Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hedelmäpuun synnytysvalmennukset

Hedelmäpuu (Heli Rämäkkö) pitää syynnytysvalmennuksia Graalionin tiloissa noin kerran kuukaudessa. Hedelmäpuun omilta nettisivuilta löydät tietoa ryhmävalmennuksista, hinnat ja paljon muuta synnytyseen liittyvää tietoa. Hedelmäpuun sivut löytyvät täältä.

 

Hedelmäpuun synnytysvalmennus antaa sinulle ja kumppanillesi​

♥︎ Tietoa ja ymmärrystä...

Tieto poistaa epävarmuutta ja pelkoja synnytystä kohtaan. Kun ymmärrät todella, mitä kehossasi tapahtuu ja miten hienosti kaikki on suunniteltu, osaat suhtautua tuntemuksiisi aivan eri tavalla. Tiedostat myös sen, miten kiinteästi mielesi ohjaa luonnon lisäksi synnytysprosessia ja ymmärrät, kuinka paljon historia ja kulttuurimme vaikuttavat siihen tapaan, jolla nykyään synnytämme. 

 

♥︎ Itseluottamusta..

Sinä todella olet oman kehosi paras asiantuntija ja tiedät mikä helpottaa oloasi. 

 

♥︎ Näkökulmia, vaihtoehtoja, ajateltavaa...

Sinä voit miettiä, millaista synnytystä toivoisit ja mitä pidät tärkeänä. Synnytykseen huolellisesti valmentautuminen ei tarkoita sitä, ettet voisi halutessasi ottaa vastaan myös lääkkeellistä helpotusta tai muuttaa suunnitelmiasi synnytyksen aikana. Se antaa sinulle kuitenkin vaihtoehtoja, joita voit pohtia yhdessä kumppanisi kanssa etukäteen. Ymmärrät myös sen, että synnytys on aina yllätyksellinen tapahtuma, mutta lähtökohtaisesti luonnollisesti etenevä prosessi. 

 

♥︎ Tietoisuutta...

Voit tehdä paljon yhteistyötä kehosi ja mielesi kanssa saattaaksesi vauvasi mahdollisimman turvallisesti ja miellyttävästi maailmaan. Huomaat, että kehossasi on todella paljon voimavaroja synnytykseen, kunhan vain olet tietoinen niistä. Lisäksi tietoisuus ja läsnäolo synnytyksessä auttavat keskittymään tähän tapahtumaan. 

 

♥︎ Keinoja...

Luonnollisia, lempeitä ja helppoja tapoja, joilla pystyt helpottamaan oloasi ja edistämään positiivisesti omaa synnytystäsi.

Kehossasi ja mielessäsi on tehokkaita ja luontaisia synnytyksenaikaisia toimintoja, joiden vaikutuksia opit valmennuksessa tunnistamaan ja hyödyntämään. Kumppanisi on ehdottomasti paras tukesi synnytyksessä, kunhan hänkin on saanut tietoa ja osaa nämä keinot. Synnytys voi olla teille kokemus, joka lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vahvistaa suhdettanne entisestään.​

 

♥︎ Aktiivisuutta...

Sinä olet "ihan tavallinen" synnyttäjä ja tavallisena naisena ja synnyttäjänä sinä saat olla kiinnostunut omasta synnytyksestäsi! Sinulla on oikeus hankkia tietoa ja miettiä, mitä pidät synnytyksessä tärkeänä. Ja muista, olet silti erityinen!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

 

Heli Rämäkkö

kätilö, sertifioitu HypnoSynnytysohjaaja, imetysohjaaja

040 5507 805

 

 

 

Huomio!

Tykkää sivuistani Facebookissa ja seuraa Instagramissa, saat tietoa valmennuskursseista, naiseuden voimasta ja synnytyksen ilosta!