Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16 -18 

Katso tarkempi kuvaus tästä

Hoitohuone

Huone muuntuu monipuolisesti eri toimintoihin, kuten yksilöhoitojen tekemiseen, vastaanottotoimintaan ja yksilöohjaukseen. Varusteina matkahoitopöytä ja perustarvikkeet, kuten lakanat, peitot, tyynyt, pyyheliinat, hankausliinat, puhdistusaineet ja hierontaöljy. Käytössä myös pieni valikoima Frantsilan kukkauutteita ja eteerisiä öljyjä. Vastaanottotilaa varten käytettävissä pöytiä ja tuoleja. Pehmeät nojatuolit tarvittaessa. Lattiatasolla tapahtuvia hoitoja ja ohjauksia varten käytössä on siirrettäviä patjoja. Jumppa-alustoista ja muista erityistarpeista neuvotellaan erikseen.

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Hoitohuoneen ympäristössä on ruokapaikkoja ja tilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kahvi/tee kuuluvat aina hoitohuoneen vuokrauksen hintaan. Kylpyhuoneessa on suihku ja poreamme käytettävissä. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille.  

Hinnasto 30.11.2017 asti 

Hinnoittelun peruste Hinta (sis alv 24%)

Alle 4 tunnin varaus

7 €/t

Yli 4 tunnin varaus

15 % provisio

 

Hinnasto 1.12.2017 alkaen

Joulukuun alusta otamme käyttöön varausmaksun, joka maksetaan ennakkoon yrityksemme tilille. Tämä varausmaksu huomioidaan lopullisessa hoitohuoneen vuokran määrässä, mutta ei palauteta, mikäli varaus peruuntuu liian vähäisen asiakasmäärän tai tilavuokraajan oman syyn perusteella. Samalla käyttöön otetaan päiväkohtainen minimi- ja maksimiveloitus.

 

Hinnoittelun peruste Hinta (sis alv 24%)

Alle 4 tunnin varaus

7 €/t

Yli 4 tunnin varaus

15 % provisio

Varausmaksu    

12 € /pvä

Minimiveloitus yli 4 tunnin varauksista

25 €

Maksimiveloitus yli 4 tunnin varauksista

85 €

 

 HoitohuoneHoitohuone