAUKSET:

anne.kultti(at)graalion.fi

050 5916291

tai yhteydenottolomakkeella

 

Intuitiivinen maalaus pienelle tytölleIntuitiivinen maalaus pienelle tytölle

 

 

Tilaustyö "Alkemian emännättären oppitunnit"Tilaustyö "Alkemian emännättären oppitunnit"

 

Tilaustyö, käänneltävä maalaus Tilaustyö, käänneltävä maalaus