Bernese and friend during warm days

Etäe­läin­hoi­dot

aurelien-faux-J1z2zcvupHk-unsplash-me.jpg

MIKÄ ETÄELÄINHOITO ON?

Etäeläinhoito toteutetaan kvanttihoitona, energiahoitona tai näiden yhdistelmänä. Hoidon toteutukselle ei sovita tarkkaa toteutusaikaa, mutta hoidosta toimitetaan palaute äänitteenä tai kirjallisena viestinä toteutuksen jälkeen.


TILAA HOITO ELÄINYSTÄVÄLLESI TÄSTÄ!


Hoidon aihe voi olla jokin kipu tai vaiva, käyttäytymismalli tai kohdentua emotionaalisiin teemoihin. Fyysisissä ongelmissa hyödynnän mm. jäsenkorjaukseen ja kehoterapiaan liittyvää osaamistani energiahoidon muodossa. Eläimillä voi olla ihmisen lailla kehoon varastoituneena aikaisempia omia tunnekokemuksia tai esivanhempien traumoja, jotka voivat ilmetä käytöshäiriönä, levottomuutena, säikkymisenä tai muuna ihmistä askarruttavana toimintana. Yhtä lailla hoidon tarve voi olla myös entisten elämien traumaattisten kokemusten purkaminen, jolloin eheyttämisen vaikutus voi tulla hyötynä joko terveydessä tai mielialassa.


Tavatonta ei ole sekään, että eläin ja ihminen heijastavat toistensa ongelmia ja kun autetaan eläintä, autetaan myös ihmistä. Eli etähoidot voivat olla avuksi purkamaan myös sellaisia solmuja, joissa ei ole aivan selvää onko ongelma muna vai kana, eläin vai ihminen.

curious cow with wide angel lens

ELÄINTEN IKIAIKAINEN VIISAUS PUHUU MINULLE JA MINUN KAUTTANI MYÖS TEILLE

Eläimet ovat pyytäneet enenevissä määrin etähoitoja joko suoraan minulta tai omistajiensa kautta. Heidän viestinsä minulle on ollut vahvana, että tätä palvelua pitää tuoda enemmän tietoisuuteen. Siksi hoito on nostettu omaksi palvelukseen. 


Etäeläinhoidon olemassa olon tärkeänä viestinä haluan korostaa myös sitä, että eläimillä on suuri tarve saada meidät ihmiset kuulemaan heitä, tekemään heidän kanssaan yhteistyötä ja havahtumaan miten kaikin mahdollisin tavoin voimmekaan ammentaa viisautta heiltä, heidän parantavia ominaisuuksia unohtamatta. Eläimiä on kohdeltu pitkään kaltoin. On aika antaa heille arvostusta ja huolenpitoa takaisin!


Etäeläinhoito voi olla myös eläin­kom­mu­ni­kaa­tio­ta, mutta  en ota vastaan pelkästään eläin­kom­mu­ni­kaa­tio­pyyn­tö­jä. Eläimet ovat ilmoittaneet haluavansa tehdä kanssani työtä ennen kaikkea hoidollisissa merkeissä. Jokaisen hoidetun eläimen verran saan eläinten tukea myös ihmisten hoitoon. Jo nyt se joukko on hurjan iso, mutta haluan kasvattaa sitä entisestään! Eikä hoidettavina ole ollut ainoastaan lemmikkejä, vaan myös toisella puolella maapalloa asustelevia eksoottisia eläimiä. Jokaisen hoidetun eläimen (ja jokaisen hoidetun maa-alueen puhdistuksen) myötä hoitojen taakse asettuvat myös eläinten esivanhemmat. Eläinten ikiaikainen viisaus puhuu minulle ja minun kauttani myös teille. 


ELÄINTEN HOITOON KESKITTYVIÄ KOULUTUKSIA KEHITTEILLÄ

Eläimet ovat alati painokkaammin sanankääntein alkaneet vaatimaan myös heidän hoitamiseensa keskittyviä koulutuksia. Kehitteillä on mm. kvanttijäsenkorjaus eläimille sekä eläinkehoterapia. Mikäli olisit kiinnostunut osallistumaan kursseille, ole yhteydessä! Sopivan kokoisen ryhmän löytyminen nopeuttaa taatusti asian käytäntöön laittoa. 

beautiful chameleon face
priscilla-du-preez-qtkpOxCpl0Y-unsplash-me.jpg
annesiiril%C3%A4-me.jpg

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehonhoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

anne.siirila@graalion.fi

044 373 2771

Graalion Oy

+358 44 3732 771

graalion@graalion.fi

2805248-6© Graalion Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.