Hoitoa ja elämyksiä äänen vä­räh­te­lyil­lä

1622325483839_cd-cover-2993231_1920-me.jpg

Hoi­to­ää­ni­te

Hoitoäänite ravistelee kehoa, tunteita ja mieltä parantaen ja luoden tilaa kasvulle. Mutta hoitoäänite toimii myös erinomaisena tapana ohittaa ego, pälättävä sekä kriittinen mieli ja kuulla syvempää kumpuavaa viisautta sielun värähtelyn tasolla. Hoitoäänitteiden etuna on myös niiden kyky palvella sinua uudelleen ja uudelleen.

45€

1622557173252_DSC_2714-me.JPG

Ääni- ja rum­pu­hoi­dot yk­si­lö­lä­hi­hoi­to­na

Toteutukset sekä pelkkänä rumpurenoutuksena tai äänihoitoina, joissa mukana muita soittimia ja parantavaa ääntä.

30€/kerta

worm's-eye view of waterfall during daytime

Hoitava äänihetki- ryhmille 

Kokoontuvan ryhmän tarpeisiin teemoiltaan ja tunnelmaltaan toteutettu äänimaailma sisältäen sielunlaulua, rummutusta ja eri soittimia. Voidaan toteuttaa myös pari- tai perhehoitona! Mahdollista toteuttaa myös osallistavana ohjelmanumerona esim. juhliin, asiakaspäiviin, TYHY-palveluna ym.

Graa­lio­nin jär­jes­tä­mät 15€/osal­lis­tu­ja ja tilaukset tar­jous­pyyn­nöl­lä

body of water

Hoitavan äänen löy­tö­ret­ki

Tässä päivän koulutuksessa saat valjastettua oman äänesi hoitava voima käyttöösi sekä vinkkejä äänenhuoltoon sekä hengityksenalueen kehittämiseen.  Koulutus sisältää kurssimateriaalin. Järjestetään Graalionin ja tilausten perusteella ympäri Suomen. Hintaan tilauksissa mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat. 

98€/pvä/osal­lis­tu­ja

1622569909946_light-567759_1920-me.jpg

Hoitava ääni- ja hengitys -yk­si­lö­val­men­nus

Yk­si­lö­val­men­nuk­ses­sa voimme keskittyä Hoitavan äänen löytyretki-kurssipäivää tarkemmin sinun yksilöllisiin äänentuoton ja hengityksen ongelmiisi, sinulle soveltuvan itsehoitomenetelmän löytymiseen tai halutessasi pureutua parantavan äänen käyttöön asia­kas­työs­ken­te­lys­sä. Koulutus sisältää val­men­nus­ma­te­ri­aa­lin. Toteutus videoneuvotteluna. 

85€ aloi­tus­val­men­nus, jatko kuluvan ajan mukaan

Hippussyd%C3%A4n-me.jpg

Hoitava ääni- tai rum­pu­pii­ri

Tähän piiriin voi osallistua tuottamaan ääntä tai soittamaan rumpua, äänimaljaa tai muita soittimia yhteistyössä muiden kanssa luoden voimallisen ja yhteisöllisen kanssaparannuksen, yhteisöllisyyden ja elämyksellisyyden tilan.

15€/osal­lis­tu­ja

Tutkittua tehoa rentouden aalloilla

Lue: Sielunlaulajan askelmerkit


Äänen värähtelyllä on todistetusti terveyttä edistäviä fysiologisia vaikutuksia. Ääni etenee värähdellen solunesteissä saaden myös solut värähtelemään purkaen samalla kehoon kertyneitä jännitteitä, tunnekuormaa sekä jumeja. Samalla stressireaktiot lievittyvät, adrenaliini- ja kortisolituotanto (stressihormoni) alenee, hengitys hidastuu ja syvenee sekä taistele-pakene -oireilu kehossa vähenee. Tämä helpottaa stressiperäistä päänsärkyä ja vatsaoireita. Monesti vatsan lurina onkin ensimmäisiä merkkejä siitä, että keho alkaa tasapainottua, aineenvaihdunta normalisoitua ja rentoutuminen käynnistyä.


Eri äänitaajuudet resonoivat eri kohdissa kehoa, mikä purkaa kuin huomaamatta kireyttä lihaksista ja sisäelinten ympäriltä. Eri äänitaajuuksia tuottamalla voidaan vaikuttaa myös verenkiertoon sekä nestekiertoon elimistössä. Harmonisten äänten on todettu vaikuttavan parasympaattiseen hermostoon alentaen verenpainetta ja sykettä sekä hoitaen lempeästi kiputiloja. Kun keho ja mieli rentoutuu, myös hyvänolon hormoneja vapautuu elimistöön. Äänihoitoa käytetään siksi myös unen laadun parantamiseen.


Äänihoitoja tuotetaan intuition kautta improvisoiden eri soittimin (shamaanirumpu, enkelikellot, äänimaljat, digeridoo, koshi-kellot jne.), sielulaululla, ke­ho­re­so­nans­si­lau­lul­la, mantraten, perinteisemmällä laululla, runolaululla ja hyräilemällä.


Äänihoidot ovat joka kerta ainutlaatuisia niin tunnelmaltaan kuin vaikutuksiltaankin. Tuotettu äänimaailma vaikuttaa aivoaaltojen taajuuksiin ja auttaa kääntymään omaa sisäistä maailmaa kohti, syvärentoutuneeseen ja meditatiiviseen tilaan, jolloin alitajunnan on mahdollisuus nostaa kokemuksia ja tärkeitä oivalluksia esiin.1622570119150_music-853704_640-me.jpg

Ää­ni­hoi­dot it­se­hoi­to­me­ne­tel­mä­nä

Tiesitkö, että meillä kaikilla on kyky hyödyntää tuota äänen värähtelyä tuottamaan itsellemme parempaa hyvinvointia? Myös sinulla? Tai oletko tullut ajatelleeksi, että äänemme on merkittävä, mutta silti harvoin tarkastelun kohteena oleva persoonan osamme? 


Kehittämällä omaa äänenkäyttöä, kehitämme itsetuntemustamme ja oman äänemme kautta meidän on mahdollista avautua yhä enemmän omalle todelliselle olemuksellemme sekä tehtävällemme tällä maanpäällisellä matkallamme. Äänessämme on usein huima käyttämätön potentiaali, joka kaiken lisäksi kulkee joka hetki mukanamme!


Johdollani sinulla on mahdollisuus opetella käytännössä itsehoitoa ääntä hyödyntäen. Työpajajoissa pääset kokemaan myös ryhmähoidon vaikutuksia omassa kehossasi sekä työskentelemään osana ryhmää muita osallistujia hoitaen. Heille, joita kiinnostaa valjastaa hoitavan äänen käyttö osaksi tai tueksi muuta jo olemassa olevaa hoitamista, ryhmä toimii hyvänä harjoitusalustana ottaa tuolla tiellä ensiaskeleita. Yk­si­lö­val­men­nuk­sis­sa voidaan sen sijaan pureutua enemmän sinun yksilöllisiin tavoitteisiisi. Luonnollisesti ohjaukset sisältävät myös tietoa sekä hengityksestä että äänen käytön teknisistä asioista käytännön osuuteen nivoutuen.


Sinun ei tarvitse tietää tai ymmärtää äänestä tai sen käytöstä ennakkoon yhtään mitään. Sinun ei myöskään tarvitse olla laulullisesti lahjakas eikä sinulta varsinkaan edellytetä mitään aikaisempaa taustaa äänen käytölle. Sinulla saa olla ongelmia äänenkäytössä; oli kyse sitten esiin­ty­mis­jän­ni­tyk­ses­tä tai arkuudesta käyttää omaa ääntäsi tai enemmän keholliset ongelmat. Saat ohjauksissa käyttöösi työkaluja, joilla hoitaa ongelmia eikä kenenkään mukavuusalue näissä ohjauksissa ylity, koska sinun on lupa käyttää ääntäsi juuri niin lujaa tai hiljaa kuin hyvältä tuntuu. Sinun on lupa osallistua sekä ryhmäohjauksiin että yksilövalmennuksiin myös silloin, vaikka päättäisit olla koko niiden aikana hiljaa.

Stars Galaxy Rocky Mountain
peikkotytt%C3%B6-me.jpg

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehonhoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

anne.siirila@graalion.fi

044 373 2771

Graalion Oy

+358 44 3732 771

graalion@graalion.fi

2805248-6© Graalion Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.