Tulkinnat

Tulkinnat ovat selväaistein ja intuition avulla toteutettuja 

* kirjallisia viestejä varjoista, 

* sinulle yksilöllisesti toteutettu äänihoito, joka voi sisältää sielunlaulua ja/tai eri soittimia tai 

* tarot- tai oraakkelitulkinta.


Tulkinnat sopivat itsetuntemuksen kehittämiseen sekä ohjaukseksi tilanteisiin, joissa tunnet olevasi oman tilanteesi, ajatustesi, tunteidesi tai vaihtoehtojesi kanssa solmussa. Tulkinta voi olla kuin peili, jonka kautta näet asiat kirkkaammin, jolloin eteenpäin meno helpottuu. Huomioi kuitenkin, että tulkinnat eivät ole ennustuksia eikä tulkinnoissa anneta suoraan vastauksia siihen, mitä sinun tulee tehdä. Vastuu on lopulta aina sinulla ja tämä nimenomaisesti on ihanaa! Sillä et voi valita väärin. Tarvitset vain joskus tukea löytääksesi luottamuksen omiin kykyihisi ja siihen, että sinulla on voima toimia omaksi parhaaksesi ja tehdä parhaimmat valinnat juuri sinulle. Tulkinta voi siten helpottaa sinua löytämään rauha itsesi ja tilanteesi kanssa sekä lopettaa epävarmuuden kierteen. Tulkinnat vahvistavat, eivät horjuta.


Toimitan tulkinnat kirjallisesti tai ääniviestillä. Voit määrittää teeman, johon haluat tulkinnan kohdennettavan. Ilman annettua teemaa tulkinta kohdentuu sinun korkeimman parhaasi mukaan. 

1622324276035_erika-mendes-aEyaSMMZ8O4-unsplash.jpg-me

Viesti varjoista

25€

Viesti varjoista tuo näkyväksi sen, mitä olet yrittänyt vältellä näkemästä. Kkoska varjojesi pelkkä ajatteleminen mikä voi tuoda sinulle jopa epämukavan olon ja olla kasvusi tai onnesi esteenä, viesti varjoista voi olla kuin puhdistava katarsis.

1622325483839_cd-cover-2993231_1920.jpg-me

Hoi­to­ää­ni­te

45€

Hoitoäänite ravistelee kehoa, tunteita ja mieltä parantaen ja luoden tilaa kasvulle. Mutta hoitoäänite toimii myös erinomaisena tapana ohittaa ego, pälättävä sekä kriittinen mieli ja kuulla syvempää kumpuavaa viisautta sielun värähtelyn tasolla. Hoitoäänitteiden etuna on myös niiden kyky palvella sinua uudelleen ja uudelleen.

Tarot Reading

Kort­ti­tul­kin­ta

45€

Korttitulkinta muodostuu tarot- ja oraakkelikorttien sekä selväaistein kanavoidun tiedon yhdistelmänä. Korttitulkintaa varten on mahdollista esittää kysymys/kysymyksiä, joihin etsitään näkökulmia tai voit pyytää tekemään yleiskatsauksen asioihin, joihin sinun pitää tässä hetkessä kiinnittää huomiota. 

Viesti varjoista

1622325164276_mirror-1662178_1920.jpg-me

Mistä ammentaa voimaa? Mitkä muotit rikkoa? Mikä elä­mäs­sä­si tulee kuol­let­taa ja tehdä tilaa uudelle kasvulle?

Ei haittaa, vaikka kompuroit tai kuljet usvassa. Ne pitävät itsessään sisällään opittavia asioita. Koska ei tie rakkauden lämmittävään valoon kulje väistämällä varjoja, vaan kohtaamalla ne ja kulkemalla niiden läpi. Siksi viesti varjoista nostaa nimensä mukaisesti pintaan niitä asioita, jotka olet yrittänyt pitää piilossa, mistä pitää katseen pois. Sanat on tarkoitettu käynnistämään olemustasi puhdistavan prosessin, joka kaikessa haas­teel­li­suu­des­saan­kin vie kohti keveyttä. Sanat eivät siis synny syyllistämisestä tai inhimillisen keskeneräisyytesi osoittamisesta sormella, vaan varjoja kavahtamattomasta lempeydestä ja rakkaudesta. Sellaisesta, joka uskaltaa nähdä myös ne pimeät kuilusi ja olemassa olosi rumimmat salat, joiden tarkasteluun tarvitset tukea. Sanat, jotka riisuvat illuusioita ja tuovat ne päivänvaloon.


Viesti varjoista toimitetaan kirjallisesti sähköpostina tai ääniviestinä. Viestin muoto voi olle runomainen tai kirjemäinen intuitiolla toteutettu teksti, jossa ääneen pääsee korkeamman minäsi tai sielusi viisaus, oppaasi tai auttajasi tai menneiden elämiesi äänet. 


Tilaa viestisi varjoista!

Varoitus! Viestin sisältö voi olla rajua si­säl­löl­tään tai sa­nas­tol­taan. Eli viestin tilaus omalla vastuulla...

"Pelkosi ei ole sitä mitä luulet.

Menetyksen pelkoa, tyhjän sylin kaipuuta.

Kammoat ajatusta löytää ja avata ikiaikaiset syvyytesi ilman hengittää.

Olet vakuuttunut siitä, että syvyyksistä nousee tunkkainen ja mätä lemu.

Kuoleman haju.

Kaikkien niiden syntiesi tähden, joissa joku menetti henkensä.

Kannat syyllisyyttä.

Olet siinä vielä vankina.

Laitat päällesi ristin merkiksi siitä,

että minä olen ottanut ihmishenkiä.

Lähes epäröimättä.

Erheesi on siinä, että luulet jälkiviisaudella voivasi tuomita kaikkien niiden kertojen olevan turhia.

Tai vääriä.

Vaikka päätös ei ole ollut sinun.

Ei niissä olosuhteissa.

Ei niissä rooleissa.


Soturin tehtävä on tappaa.

Totella käskyjä epäröimättä.

Koska empiminen voi johtaa vieruskaverin kuolemaan.

Ja se taas olisi ollut aivan varmasti tunnollasi.

Unohdit vain kuolemien myötä, että se käsky tuli ylempää.

Että sinne myös se vastuu kuului.


Entä vapaa tahto, kysyt.

Ja viisaasti kysytkin.

Mutta ei vapaata tahtoa ole sellaisella,

joka ei ole kokenut tekojensa seurauksia.

Vapaaseen tahtoon kasvetaan.

Meillä on vapaus, mutta meidän pitää lunastaa itseltämme oikeus käyttää sitä.

Aivan kuin rakkaus, joka vain on.

Ja silti hapuilemme pimeässä rakkautta jahdaten.

Vaikka se oli koko ajan juuri siinä.

Niin lähellä, mutta silti olemme sokeita sille.

Kunnes suostumme katsomaan ja uskomaan näkemämme.


Vapaus nousee esiin rinnasta.

Ja meidän pitää värittää se rakkaudella,

jotta saamme vapauden murrettua kuuluville ääneen.

Jossa se vasta tulee todeksi.

Materiaksi.

Teoiksi.

Unelmien täyttymyksiksi.

Sisällä lymytessään piilossa se on kuin käärme.

Pistää meitä ja myrkyttää sisältä.

Saa voimaan pahoin ja väijymään varjoissa.


Joten astu aurinkoon.

Lausu ääneen kuka sinä todella olet.

Jos mätä lemuaa taustalla, anna sen lemuta.

Sade ja tuuli hävittävät hajut.

Kun vain ensin annat niiden saada ilmaa.

Olet niille läsnä.

Ja annat tarjolle.

Jäljelle jää lopulta vain Sinä.

Vapaa taivaallinen olento.

Täydellinen itsenään.

Ilman estettä ottaa vastaan mitä ikinä sydän mielii."

-Viesti varjoista Johannalle 

"Kiitos! Syvältä purkaa jotain. Mä otin tuon todella kiitollisena vastaan, koska jokainen vanha sielu enemmän ja vähemmän on menettänyt, tappanut, surrut, vihannut. Meissä on valo ja varjo. Se on vain näköjään hirveän vaikea hyväksyä ja silloinhan ei olla kokonaisia, tuomitaan itsemme, sielumme.! -Johannan palaute viestiin varjoista

How are you
1622325483839_cd-cover-2993231_1920.jpg-me

Hoi­to­ää­ni­te

Maan ja taivaan kosketus sävelinä

Hoitoäänite on sielunlaulun ja intuitiivisen äänimaailman tuottamisen kokonaisuus, jonka värähtelyt ovat syntyneet juuri sinua varten! Hoitoäänitteen voi tilata tiettyyn teemaan tai avaamaan sinussa jotain vielä tiedostamatonta potentiaalia, olemusta tai itsetuntemusta.

Hoitoäänite voi olla rentouttava tai hyvin voimallisesti muokkaava, jolloin sinun on hyvä varautua mahdollsiin hoito-oireisiin, kuten päänsärkyyn, pahoinvointiin, kehollisiin kipuihin, tunnemyrskyihin tai muitojen ryöpsähtämiseen paranemisen tarkoituksessa.


Äänimaailman tuottamisessa käytetään erilaisia soittimia, kuten shamaanirumpua, äänimaljoja, koshi-kelloja tai mitä tahansa käsiin osuvaa ja tar­koi­tuk­sen­mu­kais­ta soitinta. Sielunlaulu taas maalaa jotain sinun syvempää olemustasi korviesi kuultavaksi ja kehosi koettavaksi sanoilla tai ilman. Äänellä tuotettu hoito voi olla myös ke­ho­re­so­nans­si­ään­te­lyä, mantrausta tai perinteisempää laulua.

Hoitoäänitteen äänimaailman ja tunnelman luomisessa saattavat olla minun lisäkseni mukana sinun korkean minäsi tai sielusi viisaus, oppaasi ja auttajasi, edesmenneitäsi, maan ulkopuolisia tahoja tai menneiden elämiesi hahmoja.


"Tuntui kuin ääni olisi vienyt minut johonkin tuttuun maisemaan" on yleisin kuulemani palaute äänihoidoistani.


Hoitoäänitte on myös erinomainen lahjaidea!


Hoitoäänitteen pituus vaihtelee ollen tyypillisesti 10-20 min. Toisinaan kokonaisuuteen pitää liittää jo aiemmin syntyneitä äänitteitä itse tekemistäni hoitavista lauluista tai yleiskäyttöön tekemistäni äänirentoutuksista. Hoitoäänite toimitetaan tiedostona sähköpostiin tai viestinä. 

Tarot Reading

Kort­ti­tul­kin­ta

Ehkä hienoin nettisivu ikinä. Mutta ensin kahvi.

Korttitulkinta muodostuu tarot- ja oraakkelikorttien sekä selväaistein kanavoidun tiedon yhdistelmänä. En siis käytä vain korttien mukana tulevia ohjeita tai tul­kin­ta­pe­rin­tei­siin nojautuvia tulkintoja. 


Korttitulkintaa varten on mahdollista esittää kysymys tai toisiinsa liittyviä kysymyksiä, joihin etsitään näkökulmia tai voit pyytää tekemään yleiskatsauksen asioihin, joihin sinun pitää tässä hetkessä kiinnittää huomiota.


Tulkinnan pituus vaihtelee yhdestä A4-sivusta ylöspäin. Tulkinnan mukana tulee tiedot mitä pakkoja tulkinnan tekemiseen on käytetty sekä kuvat tulkintaan mukaan tulleista korteista. 


Tulkinta toimitetaan joko kirjallisesti tai videoviestinä.

callum blue 2
annesiiril%C3%A4.jpg-me

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

anne.siirila@graalion.fi

044 373 2771

Graalion Oy

+358 44 3732 771

graalionoy@gmail.com

2805248-6



© Graalion Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.