LÄHIHOIDOT TAUOLLA TOISTAISEKSI


Koronatilanne jatkuu, kuten kaikki niin piinallisen hyvin tiedostamme. Minulle tämä tarkoittaa sitä, että joudun edelleen pidättäytyä tekemästä lähihoitoja. Minulla on sidekudossairauteni takia alentunut vastustuskyky ja käytännössä olen havainnut olevani varsinainen kulkutauti-imuri. En siis ota turhia riskejä, vaikka joku muu hoitaja on voinut turvallisesti jatkaa hoitoyrittäjänä toimimista. Jokainen meistä on yksilö, kunnioitetaan sitä.  Eikä Graalionilla ole omia hoitotiloja Seinäjoella toiminnan täysmittaista jatkamista varten, joten tämäkin on edelleen konkreettinen este.  Hyvin pienessä mittakaavassa siis edetään.


ETÄHOITOJA VOI JÄLLEEN TILATA


Mikäli olet kiinnostunut etähoidoista tai palveluista, ole yhteydessä sähköpostitse tai viestillä. Puhelimeni on useimmiten äänettömällä, joten jätä tarvittaessa soittopyyntö, jos kaipaat johonkin asiaan liittyen lisätietoja. 


KOULUTUKSET JA OHJAAMINEN


Koulutuksia ja ohjauksia toteutan tällä hetkellä lähinnä kansalaisopistojen kautta. Yksittäisistä toteutuksista ilmoitan yrityksen Facebook-sivuilla ja Instagramissa. 


Mikäli olet kiinnostunut jä­sen­kor­jaus­tai­to­jen tai henkisten askelten yksilöohjauksesta  tai keskusteluavusta, ota yhteyttä sähköpostilla tai viestitse.


MAKSETUISTA HOIDOISTA JA LAHJAKORTTIEN KÄYTÖSTÄ


Ihan ensimmäisenä muistutuksena, että kaikkien jo ostettujen hoitojen ja lahjakorttien käyttöaika on vuoden 2021 loppuun saakka! Tämä  annettu käyttöaika on poikkeuksellisen pitkä ja tarvittaessa harkitsen pidennyksiä. Tämä toimintatapa tuli minulle intuition kautta ja jos alkuvuodesta kiitin siitä koronan takia, niin nyt loppuvuodesta ymmärrys on laajentunut. Olen vilpittömän pahoillani, että palveluiden lunastamisessa on kestänyt näin pitkään ja että myös asiaan liittyvässä tiedottamisessa on ollut puutteita. Mutta yhtä lailla kuin koronatilanne on elänyt jopa ihan viikkotasolla, saman on tehnyt myös oma vointini. Minulla on ollut siis tuplasti seurattavaa ja sulateltavaa. Kiitos, että olet ollut kärsivällinen ja ymmärtäväinen! Ja yhtä lailla kiitos asiaan liittyvistä yhteydenotoista! Ne ovat tukeneet koko aiheen ympärillä pyörinyttä omaa prosessiani. 


Maksettujen hoitojen ja lahjakorttien käyttö järjestetään porrastetusti. Seuraavassa asiasta lisätietoja:

* Etähoitojen toteutusta varten ole yhteydessä sähköpostitse tai viestillä ja sovitaan molemmille sopiva aika.

* Fyysisiä läsnäoloa vaativia hoitoja on mahdollista muuntaa etähoidoiksi. Jos olet kiinnostunut vaihdosta, laita sähköpostia tai viestiä. 

* Pyrin järjestämään fyysistä läsnäoloa vaativia hoitoja Lappajärvellä tai asiakkaan kotona tehtäviksi varsinaisten tilojen puuttuessa.  

* Seinäjoelle tehtävistä lähihoidoista ilmoitetaan erikseen kun yritykselle on järjestetty toimitilat. 


En myy uusia lahjakortteja ennen jo ostettujen hoitojen loppuun saattamista.

1622322560946_IMG_20210521_102704_950.jpg-me

Anne Siirilä

Kirjoittaja on Graalion Oy:n omistajayrittäjä, sielunlaulaja, kasvun kompassi ja neomaagi. 

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalion@graalion.fi

Graalion Oy

+358 44 3732 771

graalion@graalion.fi

2805248-6© Graalion Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.