Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16 -18 

Katso tarkempi kuvaus tästä

Velhastin palvelut

Olen opiskellut laajan valikoiman eri hoitotekniikoita. Olen myös työskennellyt oman henkisen kehityksen parissa pitkään ja erityisesti viime vuodet itseäni säästämättä. Minulla on harvinaisen perinnöllisen sidekudossairauden takia kipuun ja hoitamiseen sekä itsehoito- ja rentoutusmenetelmiin henkilökohtainen ja intensiivinen näkökulma, olenhan kuntouttanut itseäni ja opiskellut muiden hoitamista rinta rinnan. Ja hyvällä menestyksellä, koska olen kuntoutunut sairaseläkkeen partaalta kokopäiväiseksi yrittäjäksi. 

 

Velhasti?

Velhasti on samalla sekä minulle annettu arvonimi että kuvaa tapaani työskennellä. Velhasti tulee termien velho ja tyhjä astia yhdistelmästä. Tyhjä astia on merkityksellinen käsite hoitamisessani, koska minä Anne en päätä mitä asiakas tarvitsee. Minun tehtäväni on kuunnella mitä maailmankaikkeus haluaa tarjota ja mitä asiakkaan oppaat ja auttajat pyytävät. Käytössäni ovat vahvat yhteydet näkymättömään maailmaan ja hoidoissa on usein paljon apukäsiä mukana. Mutta minä en ole pelkkä tahdoton ja tyhjä kanava. Näkymätön maailma on opettanut ja opettaa alati minulle taitoja, joissa ei ole edes mielikuvitus rajana. Enkä minä ole näkymöttömän maailman käskyläinen, vaan luotettu yhteistyökumppani. Minun taustani ja määrätietoinen työskentelyni yhdessä ovat tuoneet minulle tuon Velhastin arvonimen. Velhasti on minun parantajanimeni.

 

Nea?

Leikkimielisesti sanottuna kahden Annen tekemän yhteishoidon AnNean peräpää. Vakavammin sanottuna Nea nimenä puhuttelee tarinoita rakastavan ihmisen sydäntä. Se sisältää kasvutarinani ja historiaani. Anne nimenä sopi tilanteeseen, jossa kärsimyksen kautta opiskelin rakkautta. Anne on minun taistelija- ja selviytymisnimeni. Siihen on ladattu minussa oleva voima, teräs ja valtava määrä tietoa. Kun saavutin pisteen, jossa totesin ettei mikään vastoinkäyminen voi minua kaataa ja että minun on lupa kovuuden sijasta olla lempeä, rakastava ja myötätuntoinen, minusta tuli Nea. Nea on minun sielunnimeni. 


Tarjoamiani palveluita Graalion Oy:n tiloissa ovat:

  

Nea-hoito

Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikka

Kaustislainen jäsenkorjaus (ja klassinen hieronta), Voice massage ja intialainen päänhieronta

Velhastin Hoitohetki ja Velhastin Hoitotuoli

Kehoa kuunnellen -workshop sekä yksilöllinen hengitys-, meditaatio ja liikeohjaus

Äänirentoutus, hoitava laulu ja hoitava rummuttaminen

Reiki-/Energiahoidot

Yksilöohjaus esiintymisjännityksestä ja kivusta kärsiville

 

Kaikki palvelut hintoineen löydät Hoitohinnastosta. Tarkemmat palvelukuvaukset löytyvät osaan palveluista linkin takaa sekä valikosta Velhastin palveluiden alta. 

 

Minut voi kutsua luennoimaan esimerkiksi kivusta ja sen omahoidosta, hengityksestä ja puheen tuotosta, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä ja sen toteuttamisesta, henkisestä kehittymisestä ja intuition hyödyntämisestä.

Tulen tilauksesta esiintymään itse tekemieni laulujen kera erilaisiin tapahtumiin. Esiinnyn myös yhtiökumppanini kanssa yhdessä nimellä Griannet

Parhaimmillani olen yhtiökumppanini rinnalla, jolloin luennot ja esiintymiset saavat aivan uudet mittasuhteet.

 

TIEDUSTELUT, TILAUKSET JA AJANVARAUS:

Anne Siirilä (Velhasti, Nea)

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771

Yhteydenottolomake