Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Parantavan äänen peruskurssi - Michael Schirmer 3.-4.2.2018

Parantavan Äänen peruskurssi on tarkoitettu kaikille oman äänensä kansaa työskenteleville ja/tai oman äänensä potentiaalin kehittämisestä kiinnostuneille!

Jokaisen meistä äänessä piilee suuri voima, voima joka jää enimmäkseen käyttämättä. Tämän ”uinuvan” voiman aktivoimisesta on kyse kurssilla. Saamme viitteitä äänemme parantavasta potentiaalista mm. itkiessämme sekä laulaessamme esim. kehtolauluja.

Usein on omassa äänenkäytössä myös esteitä, joiden syy on piiloutunut jonnekin syvälle, ehkäpä tietoisesti tavoittamattomissa. Kurssin yhtenä tarkoituksena on antaa työkaluja tutkia ja kehittää omaa ääntään joko yksin tai ryhmässä. Harjoitteet juontavat juurensa alkuperäiskansojen tavoista käyttää ääntä sekä ajan myötä kehittyneistä perinteistä kuten itkulaulu, harmoninen laulu, tiibetiläinen ylä-äänilaulu. Vaikka laulusta puhutaan, ei kurssille osallistuminen edellytä laulutaitoa taikka ”lauluääntä”. Oman äänen aktivoinnista on kysymys. Tervetuloa löytämään omasi!

KURSSIN OHJELMA:
1. Päivä -peruskurssi
• Kehon asento äänityöskentelyssä • Hengitystekniikka• Keskittyminen/Intentio-Focus • Kehoresonanssi • Hoitointentioharjoituksia • Ääni ja meditaatio/rukous
• Vokaalilaulua-ääntelyä • Ylä-äänitekniikan perusteet

2. Päivä -syventävä
• Puhdistautuminen ääni-intentiolla ja käsiasennoilla
• Oman intsrumentin(ääni/keho/mieli) virittäminen hoitamiseen• Äänityöskentely chakrojen kanssa, alkaen 7-järjestelmästä yhdistäen mudratyöskentelyn
• Eheytimisestä ja palvelun periaatteesta teoriaa ja käytäntöä
• Hoitava-Eheyttävä Äänipiiri

Kurssi sopii kaikille ääntään/tietoisuuttaan työstäneille, niin aloitteleville kuin kokeneemmille konkareille. Kurssilla käydään lisäksi läpi ääni-värähtelyteoriaa ja miten se toimii käytännössä sekä kurssilaisista itsestään nousevia teemoja.

AIKATAULU:

1. kurssipäivä klo 10-17

2. kurssipäivä klo 10-17

Molempina päivinä tunnin ruokatauko. Voit ottaa omat eväät mukaan, mutta kurssipaikan läheisyydestä löytyy myös hyvä lounaspaikkavalikoima. 

Peruskurssin jälkeen tammikuussa 2018 alkaa Äänihoitajakoulutus samoin Graalion Oy:n tiloissa. Katso lisätiedot tästä

HINTA:
Kurssin hinta 160e, sis. alv:n.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN:
Kurssisisältöön liittyviin kysymyksiin vastaa vastaa kurssin kouluttaja Schirmer mschirmer88(at)gmail.com tai puh. 0445980097.


Ilmoittautumiset pyydetään ensisijaisesti nettivarauksen kautta. Tarvittaessa ilmoittautua voi myös info(at)graalion.fi tai puh. 0443732771 (Anne Siirilä). Anne myös vastaa kurssipaikkaa koskeviin kysymyksiin. 

KURSSIPAIKAN SIJAINNISTA, MAJOITUKSESTA YM.:
Graalion Oy sijaitsee aivan Seinäjoen yhdinkeskustassa n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten kurssille on helppo osallistua myös pitkien matkojen takaa. Muutamille kurssilaisille voidaan järjestää majoittuminen kurssipaikan tiloissa erillishintaan 25€/yö. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös täysvarusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kahvi/tee kuuluvat kurssin hintaan. Mikäli sinulla on erityisruokavalio, niin ilmoitathan tuon ennakkoon, niin se voidaan huomioida tarvittaessa mahdollisesti ennakkoon tehtävää ravintolavarausta naposteltavaa ym. varten.