Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kokoustila

Olohuonemainen ryhmätilamme on muunnettavissa kokoustilaksi ja siihen mahtuu istumaan noin 20 henkilöä. Istumapaikkoja voi jatkaa ryhmätilan ulkopuolelle, jolloin paikkamäärä kasvaa noin 30 henkilöön. Käytettävissä on pari sohvaa, tuoleja, lattiatyynyjä, makuumattoja ja vilttejä. Käytössä on myös joitain siirreltäviä pöytiä ja kirjoitusalustoja. Tilasta löytyy laadukkat äänentoistolaitteet sekä yksi 22":n näyttö (varmista tarvitsemasi liittimet ennakkoon).  Tilassa on lisäksi iso valkoinen seinä, johon kuva voidaan heijastaa omilla välineillä. 

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Kokoustilan ympäristössä on ruokapaikkoja ja tilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille. 

Käy aistimassa ainutlaatuisen tilamme tarjoamia mahdollisuuksia Facebook-sivustollamme ja ota yhteyttä

 

Hinnoittelun peruste Hinta (sis. alv 24%)
Voittoa tavoittelemattomat yhdistykset, seurat jne. 15 €/t
Muut yritykset 25 €/t

 

Kokouksia varten ryhmätilaan on siirrettävissä useampia pöytiä ja parisenkymmentä tuolia. Kokouksia varten ryhmätilaan on siirrettävissä useampia pöytiä ja parisenkymmentä tuolia.

Sijainti on aivan Seinäjoen ytimessä keskuspuiston vieressä. Tässä näkymä sisäänkäynnille Kangaskeskuksen suunnalta.Sijainti on aivan Seinäjoen ytimessä keskuspuiston vieressä. Tässä näkymä sisäänkäynnille Kangaskeskuksen suunnalta.