Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16 -18 

Katso tarkempi kuvaus tästä

Ryhmätila 

Olohuonemaiseen ryhmätilaamme mahtuu istumaan noin 20 henkilöä. Istumapaikkoja voi jatkaa ryhmätilan ulkopuolelle, jolloin esim. luentoa mahtuu kuulemaan noin 30 henkilöä. Käytettävissä on pari sohvaa, tuoleja, lattiatyynyjä, makuumattoja ja vilttejä. Käytössä on myös joitain siirreltäviä pöytiä esim. kädentaitoihin keskittyviä kursseja varten.  Varsinaiset jumppa-alustat on otettava mukaan, mikäli sellaisia tarvitaan. 

Oletusarvoisesti ryhmätilan vuokraajan käytössä ovat varsinaisen ryhmätilan lisäksi keittiö ja kylpyhuone. Mikäli toteutus edellyttää hoitohuoneiden käyttöönottoa, tämä on järjestettävissä erikseen sopimalla. 

Graalion Oy sijaitsee vain n. 400 metrin päässä Matkakeskuksesta, joten sijainti on ihanteellinen myös pitkien matkojen takaa tuleville sekä autottomille. Kurssipaikan ympäristössä on ruokapaikkoja ja kurssitilan yhteydessä on myös hyvin varusteltu keittiö ruoanlaittoa tai eväiden syöntiä varten. Kylpyhuoneessa on suihku ja poreamme  käytettävissä. Iltaisin ja viikonloppuisin käytössä on n. 10 ilmaista pysäköintipaikkaa. Arkipäivisin pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti maksullisille kadunvarsipaikoille. 

Hinnasto 30.11.2017 saakka

Vuokraaja saa valita itse haluaako vuokrata tilan tuntihinnalla vai mahdolliseen osallistumismaksuun perustuvalla provisiomenettelyllä.

 

Hinnoittelun peruste Hinta (sis. alv 24%)
Alle 4 tuntia 25 €/t
  25 % provisio
Yli 4 tuntia 15 €/t
  15 % provisio

Hinnasto 1.12.2017 alkaen - TARKISTETUT HINNAT ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Huomio! Joulukuun alusta otamme käyttöön varausmaksun, joka maksetaan ennakkoon yrityksemme tilille. Tämä varausmaksu huomioidaan lopullisessa tilavuokrauksen määrässä, mutta ei palauteta, mikäli tilavaraus peruuntuu liian vähäisen osallistujamäärän tai tilavuokraajan oman syyn perusteella. Samalla käyttöön otetaan päivä- tai varauskohtainen minimi- ja maksimiveloitus.