Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Ryhmätila 

Olohuonemaiseen ryhmätilaamme mahtuu istumaan noin 20 henkilöä. Istumapaikkoja voi jatkaa ryhmätilan ulkopuolelle, jolloin esim. luentoa mahtuu kuulemaan noin 30 henkilöä. Käytettävissä on pari sohvaa, tuoleja, lattiatyynyjä, makuumattoja ja vilttejä. Käytössä on myös joitain siirreltäviä pöytiä esim. kädentaitoihin keskittyviä kursseja varten.  Varsinaiset jumppa-alustat on otettava mukaan, mikäli sellaisia tarvitaan. 

Oletusarvoisesti ryhmätilan vuokraajan käytössä ovat varsinaisen ryhmätilan lisäksi keittiö ja kylpyhuone. Mikäli toteutus edellyttää hoitohuoneiden käyttöönottoa, tämä on järjestettävissä erikseen sopimalla. 

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kylpyhuoneessa on suihku ja poreamme  käytettävissä. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille. 


Hinnasto 1.1.2018 alkaen

Vuoden alusta otamme käyttöön varausmaksun, joka maksetaan ennakkoon yrityksemme tilille. Tämä varausmaksu huomioidaan lopullisessa tilavuokrauksen määrässä, mutta ei palauteta, mikäli tilavaraus peruuntuu liian vähäisen osallistujamäärän tai tilavuokraajan oman syyn perusteella. Samalla käyttöön otetaan päivä- tai varauskohtainen minimi- ja maksimiveloitus.

 

Hinnoittelun peruste Hinta (sis. alv 24%)
Varausmaksu  
Alle 4 tunnin varaus 10 € / t
    Päivä (4 tuntia ja yli) 35 €
    Viikonloppu 60 €
Vuokrahinta  
Tuntihinta (4 tuntia ja alle) 20 €

Provisiohinta (yli 4 tuntia)

22 %

Minimiveloitus yli 4 tunnin toteutuksissa

(päivä tai viikonloppu)

85 €

Maksimiveloitus yli 4 tunnin toteutuksissa

(päivä tai viikonloppu)

190 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryhmätilamme seinillä on vaihtuvia taidenäyttelyitä. Kuvassa Virpi Pöytälaakson töitä näyttelystä "Kohti valoa".Ryhmätilamme seinillä on vaihtuvia taidenäyttelyitä. Kuvassa Virpi Pöytälaakson töitä näyttelystä "Kohti valoa".

Ryhmätilamme on muunneltavissa moneen. Lattiatilaa saa lisää siirtämällä huonekalut pois. Ryhmätilamme on muunneltavissa moneen. Lattiatilaa saa lisää siirtämällä huonekalut pois.

Ryhmätilamme on jatkuvassa muutoksessa. Onko sinulla tarve sohvilla vai ilman?Ryhmätilamme on jatkuvassa muutoksessa. Onko sinulla tarve sohvilla vai ilman?