Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16.30-18 ja perjantaisin klo 9-10.30

Katso tarkempi kuvaus tästä

Päivi Kaskimäki - Maya-kalenterikurssi ALKEET 24.9. sekä henkilökohtaiset tulkinnat 25.-26.9Lue lisää

Hoitohinnasto

Hoidon nimi

Hinta

(alv 24%)

Nea-hoito - Katso tästä oma erillinen kuvauksensa. Tämä on suositeltavin ja käytetyin hoito sen joustavuuden, helppouden ja osoitetun tehon vuoksi. 

85 € / pitkät hoitoajat

70 € / n. tunti

35 € / max. 30 min

Horstmann-tekniikka - Yksinkertainen kehoterapiamuoto, jolla saadaan lisättyä kehon liikkuvuutta, hoidettua kiputiloja ja purettua kehoomme varautunutta tunnekuormaa, negatiivisiin kokemuksiin liittyviä traumoja sekä ylipäätään laittamaan liikkeelle prosessin, joka muuttaa meille vahingollista ajattelua. Lue lisää Horstmann-tekniikasta

 

60 € / 1 tunti

35 € / 30 min

Tessan tech - Horstmann-teknikan kehittäjän Trish Trowbrigden uusi äärimmäisen voimallinen energiahoito. Tekniikasta on olemassa kaksi osaa; osa 1 kohdentuu luuston tasoon ollen ns. metamorfinen hoito ja osa 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään ingeroiden kehon ja sielun toisiinsa. Lue lisää Tessan Tech -tekniikasta.

70 € / n. 1 tunti

Kaustislainen jäsenkorjaus - Niin kuin Matti Liedes ja Heikki Jylhä Kaustisella ovat sen minulle opettaneet. Annemaisin sovellutuksin tietenkin. 

60 € / 1 tunti 

35 € / 30 min

 

Klassinen hieronta - Uusia pelkkiä klassisen hieronnan asiakkaita en ota vastaan, vaan teen hieronta-jäsenkorjaus-yhdistelmää, josta veloitan jäsenkorjauksen mukaan.

 

Voice massage - Äänenkäytön, purentalihasten ja hengityksen alueen erikoishoito. Suosittelen ja käytän myös paljon istumatyötä tekeville silloin, kun klassinen hieronta tuntuu tehottomalta. Erinomainen myös urheilijoille, astmaatikoille jne. 

Koko käsittely

75 € / n.1,5 t

 

purentalihashoito

60 € / n.1 t

Velhastin Hoitotuoli - Katso tästä oma erillinen kuvauksensa. Velhastin Hoitotuolissa on samoja elementtejä kuin Nea-hoidossa, mutta painotus on enemmän lempeässä rentouttamisessa ja hemmottelussa. Hoito myös poikkeaa muista, koska se tehdään istualtaan. 

Hoitoajat 5 minuutista tuntiin ja vastaavastii hinnat 5 eurosta 45 euroon 

Äänirentoutus - Toteutan äänirentoutuksia ryhmien lisäksi henkilökohtaisena palveluna. Rentoutuksessä käytetyt äänet toteutetaan aina intuitiota kuunnellen. Äänirentoutuksessa asiakkaalla on vaatteet päällä ja rentoutus otetaan vastaan hoitopöydällä tai lattialla maaten. Äänirentoutus ei sisällä oletusarvoisesti kosketusta ellei intuitio kehota muuta. Mikäli et halua kosketusta, niin pyydän ilmoittamaan tämän ennen hoidon aloitusta. Katso lisätietoja ryhmille tarkoitetusta esittelystä.

 

15 € / 15 min

25 € / 30 min

45 € / 60 min

Hoitava laulu - Tätä tulee käytettyä enimmäkseen muiden hoitojen tukena, koska äänen värähtely tehostaa sekä kehon jännitystilojen että henkisten lukkojen avaamisessa. Muiden hoitojen yhteydessä tehtynä tästä ei tule lisäveloitusta. Tarjolla myös omana erillisenä palvelunaan. Hoitavaa ääntä hyödynnetään myös äänirentoutuksen tukena, mutta itsenäisesti toteutettuna hoidon teho painottuu enemmän lempeään kiputilojen hoitamiseen pelkän rentoutumisen sijasta.

15 € / 15 min

25 € / 30 min

45 € / 60 min

Hoitava rummuttaminen - Shamaanirumpuja on käytetty jo tuhansia vuosia rentouttamaan, avaamaan tunnelukkoja, poistamaan kehon kiputiloja sekä viemään meitä matkalle omaan alitajuntaamme. 

15 € / 15 min

25 € / 30 min

45 € / 60 min

Intialainen päänhieronta - Ihana hemmotteluhoito, joka on myös tehokas. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiaseutu, niska, ylärintakehä, päänahka ja kasvot. Rauhoittaa hermostunutta mieltä ja hyvä apukeino päänsärkyihin liittyvissä ongelmissa. 

55 € / 45 min

Yksilöllinen meditaatio- ja hengitysohjaus  

 

60 €/1 tunti

30 €/30 min

 Reiki-hoito  / Energiahoito  

60 €/1 tunti

30 €/30 min  

Huomio! Muiden hoitojen tukena käytän myös lymfahoidon perusteita, kuivakuppausta, venytys- ja liikkuvuusharjoitusten ohjausta, kuntoharjoittelun ohjausta ja kinesioteippausta. 

Hinta sisältyy päätuotteeseen

 Voit kysyä lisätietoja eri hoitojen sisällöistä yhteydenottolomakkeella

VedenemoVedenemo