Koulutukset ja ryhmäohjaus

Seuraavassa on muutamia esimerkkiä mahdollisista koulutuksista ja ryhmäohjauksia. Voit myös tiedustella räätälöityä koulutusta juuri sinun porukallesi.

Kuinka tulla suo­si­tuk­si tut­ta­va­pii­ris­sä -lyhyt oppimäärä

Kaus­tis­lai­nen jä­sen­kor­jaus ko­ti­käyt­töön

Kaustislainen jäsenkorjaus kotikäyttöön -otsikolla on tarjolla lyhyempiä osakokonaisuuksia työpajoina sekä viikonloppukurssi, jossa osakokonaisuudet käydään läpi eheänä tärkeimmät kaustislaisen jäsenkojauksen perusotteet sisältävänä alkeispakettina.  Kaikki toteutukset soveltuvat aloittelijoille, ellei varsinaisissa kurssikuvauksissa erikseen toisin mainita.

Päähuomio toteutuksissa on luonnollisesti käytännön taitojen harjoittelu kotioloissa sovellettavaksi. Perusotteet kattavat polven, nilkan, ranteen, kyynärpään sekä olkapään alueen alkeisiin soveltuvilta osin. Kuulet myös, miten otteita voi hyödyntää itsehoidossa. Toteutuksissa käydään läpi käsittelyn esteitä sekä ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa käytännön harjoitteluun nivoutuen. Kuulet myös lyhyesti jäsenkorjauksen taustoista ja eri tyylisuunnista. Niskan ja kaulan aluetta ei käsitellä alkeissa turvallisuuden takia. 

Toteutukset eivät anna edellytyksiä hyödyntää oppeja ihmisten hoitamiseen ammatillisessa mielessä, mutta soveltuu erinomaisesti kodin ensiaputaitojen tueksi sekä orien­taa­tio­kurs­sik­si jä­sen­kor­jaus­tai­dois­ta kiinnostuneille. 

Hinta 65€/työpaja tai 160€/viikonloppu.

Vai­en­ta­maan mielen älämölöä

Hoitava äänimatka -ryhmille

Äänen värähtelyllä on todistetusti terveyttä edistäviä fysiologisia vaikutuksia. Ääni etenee värähdellen solunesteissä saaden myös solut värähtelemään purkaen samalla kehoon kertyneitä jännitteitä, tunnekuormaa sekä jumeja. Samalla stressireaktiot lievittyvät, adrenaliini- ja kortisolituotanto (stressihormoni) alenee, hengitys hidastuu ja syvenee sekä taistele-pakene -oireilu kehossa vähenee. Tämä helpottaa stressiperäistä päänsärkyä ja vatsaoireita. Monesti vatsan lurina onkin ensimmäisiä merkkejä siitä, että keho alkaa tasapainottua, aineenvaihdunta normalisoitua ja rentoutuminen käynnistyä. 

Eri äänitaajuudet resonoivat eri kohdissa kehoa, mikä purkaa kuin huomaamatta kireyttä lihaksista ja sisäelinten ympäriltä. Eri äänitaajuuksia tuottamalla voidaan vaikuttaa myös verenkiertoon sekä nestekiertoon elimistössä. Harmonisten äänten on todettu vaikuttavan parasympaattiseen hermostoon alentaen verenpainetta ja sykettä sekä hoitaen lempeästi kiputiloja. Kun keho ja mieli rentoutuu, myös hyvänolon hormoneja vapautuu elimistöön. Äänihoitoa käytetään siksi myös unen laadun parantamiseen.

Suosittelen osallistujia ottamaan mukaan oman alustan, jotta asettuminen makamaan silmät kiinni lattialle viltin alle on mahdollista ja jolloin hoitohetkestä muodostuu hyvin erityinen elämys. 

Äänimatka tuotetaan intuition kautta improvisoiden eri soittimin (shamaanirumpu, enkelikellot, äänimaljat, digeridoo, koshi-kellot jne.), ke­ho­re­so­nans­si­lau­lul­la, mantraten, perinteisemmällä laululla, runolaululla ja hyräilemällä. 

Äänimatka on joka kerta ainutlaatuinen niin tunnelmaltaan kuin vaikutuksiltaankin. Tuotettu äänimaailma vaikuttaa aivoaaltojen taajuuksiin ja auttaa kääntymään omaa sisäistä maailmaa kohti, syvärentoutuneeseen ja meditatiiviseen tilaan, jolloin alitajunnan on mahdollisuus nostaa kokemuksia ja tärkeitä oivalluksia esiin.

Äänimatka on vaikuttava kokemus – turvallinen matka kauas ja takaisin. Äänimatkan kuskina ja kartturina toimii sielunlaulaja N’nea eli Anne Siirilä.

Hinta Graa­lio­nin jär­jes­tä­mänä 15€/osal­lis­tu­ja ja tilaukset tar­jous­pyyn­nöl­lä

Kuinka tulla tutum­mak­si itsensä kanssa?

Ke­ho­tie­toi­suus ja ohjattu oleminen

Onko mieli ähkyssä? Tuntuuko, että ilmassa pidettäviä palikoita on enemmän kuin kykenet kantamaan? Kertaatko kalenteria ja muistilistaa päivän mittaan uudellen ja uudellen? Murehditko paljon? Kaikkia niitä asioita mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä? Päivä toisensa jälkeen… Miltä kuulostaisi ohjattu oleminen eli hissukseen laskeutuminen sekä kehollisesti että mielellisesti rentoutuneeseen tilaan?

Ohjatussa tunnissa vaiennetaan mielen älämölöä ja rauhoitetaan stressin ylivirittämää kehoa. Mukana voi olla kehoa kuuntelevaa liikettä, lempeää venyttelyä, värähtelevää ääntelyä, hengitysohjausta ja ohjattuja visualisointeja tai mielikuvamatkoja.

Tunnin päättää loppurentoutus, joka on joko läsnäoloharjoitus, visualisaatio, rummuttelumatka tai äänirentoutus. Tavoitteena on, että olosi olisi pois lähtiessäsi kuin olisit ottanut syvät ja virkistävät päiväunet.

Kehotietoisuus ja ohjattu oleminen -ohjaus on tilattavissa myös työpaikalle, harrasteryhmälle tai muulle kokoamallesi ryhmälle.

Työpaikoilla toteutettavissa sisällössä painottuu enemmän työpaikalla helposti toteutettavia palautumista ja itsenäistä tauotusta tukevia harjoituksia istualtaan tehtävän loppurentoutuksen kera. Harrasteryhmille sisältöä voidaan muokata ryhmän tarpeisiin sisällyttäen esim. esiin­ty­mis­jän­ni­tyk­sen lievittämisen tai keskittymistä aktivoiva harjoitteita tai tiettyjen kehonosien tietoista rentouttamista.

Hinta tarjouspyynnön perusteella.

Oman äänesi hoitava voima käyttöösi

Hoitavan äänen löy­tö­ret­ki

Äänen värähtelyssä on suuri parantava, hoitava, tunteita liikuttava ja rentouttava voima, joka vaikuttaa meihin kaikkiin.  Tiesitkö, että meillä kaikilla on kyky hyödyntää tuota äänen värähtelyä tuottamaan itsellemme parempaa hyvinvointia? Myös sinulla? Työpajassa on kyse juuri siitä eli opettelet käytännössä itsehoitoa ääntä hyödyntäen. Työpajassa pääset kokemaan myös ryhmähoidon vaikutuksia omassa kehossasi sekä työskentelemään osana ryhmää muita osallistujia hoitaen. Heille, joita kiinnostaa valjastaa hoitavan äänen käyttö osaksi tai tueksi muuta jo olemassa olevaa hoitamista, ryhmä toimii hyvänä harjoitusalustana ottaa tuolla tiellä ensiaskeleita. Luonnollisesti työpajassa on tarjolla myös tietoa sekä hengityksestä että äänen käytön teknisistä asioista käytännön osuuteen nivoutuen.

Sinun ei tarvitse tietää tai ymmärtää äänestä tai sen käytöstä ennakkoon yhtään mitään. Sinun ei myöskään tarvitse olla laulullisesti lahjakas eikä sinulta varsinkaan edellytetä mitään aikaisempaa taustaa äänen käytölle. Sinulla saa olla ongelmia äänenkäytössä; oli kyse sitten esiin­ty­mis­jän­ni­tyk­ses­tä tai arkuudesta käyttää omaa ääntäsi tai enemmän keholliset ongelmat. Kurssilla saat käyttöösi työkaluja, joilla hoitaa ongelmia eikä kenenkään mukavuusalue tällä kurssilla ylity, koska sinun on lupa käyttää ääntäsi juuri niin lujaa tai hiljaa kuin hyvältä tuntuu. Sinun on lupa tulla mukaan, vaikka päättäisit olla koko työpajan hiljaa.

98€/pvä/osal­lis­tu­ja

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.