Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sari Junno - kundaliinijoogaa, terapiaa ja hoitoja 

Terapia ja hoidot

Olen ammatilataini psyko-, perhe- ja pariterapeutti (Valviran hyväksymä). Lisäksi teen vaihtoehtohoitoja, kuten enenrgiahoitoa ja chakrahoitoa. Ohjaan lisäksi kundaliinijoogaryhmää viikoittain.

Terapia. Terapiassa mieli käsittelee usein tunnelukkoja, ahdistus- ja masennustiloja tai muita elämän kriisejä. Teen terapiaa integroituneesta viitekehyksestä käsin. Terapia perustuu vuorovaikutteiseen dialogiin.

Energia- ja chakrahoidot. Energiahoitoja teen intuitiivisesti ja liitän niihin usein chakrahoidot. Tasapainoinen energiakeho voimistaa fyysistä kehoa. Energiahoidot ovat tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta ja tukea.

Äänimaljahoito. Tiibetiläisessä äänimaljahoidossa hoito perustuu maljojen väreilyyn ja resonanssiin. Hoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja.

Kundaliinijooga. Kundaliinijoogaan voit osallistua ryhmässä tai varata henkilökohtaisen joogaohjausajan. Ota yhteyttä ja varaa aika sinulle sopivaan hoitoon.

Hinnat 
Terapia: yksilöterapia 60 min/60 €, pari- ja perheterapia 90 min/100 €
Energiahoidot: 45 min/40 €
Äänimaljahoidot: 45 min/40 €
Yksittäisen joogaohjauksen hinta sovittavissa erikseen.

 

LISÄTIEDOT JA AJANVARAUS:

Sari Junno
junno.sari@gmail.com
0400539375

 

 

 

Kundaliinijooga torstaisin

Keväällä 2018 kundaliinijoogaa valon, auringon ja puhdistatumisen teemoilla Graalion tiloissa torstaisin ajalla 5.4-31.5 klo 17.30-18.30. Huomio! Kundaliinijoogaa ei pidetä helatorstaina. 


Kundaliinijooga on monella tavalla vaikuttava joogamuoto. Kundaliinijoogan avulla voit kehittää mielen tasapainoa, rentoutumisen kykyä, fyysistä kuntoa, kehon joustavuutta ja voit myös päästä lähemmäksi omaa aitoa sisintäsi.

Kundaliinijooga sisältää alku -ja loppumantran, venyttelyn, kriyan, meditaation ja rentoutumisen. Kriya vaihtuu viikottain ja se sisältää aina tietyn teeman.

Kundaliinijooga soveltuu kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita. Mukaan tunnille voit ottaa kevyet joustavat vaatteet ja oman joogamaton sekä pienen peiton/viltin.

Kesto: Tunti kestää 60 min.

Hinta: Tunnin hinta on 8€/kerta.

Maksaminen: Voit maksaa tunnin kertaluontoisesti tai maksaa kevään kahdeksan tuntia hintaan 60 €.
Tunnin voit maksaa paikan päällä tai ohjaajan tilille. Tilisiirrot maksetaan Nordean tilinumerolla FI 7011933500132138. Viestiin oma nimi ja joogatunti.

Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautumista ei edellytetä. 

Tiedustelut: kundaliinijoogaopettaja Sari Junno. Sat Bani Kaur. junno.sari@gmail.com.

 

Sari JunnoSari Junno