Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Mediaalinen peruskurssi - Anu Väisänen 

7. - 8.4.2017

Meedio Anu Väisänen tulee vetämään suositun mediaalisen peruskurssin huhtikuuussa Seinäjoelle!


Kurssin aikana opit ymmärtämään eron eri lähteiden välisen lukemisen välillä, kuten energioiden lukemiselle ihmisen energiakentästä verrattuna tiedon saamiselle henkimaailmasta. Kurssilla opit myös asioita selväaistisuudesta eli saat tietoa selvänäöstä, selväkuulosta, selvähajusta, selvämausta, selvätunnosta ja selvätiedosta. 

Kurssilla tehdään paljon käytännön harjoituksia ja opetellaan tekniikoita, joilla saat voimistettua kykyä lukea tietoa sekä yhteyttä henkimaailmaan. Jokainen kurssi muotoutuu kuitenkin aina erityislaatuiseksi kurssille osallistuvien korkeimmaksi parhaaksi. 

AJANKOHTA JA KESTO:
28.4. klo 11-16
29.3. klo 11-16

HINTA: 165 € / osallistuja (ei sisällä ruokailuja) 

ILMOITTAUTUMINEN: 
Ilmoittautumiset ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta ja toissijaisesti Anne Siirilä puhelinnumeroon 044-3732771 tai sähköpostiin info(at)graalion.fi. Kurssille mahtuu 14 henkilöä. Mahdolliset peruutukset ilmoitettava viimeistään kahta vuorokautta ennen, jotta kurssi saadaan täytettyä jonotuslistalta.

KURSSIPAIKAN SIJAINNISTA, MAJOITUKSESTA YM.:
Graalion Oy sijaitsee aivan Seinäjoen yhdinkeskustassa n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten kurssille on helppo osallistua myös pitkien matkojen takaa. Muutamille kurssilaisille voidaan järjestää majoittuminen kurssipaikan tiloissa erillishintaan 25€/yö. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös täysvarusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kahvi/tee kuuluvat kurssin hintaan. Mikäli sinulla on erityisruokavalio, niin ilmoitathan tuon ennakkoon, niin se voidaan huomioida tarvittaessa mahdollisesti ennakkoon tehtävää ravintolavarausta naposteltavaa ym. varten. 

LISÄTIETOJA:
Myöhemmin halukkaille on mahdollisuus järjestää mediaalinen jatkokurssi. Tarkoituksena on kerätä halukkaista kurssilaisista ryhmä, joka kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan ja vahvistamaan omaa kehitystä.


Meediotilaisuus - Anu Väisänen

lauantaina 7.4. klo 18 - 20

 

Meedio Anu Väisänen tulee tuomaan viestejä edesmenneiltä rakkailta, sekä ihmisiltä että eläimiltä. Vaikka jokainen ei voi saada viestiä juuri itselleen, niin henkimaailma on hyvin älykäs ja yksittäinen viesti voi olla tarkoitettu monelle. Illan aikana henkimaailman läsnäolo luo myös vahvan hoitavan energian. 

Tule mukaan todistamaan, että elämä ja rakkaus ovat ikuisia! 

HINTA: 
25 euroa/osallistuja

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautumiset ensisijaisesti nettiajanvarauksen kautta ja toissijaisesti Anne Siirilä 0443732771 tai info@graalion.fi.