Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


Knights & Dragons - käsityö- ja taidemyymälä

AVOINNA: 

Perjantaisin klo 10 - 16,

tapahtumien yhteydessä

sekä sopimuksen mukaan

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Jäsenkorjaus- ja hoitopäivystys torstaisin klo 16.30-18 ja perjantaisin klo 9-10.30

Katso tarkempi kuvaus tästä

Päivi Kaskimäki - Maya-kalenterikurssi ALKEET 24.9. sekä henkilökohtaiset tulkinnat 25.-26.9Lue lisää

Horstmann-tekniikka ja Tessan Tech

Horstmann  ja Tessan Tech ovat molemmat australialaisen Patricia J. Trowbridgen kehittämiä tekniikoita, joissa kehon, mielen ja tunnetason muutokset käynnistetään kehon solutasolta käsin. Trishin tarinaan sekä lisää Horstmannista voi käydä lukemassa Suomen Horstmann-yhdistyksen sivuilta.

Valmistuin diplomoiduksi Horstmann-kehoterapeutiksi keväällä 2015. Samana keväänä suoritin Tessan Techin osan 1, kymmenen ensimmäisen joukossa maailmassa. Enkä minä voi tuosta ottaa kunniaa, vaan olla ainoastaan tavattoman kiitollinen Trishin arvostuksesta meitä suomalaisia kohtaan sekä halusta opettaa meille kaiken uuden oppimansa. Tessan Tech osan 2 suoritin jälleen heti tekniikan valmistumisen myötä keväällä 2016. 

 

Horstmann-tekniikka

"Elämää muuttava prosessi."

 

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen, lempeä kehoterapiamuoto joka vapauttaa fyysisiä, tunneperäisiä ja henkisiä tukkeumia.

Hoidon kesto ja hinta: 1 tunti/60 euroa tai 30 min/35 euroa. 

Miten hoito tapahtuu? Hoito tehdään joustavat, mieluiten luonnonkuituiset, vaatteet päällä. Asiakas makaa yleensä hoitopöydällä, mutta hartianvapautusta voidaan tehdä myös asiakkaan istuessa. Itsesabotointivapautuksessa, niskan v

 

Käytössäni on Horstmann-tekniikan seuraavat osiot, joista koostan asiakkaan tarpeita vastaavan kokonaisuuden:

Lantion vapautus – Ileo-Sacral Release

Lantion vapautus käsittelee pääasiassa lantion aluetta ja antaa usein nopean kivunlievityksen alaselän vaivoihin. Käsittely vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin ja voi näin ollen estää virheasentoja ja kipuja. Monilla ihmisillä on jossain elämänsä vaiheessa ongelmia selässä – usein ristiselässä – tai kipuja ja tukoksia lantion alueella. Lantion vapautustekniikalla päästään kiinni juuri tällaisiin ongelmiin.

Huomio! Lantion vapautusta voidaan tehdä myös värähtelymenetelmällä, joten lonkka- tai polvinivelet tai jalkojen nivelissä olevat liikerajoitteet eivät ole este hoidon toteuttamiselle!

Hartian vapautus – Arm-Shoulder Release

Ajankohtaiset ongelmamme suhteissamme – koskivatpa ne sitten työtehtäviä, työtovereita, perheenjäseniä tai yleisesti elämäntilannettamme – me varastoimme käsiin ja lapaluiden alueille. Horstmann-hartian vapautus käsittelee lähinnä niska- ja hartiaseudun lihaksia, jänteitä ja niveliä. Hoito voi olla tehokasta esim. hiirikäden, jäätyneiden olkapäiden, tenniskyynärpään, särkevän ja jäykän niskan, käsien ja hartioiden hoitoon sekä rakenteellisista syistä johtuvassa päänsäryssä. Tällä menetelmällä on hoidettu myös menestyksekkäästi nk. retkautusvammoja (kolarin aiheuttama niskavamma) sekä niistä aiheutuvia kipu- ja jännitys-oireita. Monet kokevat myös että Hartian vapautus helpottaa syvähengitystä.

Hartian vapautuksen lisäksi teen myös lapojen, käsien ja niskan vapautusta, jotka ovat hartian vapautuksen lisätekniikoita. Kaikkia voidaan toteuttaa myös itsenäisenä hoitona tarpeen mukaan.

Jalkojen vapautus – Foot Release

Jalkojen vapautusta käytetään usein yhdistettynä muihin Horstmann-hoitoihin. Se on ainutlaatuinen, yksinkertainen menetelmä joka meridiaanien ja hermojärjestelmän kautta vapauttaa tukoksia koko kehon alueelta. Jalkojen vapautus vaikuttaa selkärankaan, hermo-, lihas-, lymfa-, neste- ja meridiaanijärjestelmiin jaloissa ja on ilmiömäinen tehokkuudessaan ja yksinkertaisuudessaan. Tällä menetelmällä voidaan mm. vaikuttaa energiatukkeumiin, jotka vuorostaan vaikuttavat koko selkärankaan (myös retkautusvammoihin) ilman, että asiakasta täytyy käsitellä sairaan selän kohdalta. Asiakasta voidaan hoitaa, vaikka hänellä olisi tulehdus selän alueella.

Itsesabotointi vapautus – Self Sabotage Release

Itsesabotointi vapautus käsittelee tunneperäisiä käyttäytymismalleja jotka estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Nämä tiedostamattomat energiamallit ovat useimmiten muodostuneet elämämme aikaisessa vaiheessa mutta vaikuttavat meihin aikuisina esimerkiksi suhteissa muihin. Fyysisellä puolella käsittely sopii niille, joilla on alaselän vaivoja tai iskias.

 

Tessan Tech

Tessan Tech on uusi ja äärimmäisen voimallinen energiahoito. Tekniikasta on olemassa kaksi osaa; osa 1 kohdentuu luuston tasoon ollen ns. metamorfinen hoito ja osa 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään ingeroiden kehon ja sielun toisiinsa. 

Hoidon kesto ja hinta: n. 1 tunti/70 euroa.

Miten hoito tapahtuu? Hoito tapahtuu asiakkaan maatessa vaatteet päällä hoitopöydällä selällään. Osaan 2 kuuluu määrätty taustamusiikki, mutta osaa 1 tehdässä asiakas voi esittää toiveen taustamusiikin ja hiljaisuuden väliltä. 

Ja mitä hoidossa tapahtuu? Hoidon aikana painetaan erityisiä energiapisteitä jalkapohjista, kämmenpohjista ja päästä. Asiakas saa olla silmät auki tai kiinni oman valinnan mukaan. Hoidon aikana on lupa puhua tai olla hiljaa oman valinnan mukaan. Hoidon aikana asiakas voi sallia kehon liikkua tai olla paikallaan omien tuntemustensa mukaan. Tärkeää on, että asiakas keskittyy kehostaan välittyviin aistimuksiin sekä pintaan nouseviin tunteisiin ja ajatuksiin. Mihinkään hoidon aikana löydettyyn ei kuitenkaan takerruta, vaan päästetään lempeästi irti. 

Miten hoito poikkeaa muista energiahoidoista? Ja kuka hyötyy hoidosta erityisesti? Tessan Tech on perinteisempiä energiahoitoja huomattavasti fyysisempi muokaten kehoa tavalla, jonka jälkeen usein asiakkailla vastaava tuntemus kuin raskaan fyysisen harjoittelun jälkeen. Tessan Techin aikana kehossa tapahtuu mikroliikettä, joka irrottaa kudoksia toisistaan, suoristaa ryhtiä ja auttaa kehoa irrottautumaan jännityksistä ja kivuista. Toisinaan kehon rektiot ovat niin voimakkaita, että asiakkaan keho nytkähtelee näkyvästi tai keho liikuttelee muuten itseään selvästi tuntuvalla tavalla. Myös hyvin monenlaiset ajatukset ja tuntemukset ovat tyypillisiä. Tavatonta eivät ole tunnemyrkyt hautautuneiden muistojen noustessa kehosta irtipäästettäviksi. Ja hoidon jälkeen muuttunut voi olla paitsi kehon ryhti myös oma asenne tai tapa ja kyky kohdata asioita. Usein muutos on silminnähtävissä.

Tessan Tech on paitsi voimakkaasti muokkaava, myös hyvin voimauttava hoito. Jos olet uupunut, masentunut tai koet elämänilosi olevan hukassa, tulen todennäköisesti suosittelemaan sinulle Tessan Techiä, koska koen hoidon olevan kunnon teholataus ilman manuaalisemma käsittelyn väsyttävää jälkiseurausta. Koen hoidon myös äärimmäisen tehokkaaksi pitkään kipuileville tai niille, joille muut hoidot tuntuvat olevan tehottomia. Minun kokemukseni mukaan Tessan Tech avaa sekä kehoa että mieltä vastaanottamaan muita hoitoja. 

 

TIEDUSTELUT JA AJANVARAUS:

Anne Siirilä

anne.siirila(at)graalion.fi

044 373 2771 

Yhteyslomake