Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Äänirentoutus lauantaina 20.1. klo 15-16

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Mielen ohjaksissa - Johdatus intuitiiviseen meditaatioon - KESÄTAUOLLA

Huhtikuussa alkoivat intuitiiviseen meditaatioharjoitteluun pohjaavat MIELEN OHJAKSISSA -ryhmäohjaukset. Tapaamisten tarkoituksena on tukea jokaisen osallistujan itseluottamuksen ja sisäisen erottelukyvyn kehitystä. Jokainen ohjauskerta sisältää henkistä hyvinvointia käsittelevän alustuksen, rentoutuksen ja meditaatiohetken. Ohjaajana toimii Heli Keski-Huikku.

Seuraavan kerran säännölliset ryhmäkokoontumiset ensi syksynä. Meditaatiot pidetään Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa lämminhenkisessä Graalion Oy:n meditaatiosalissa (Matti Visannin kuja 6, 2 krs.).

Varaa mukaasi rennot, lämpimät vaatteet sekä jooga- tai voimistelumatto, sillä teemme meditaatioharjoitukset joko maassa istuen tai makoillen (myös muutama tuolipaikka löytyy).

Hinnat:

  • Aikuiset 12 euroa/krt
  • opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 8 euroa/krt

Maksu vain käteisellä!

 

Ilmoittautuminen:

Ryhmiin on rajattu osallistujamäärä.
Ilmoittautuminen ensimmäiselle kerralle osoitteeseen heli.huikku@(at)gmail.com tai viestillä p. 045 213 9202.


INTUITIIVINEN MEDITAATIO

Intuitiivinen meditaatio on johdatusta yksilön sisäisen voiman löytämiseen.

Jokaisessa meissä on sisäänrakennettuna mekanismi, joka mahdollistaa meditatiivisessa olotilassa toimimisen ja olemisen. Sen löytämiseen ei tarvita ulkoa annettuja metodeja, vaan luottamusta siihen, että oma sisimpämme osaa ohjata meitä oikealla tavalla ja oikeassa tahdissa.

Meditatiivinen olotila on syvärentoutunut olemisen muoto, joka mahdollistaa voimakkaan sielutasolle ulottuvan paranemisprosessin käynnistymisen ja jatkumisen. Tämä kokonaisvaltainen prosessi voimistaa kokemustamme hyväksytyksi ja rakastetuksi tulemisesta omana itsenämme.

Intuitiivinen meditaatio keskittyy itseluottamuksen vahvistamiseen ja sisäisten viestien erottelukyvyn kehittymiseen. Merkittävimpänä ohjaajana toimii oma intuitiomme, sisäinen viisautemme. Kun kykymme havaita elämän varrella rakentamamme suojamuurit ja toimimattomat käytöskaavat paranee, syntyy aiempaa suurempi mahdollisuus valita miten reagoimme ympäristöön ja tunteisiimme. Tämä vapauttaa meidät toimimaan ratkaisevissa päätöstilanteissa entistä avoimemmin ja vilpittömämmin, itsemme näköisesti.

Sillä kaikkein tärkein olet Sinä.