Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tähtituuli - valoenergiahoitoa ja tulkintoja

Olen Anne Mari Lampimäki, 35-vuotias nainen Seinäjoelta. Pyöritän Tähtituuli -nimistä yhden naisen yritystä ja aloitin vastaanottoni Graalion Oy:n tiloissa vuoden 2017 lopulla. Vastaanoton nimeksi muotoutui pitkän pyörittelyn jälkeen Tähtikamari ja siellä otan vastaan asiakkaita aina tiistaisin, poikkeuksista ilmoitetaan erikseen. Teen myös erilaisia tulkintoja kirjallisena.

Olen naimisissa ja perheeseeni kuuluu puolison lisäksi viisi karvaista ystävää; kaksi koiraa ja kolme kissaa. Pala palalta olen löytänyt omaa polkuani ja se polku johdatti minut auttajaksi - valotyöntekijäksi. Tarinani on kuitenkin vasta alussa ja jännityksellä odotan, mitä kaikkea tulen matkallani löytämään.

Voit varata minulle ajan rentouttavaan ja voimaannuttavaan valoenergiahoitoon, tilannetta selkeyttävään tarot-tulkintaan tai erittäin mielenkiintoiseen astrologiseen analyysiin! Kirjallisista tulkinnoista löydät lisää kotisivuiltani osoitteesta https://tahtituuli.com/palvelut/

Aika ajoin kuulen, miten joku kovasti tahtoisi tulla tulkintaan tai hoitoon, mutta se jännittää niin paljon, että kokemus jää väliin. Etenkin tarot-tulkinnoista liikkuu kaikenlaisia mielipiteitä ja osa niistä on viihdeteollisuuden luomaa pelottelua. Mitä tahdon omasta tulkintatavastani tuoda esille, on se, että en milloinkaan missään tilanteessa tahdo pelotella tai kauhistuttaa asiakkaitani. Päällimmäisin tarkoitus on aina selkeyttää sitä tilannetta, mihin asiakas tahtoo saada apua. Olen kyllä hyvin suorapuheinen tarpeen vaatiessa, mutta pelko ei kuulu tapaani toimia - vain rakkaus.

Sama pätee myös valoenergiahoitoon - sen tarkoitus ei ole missään nimessä olla pelottavaa. Tahdon saada asiakkaan rentoutumaan ja rauhoittumaan, ottamaan vastaan ja antamaan keholleen vapautuksen jännityksestä. Niin hoidon kuin myös tulkintojen aikana saan paljon viestejä yläkerrasta. Toisinaan ne tulevat mielikuvina, jotka aukeavat vastaanottajalle paljon enemmän, mitä minulle. Valoenergiahoidon jälkeen onkin hyvä istahtaa vielä hetkeksi kertaamaan, mitä tuntemuksia nousi tietoisuuteen ja hoidettavan on hyvä rauhoittua sekä nauttia lasillinen vettä ennen kuin lähtee kotimatkalle.

 

YHTEYDENOTOT JA AJANVARAUKSET:

Anne Mari Lampimäki

tahtituuli@gmail.com

facebook.com/tahtituuli

tahtituuli.com