Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Äänirentoutus lauantaina 20.1. klo 15-16

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Historiaa ja tunnelmaa Seinäjoen sydämessä

Pidätkö workshoppeja, luentoja tai kursseja?
Teetkö yksilö- tai ryhmähoitoja?
Toimitko kouluttajana tai tuote-esittelijänä?
Toivotko voivasi verkostoitua muiden tekijöiden kanssa?
Haluatko asiakaskuntaa Pohjanmaalta?
Etsitkö toimitilaa, jossa on taianomainen tunnelma?

 

Graalion Oy Seinäjoella tarjoaa toiminnallesi upeat puitteet. Syliinsä kutsuva, auringonkeltainen rakennuksemme sijaitsee Seinäjoen sydämessä ja huokuu erityistä tunnelmaa. Täällä voit toteuttaa itseäsi yksin tai yhteistyössä muiden kanssa. Tiloissamme on mahdollista järjestää tapahtumia, kursseja ja luentoja pienellä porukalla tai vuokrata hoitohuonetta ja ryhmätilaa vain omaan käyttöön. Meillä voi myös yöpyä edullisesti.

Tiedotamme palveluistasi yrityksemme Facebook- ja www-sivulla sekä sähköpostitse toimitettavassa uutiskirjeessä. Tilauksesta teemme puolestasi tapahtumailmoituksen Facebookiin, jaamme tapahtumaasi sosiaalisessa mediassa eri kohderyhmille sekä hoidamme ajanvarauksesi. Lisämaksusta tarjoamme myös näkyvyyttä yrityksemme lehtimainonnan yhteydessä. 

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kahvi/tee kuuluvat aina hintaan. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille. 

Käy aistimassa ainutlaatuisen tilamme tarjoamia mahdollisuuksia Facebook-sivustollamme ja ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten voimme palvella parhaiten sinua ja asiakkaitasi.