Ke­ho­te­ra­pia ja in­tui­tii­vi­nen kosketus

Nämä kaikki hoidot tehdään vaatteet päällä ja oletusarvoisesti hoitopöydällä maaten. 

Voit varata hoidon Lappajärvelle lähettämällä viestiä numeroon 040 3732 771 tai sähköpostiviestiä osoitteeseen anne.siirila(at)graalion.fi.

Löydät tältä sivulta myös kuvaukset kaikista esitellyistä tekniikoista.

Uluru

Horstmann-tekniikka

Lempeä ja kivuton

Fyysisten vaivojen hoitoon

Emotionaalisten tukkeumien poistoon

60€/tunti

the heavens

Tessan Tech

Vaikuttaa kaikille tasoille

Äärimmäisen voimakas ja syvälle menevä

Pysyviä muutoksia tuottava

75€/kerta

person in black pants sitting on purple couch

Reiki ja in­tui­tii­vi­nen kosketus

Hoivaava ja energisoiva

Rentouttava ja rauhoittava

50€/tunti

📷2020.02.27
summer session

Horstmann-tekniikka

"Elämää muuttava prosessi"

Mikä on Horstmann-tekniikka?

Horstmann-tekniikka on kokoelma yksinkertaisia ja lempeitä kehoterapia- ja ener­gia­hoi­to­me­ne­tel­miä. Se voi laittaa alulle prosesseja, mitkä johtavat fyysiseen, tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiin.  Australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge on kehittänyt Horstmann-tekniikan, jota käytetään monissa maissa.


Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille, kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hie­noe­ner­gia­jär­jes­tel­män epäharmonia. 


Mitä hyötyä sinulle voi olla Horstmann-tekniikasta?

Fyysisellä tasolla lisääntyvät lihasten ja nivelten joustavuus, mikä antaa paremman kehon asennon ja vapauttaa esim. hartioiden ja alaselän kivuista. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa sinua vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa. Prosessit voivat johtaa hämmästyttävään kehitykseen


Horstmann-tekniikalla voidaan hoitaa mm:

 • Selkävaivoja
 • Hartia- ja niskavaivoja
 • Lonkkahermosärkyä (iskias)
 • Rakenteellista päänsärkyä
 • Migreeniä
 • Urheiluvammoja
 • Stressiä
 • Masentuneisuutta
 • Tunne-elämän epätasapainoja

Olen itse Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti ja pätevöitynyt toteuttamaan kaikkia ke­ho­te­ra­pia­koko­nai­suu­teen kuuluvia tekniikoita eli yksi Horstmann-hoito voi koostua yhdestä tai useammasta seuraavasta tekniikasta yhdistelmänä: Lantion vapautus (ISR), Hartian vapautus (ASR), Jalkojen vapautus (FR) ja Itsesapotonti vapautus (SSR). Olen opiskellut myös pienempiä lisätekniikoita, kuten Niskan vapautus,  joita toteutetaan vain päätekniikoita täydentävinä. Asiakas ei itse päätä ennalta käytettävää Horstmann-tekniikkaa, vaan valinta tehdään aina alkuhaastattelun pohjalta asiakkaan tarvetta parhaiten vastaavaksi. 

A hand with a lightning bolt painted on it with a red lipstick. Image by re:design studio.

Tessan Tech

"Uuden ajan rysäytys"

Tessan Tech on äärimmäisen voimallinen energiahoito, joka tästä huolimatta vaikuttaa tehokkaasti myös kehollisiin vaivoihin. Tessan Tech on Horstmann-tekniikan kehittäjän Trish Trowbrigden uusin hoitomuoto. 


Tekniikasta on olemassa kaksi osaa: 

 • osa 1 kohdentuu luuston tasoon ollen ns. metamorfinen hoito ja 
 • osa 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään integroiden kehon ja sielun toisiinsa. 


Tessan Tech soveltuu käytettäväksi kaikkeen mihin Horstmann-tekniikkaakin eli keholliset ongelmat, tunne-elämän solmujen aukaisut tai jos lähtökohta on muuttaa ajatustapaasi tai asennoitumista suhteessa kokemiisi haasteisiin, tiettyihin ihmisiin, menneisyyteesi tai tulevaisuutta koskeviin pelkoihin.  


Itse koen Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikan välisen eron mm. siten, että Horstmann-tekniikassa lähestytään hoidettavia asioita pinnalta kohti syvempiä kerroksia, kun taas Tessan Tech pureutuu suoraan ytimeen ja vapauttaa meitä sisältä ulospäin. Näin ollen Tessan Tech kykenee rentouttamaan myös kehon syvimpiä osia, kuten lantionpohjaa, suolistoa, keuhkojen aluetta ja nielua. 


Molemmissa tekniikoissa käsittelyyn voi tulla myös sukuun, karmisiin asioihin tai entisiin elämiin liittyviä teemoja. Kumpaankaan hoitoon ei kuitenkaan kannata tulla vain näillä odotuksilla. Joskus nykyisen elämän taakat pitää keventää ennen kuin voi kurkotella kauemmas. 

Hands

Reiki ja in­tui­tii­vi­nen kosketus

"Kun haluat rentoutua ja latautua"

Voin tehdä halutessasi Mikao Usuin linjan mukaisen perinteisen Reiki-hoidon tai voit antaa minulle vapaat kädet antaa käsien ohjautua juuri sinne, minne kehosi ja olemuksesi sitä pyytää. Intuitiivisessa kosketuksessa otevalikoima on Reikiä monipuolisempi ja hoito voi sisältää myös kehoterapiaa tai energeettistä jäsenkorjausta. Toisinaan puhtaasti intuitiolla toteutetuissa hoidoissa mukana voi olla lisäksi hoitavaa laulua tai sanoja, rummutusta tai muita soittimia. 


Tämä vaihtoehto on hyvä, jos tiedostat, että kehoasi ja mieltäsi ei pidä häiritä voimakkaammilla kehoterapeuttisilla menetelmillä. Yksikään näistä menetelmistä ei ole kivulias, mutta Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikka voivat laittaa prosesseja liikkeelle, joten muistathan olla tarvittaessa itsellesi lempeä. 


Nämä energiahoidot rauhoittavat stressin ja kiireen ylivirittämää kehoa. Hoito voi toisille vaikuttaa kuin patterien lataus eli joskus harvoin hoidon jälkeinen olotila on niin energinen, että seuraava yö on levoton. Useimmiten vaikutus on kuitenkin päinvastainen eli hoidettavan mieli on hoidon jälkeen levollinen ja seuraavana yönä nukutaan normaalia paremmin. 

Graalion Oy

+358 44 3732 771

graalion@graalion.fi

2805248-6© Graalion Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.