Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16.30-18 ja perjantaisin klo 9-10.30

Katso tarkempi kuvaus tästä

Päivi Kaskimäki - Maya-kalenterikurssi ALKEET 24.9. sekä henkilökohtaiset tulkinnat 25.-26.9Lue lisää

Historiaa, tunnelmaa ja kaupan päälle AnnePoweria!!!

Pidätkö workshoppeja, luentoja tai kursseja?
Teetkö yksilö- tai ryhmähoitoja?
Toimitko kouluttajana tai tuote-esittelijänä?
Toivotko voivasi verkostoitua muiden tekijöiden kanssa?
Haluatko asiakaskuntaa Pohjanmaalta?
Etsitkö toimitilaa, jossa on taianomainen tunnelma?

 

Graalion Oy Seinäjoella tarjoaa toiminnallesi upeat puitteet. Syliinsä kutsuva, auringonkeltainen rakennuksemme sijaitsee Seinäjoen sydämessä ja huokuu erityistä tunnelmaa. Täällä voit toteuttaa itseäsi yksin tai yhteistyössä muiden kanssa. Tiloissamme on mahdollista järjestää tapahtumia, kursseja ja luentoja pienellä porukalla tai vuokrata hoitohuonetta ja ryhmätilaa vain omaan käyttöön. Meillä voi myös yöpyä edullisesti.


Tarvittaessa teemme puolestasi tapahtumailmoituksen facebookiin, jaamme tapahtumaasi sosiaalisessa mediassa ja yrityksemme www-sivulla sekä tiedotamme palveluistasi asiakkaillemme sähköpostitse uutiskirjeen muodossa. Voimme lisäksi hoitaa halutessasi ajanvarauksesi.

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kahvi/tee kuuluvat aina hintaan. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille.


Käy aistimassa ainutlaatuisen tilamme tarjoamia mahdollisuuksia Facebook-sivustollamme ja ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten voimme palvella parhaiten sinua ja asiakkaitasi. 

Huomio! Isompaa tilaa tarvittaessa voimme vuokrata käyttöösi kävelymatkan päässä olevalta Nuorisokeskukselta peilisalin tai ison luento/liikuntasalin.