Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


AuraTransformaatio™ 

Silta uuden aikakauden tietoisuuteen

Tällä hetkellä Maapallolla vahvistuu rakkausälyllinen tietoisuus, joka on ollut ihmiskunnan käytettävissä vasta jonkin aikaa. Tämä erittäin voimakas, monivivahteinen ja korkeataajuinen energia ilmentyy selkeänä lastemme aurarakenteissa. Kahta uutta aurarakennetta, indigo- ja kristalliauraa, voidaan pitää inhimillisen käyttöjärjestelmän uusimpana versioina. Oman aura- ja energiarakenteen päivitys näihin uuden ajan energioihin on nyt mahdollista koulutetun auravälittäjän™ tehtävässä AuraTransformaatio™-hoidossa. 

AuraTransformaatio™

AuraTransformaatio™ on kerran elämässä tehtävä hoito, jossa yksilön tietoisuuspotentiaali laajenee pysyvästi. AuraTransformaatio™ vahvistaa henkilökohtaista energiakenttää sekä fyysisen että ei-fyysisen todellisuuden rajapinnassa. Tämä auttaa selvitymään päivittäisessa elämässä paremmin tai helpottaa suhtautumista ympäristöstä tulevia pieniä tai suuria haasteista kohtaan. AuraTransformaatio™-hoidon jälkeen energiaa ei enää tuhlaannu tiedostamattomalla tasolla vaikuttaviin asioihin, jotka ovat aikaisemmin olleet ristiriidassa yksilön todellisen tahdon kanssa. AuraTransformaatio™ käynnistää merkittävän henkilökohtaisen kehitysprosessin, jonka myötä saavuttaa syvän sisäisen tasapainon. Tilaa on vaikea kuvailla sanoin, se on yksinkertaisesti koettava.

Indigolapset

Vuodesta 1995 vuoteen 2004 syntyneistä lapsista käytetään nimitystä indigolapset. Näillä lapsilla ja nuorilla on tyypillisesti vanhempiaan paljon voimakkaampi energiavirtaus ja aurarakenne. Indigolapset ovat syntyneet indigonvärisen auran ympäröiminä ja sen perusrakenne eroaa selvästi lasten vanhempien ja aikaisempien sukupolvien aurarakenteesta.

Indigolapset ovat itseoppineita. He peilaavat ja imitoivat ympäristöään ja löytävät uusia tapoja toimia hyvin nopeasti. Indigolapset ovat täydellisessä sisäisessä tasapainossa, vaikka ulkopuolisista ei aina tältä näyttäisikään. Heidän intuitionsa reagoi välittömästi, jos he havaitsevat ympäristössään jonkin olevan vialla. Indigolapset eivät kunnioita ihmisiä, jotka eivät kunnioita itseään. He eivät myöskään suostu noudattamaan vanhentuneita ja vakiintuneita tapoja tai alistumaan autoritaarisiin järjestelmiin.

Indigolapset voivat usein vaikuttaa sopeutumattomilta ja provosoivilta, sillä he eivät tunne rajojamme ja heiltä näyttää puuttuvan kunnioitus monia asioita kohtaan. Tämä tulee selkeästi esille tilanteissa, joissa tasapaino lasten ja heidän seurassaan olevien ihmisten väliltä puuttuu, ja joissa läsnä olevat aikuiset eivät toimi tietoisesti tasapainon palauttamiseksi. Indigolapset eivät käyttäydy provosoivasti ilkeyttään, vaan käyttäytyminen on lähinnä merkki voimattomuudesta ratkaista senhetkinen tilanne.

Kristallilapset

Kaikilla vuosina 2004-2009 syntyneillä lapsilla on syntymästään lähtien rakenne, joka on sekoitus indigo- ja kristalliauraa. Lapset, jotka ovat syntyneet vuosina 2009-2012 on täysin kehittynyt kristalliaura- ja keho. Kristallilasten energia on erittäin puhdas ja he ovat rehellisiä totuudenetsijöitä, sillä heidän sydäntään ohjaa sinne täysin yhdistynyt totuus.

Toisin kuin indigolapsilla kristallilapsilla ei ole aurarakenteessaan suojaavaa indigonväristä energiaa. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä kristallilapset ovat luonnostaan hyvin tietoisia siitä, millaiset asiat ja ihmiset ovat heille hyväksi. Nämä uuden aikakauden lapset eivät vapaaehtoisesti vietä aikaansa mieleltään rajoittuneiden tai hallitsevia ja hajottavia energioita omaavien ihmisten kanssa. Jos kristallislasten vanhemmat toimivat lasten toteuuden vastaisesti, voi varmuudella odottaa ongelmia. Kristallilapsilla on vahva sisäinen tuli, joka kykenee polttamaan kaikki epätasapainossa olevat tilanteet ympäriltään.

Anni Sennov 

Anni Sennov löysi ja kehitti sittemin useassa maassa tunnetuksi tulleen AuraTransformaation™ vuonna 1996. Voit lukea lisää uuden aikakauden lapsista ja AuraTransformaatiosta™ verkkosivustolta www.auratransormation.fi.

Haluatko AuraTransformaatioon™ Seinäjoella?

Graalion Oy:llä on kaksi yhteistyökumppania AuraTransformaation™ osalta. Ota yhteyttä Marikaan tai Mirikaan ja sovi hoitoaika Seinäjoelle. Ennen AuraTransformaatio™-hoitoa sinun tulee lukea Anni Sennovin kirja Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino. Tästä kirjasta on yksi painos lainattavissa Graalion Oy:ltä, voit ostaa sen Marikalta omaksi tai tilata Adlibriksestä. 

Seuraavat hoitopäivät:

  • Marika 16.8.2017 ja sopimuksen mukaan.
  • Mirika viikolla 32 ja sopimuksen mukaan.
MeracusMeracus

Meracus

Marika Johansson

Pukinkatu 4 A, 65230 Vaasa

Puh: 040 7005737

Sähköposti: marika.johansson(at)anvianet.fi

Facebook: Meracus Beauty&Healing

Www: http://www.meracus.nu

 

             MijamaMijama    

Mijama

Mirika Laurila

Kalkunmäki, Kauhajoki

Puh: 041 4331089

Sähköposti: mirika.laurila(at)live.com

Facebook: Mijama

Www: http://www.mijama.fi/