Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 


NETTIAJANVARAUS 

 

JÄSENKORJAUSPÄIVYSTYS

torstaisin klo 16 - 18

Lue lisää


Tapahtumia- ja tiedotteita

Äänirentoutus lauantaina 20.1. klo 15-16

Katso kaikki tapahtumat Facebook-sivuillamme!!!

Päivi Kaskimäki - Maya-kalenterikurssit ja henkilökohtaiset katselmukset 

 

HENKILÖKOHTAISET TULKINNAT 

Päivi käy Seinäjoella tekemässä Graalionilla henkilökohtaisia katselmuksia muutaman kerran vuodessa. Seuraa tapahtumailmoittelua varataksesi aika seuraavaan toteutukseen. Päivi myös kutsutaan paikalle aina riittävien kyselyjen jälkeen, joten voit ilmoittaa kiinnostuksesi ja tehdä myös ennakkovarauksen olemalla yhteydessä meihin info(at)graalion.fi tai palautelomakkeella.


Päivi tekee henkilökohtaisia selvänäkö- tai maya-astrologisia katselmuksia. Katselmus voi olla myös näiden molempien yhdistelmä. Voit miettiä omia kysymyksiä valmiiksi, tai tulla kuulemaan mitä sinulle tässä hetkessä kanavoituu elämäntien eväiksi. Mitään ennakkotietoja, kuten syntymäaikoja, sinun ei tarvitse ennakkoon toimittaa.

Hinnat:

  • 1/2 h 55 e  
  • 1 h 90 e / 1 h tallennettuna cd:lle 95e sisältäen cd:n


MAYA-KALENTERIKURSSIT JA -TYÖPAJAT

Myös Maya-astrologian kursseja sekä työpajoja järjestetään kiinnostuksen mukaan. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi ja tehdä myös ennakkovarauksen olemalla yhteydessä meihin info(at)graalion.fi tai palautelomakkeella.

 

 

Maya-astrologia on oivallinen työkalu ymmärtää itseään ja elämänsä tapahtumia. Sen avulla voit tahdistaa itsesi luonnolliseen nyt-hetkeen ja synkronismiin. Opit hyödyntämään vallitsevan päivän energiaa omassa elämässäsi. Saat tietoa myös henkisestä tehtävästäsi ja sen laaduista kultaisen aikakauden kynnyksellä. Löydät elämäntehtävä perheesi ja sieluperheesi laadut maya-merkkisi kautta. 

 

 

Lisätiedot ja tulkintojen esittelyt www.paivikaskimaki.com
Facebookissa: Auringonpaikka - Päivi Kaskimäki

 

Päivi KaskimäkiPäivi Kaskimäki