banana with lipstick marks

Miehen in­tii­mi­hie­ron­ta -etä­kou­lu­tus

Miljoonan euron piste ja muita hurmaajia

krisis

Tässä vi­deo­neu­vot­te­lu­yh­tey­del­lä toteutettavassa koulutuksessa opit miehen intiimialueen hieronnan perusotteita, anatomiaa ja fysiologiaa sekä vinkkejä psykologiseen virtittämiseen. Koulutus pohjautuu löyhästi rituaaliseen tantriseen lingam-hierontaan, joten nopit miten tuottaa sensuelleja aistikokemuksia ja miten hellitellä miestä tavalla, joka saa hänet tuntemaan olonsa hyväksytyksi sekä hellittelyn ja rakkauden arvoiseksi. Käytössä olevan ajan salliessa voidaan sivuta myös miten hyödyntää nämä taidot miehen erektiota kuodksellisesti heikentävien tekijöiden huoltamiseen.


Koulutuksen kesto vaihtelee olleen tyypillisesti 2-3 tuntia. Saat koulutuksen yhteysessä myös sähköpostitse toimitettavan kurssimateriaalin, jotka toimivat samalla kurs­si­muis­tiin­pa­noi­na, joten sinä voit keskittyä täysin seuraamaan opetusta. Kurssimateriaali sisältää sekä otteita havainnollistavia kuvia, että tekstiä.


Täyden hyödyn saat, jos varaat koulutusta varten aidontuntuisen ja miehen anatomiaa tarkasti jäljittelevän silikonisen dildon (kts. esimerkki) harjoitusvälineeksi. Koulutus voidaan toki toteuttaa myös ilman harjoitusvälineitä eli sinun seuratessasi otteita videoneuvottelun kautta. Tarvitset myös käyttämällesi välineelle soveltuvaa ja tahmaamatonta liukuvoidetta. Varsinaisessa hieronnassa kumppanisi kanssa voitte sitten käyttää mitä tahansa teille mieluisaa öljyä tai liukuvoidetta.


Koulutus voidaan järjestää kahdenkeskisenä valmennuksena tai jos haluat koulutuksen toteutettavaksi sinulle ja ystävillesi, sekin onnistuu erikseen tilaamalla. Yli kolmen hengen ryhmille järjestyy ryhmäalennus.


Koulutus soveltuu toteutettavaksi lähikoulutuksena myös polttariohjelmana, kavereiden välisiin illanistujaisiin jne. Lähikoulutuksen hintaan lisätään matkakulut ja mahdolliset tilavuokrat.


Etäkoulutuksen hinta 85€/osallistuja ilman ryhmäalennuksia ja kuluja.

krisis
heart shaped pink sparklers photography
Sensual woman
human hand reaching out
thanos / Day 60 🏁/ 365 Photo Challenge

Instagram @weiding22
orgasm erotic photo
A half-naked hot couple holding each other in the bed.
Orgasm Chasm neon signage
Instagram: @cosmopolitanomusic - Website: www.cosmopolitano.it
Anne_vedess%C3%A4-me.jpg

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehonhoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

anne.siirila@graalion.fi

044 373 2771

Graalion Oy

+358 44 3732 771

graalion@graalion.fi

2805248-6© Graalion Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.