Kehoterapia ja energiahoidot

Nämä kaikki hoidot tehdään vaatteet päällä ja oletusarvoisesti hoitopöydällä maaten. 

Voit varata hoidon lähettämällä viestiä numeroon 040 3732 771 tai sähköpostiviestiä osoitteeseen graalionoy@gmail.com. Tulen tekemään tilauksesta hoitoja myös sinun valitsemaasi sijaintiin, jos keräät asiakkaita kolme tai enemmän. Pidempien etäisyyksien päässä hintoihin lisätään matkakustannukset ja tilavuokrat, jos haluat minun etsivän sopivan tilan.

Lue: Taustani ja ideologiani

In­tui­tii­vi­nen ke­ho­te­ra­pia tai ener­gia­hoi­to

Kun haluat antaa minulle vapauden ohjauta hoito juuri sinne ja siten, kuin kehosi ja olemuksesi sitä pyytää. Intuitiivisesti toteutettu voi sisältää yhdistelmiä muista kehoterapioista tai jopa tarvitessasi joitain kehollisempia hoitomenetelmiä. Intuitiivisessa kehoterapiassa on lähtökohtaisesti myös otevalikoima muita kehoterapioita monipuolisempi ja hoito voi sisältää myös energiahoitoa (kuten energeettistä jäsenkorjausta), hoitavaa ääntä, rummutusta, muita soittimia jne.. Toisin sanoen intuitiivisesti toteutettu hoito voi sisältää kaiken osaamiseni elementtejä.

Hinta 60€/tunti

Horstmann-tekniikka

”Elämää muuttava prosessi”

Mikä on Horstmann-tekniikka?

Horstmann-tekniikka on kokoelma yksinkertaisia ja lempeitä kehoterapia- ja ener­gia­hoi­to­me­ne­tel­miä. Se voi laittaa alulle prosesseja, mitkä johtavat fyysiseen, tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiin.  Australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge on kehittänyt Horstmann-tekniikan, jota käytetään monissa maissa.

Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille, kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hie­noe­ner­gia­jär­jes­tel­män epäharmonia. 

Mitä hyötyä sinulle voi olla Horstmann-tekniikasta?

Fyysisellä tasolla lisääntyvät lihasten ja nivelten joustavuus, mikä antaa paremman kehon asennon ja vapauttaa esim. hartioiden ja alaselän kivuista. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa sinua vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa. Prosessit voivat johtaa hämmästyttävään kehitykseen

Horstmann-tekniikalla voidaan hoitaa mm:

 • Selkävaivoja
 • Hartia- ja niskavaivoja
 • Lonkkahermosärkyä (iskias)
 • Rakenteellista päänsärkyä
 • Migreeniä
 • Urheiluvammoja
 • Stressiä
 • Masentuneisuutta
 • Tunne-elämän epätasapainoja

Olen itse Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti ja pätevöitynyt toteuttamaan kaikkia ke­ho­te­ra­pia­koko­nai­suu­teen kuuluvia tekniikoita eli yksi Horstmann-hoito voi koostua yhdestä tai useammasta seuraavasta tekniikasta yhdistelmänä: Lantion vapautus (ISR), Hartian vapautus (ASR), Jalkojen vapautus (FR) ja Itsesapotonti vapautus (SSR). Olen opiskellut myös pienempiä lisätekniikoita, kuten Niskan vapautus,  joita toteutetaan vain päätekniikoita täydentävinä. Asiakas ei itse päätä ennalta käytettävää Horstmann-tekniikkaa, vaan valinta tehdään aina alkuhaastattelun pohjalta asiakkaan tarvetta parhaiten vastaavaksi. 

Hinta 60€/tunti

Tessan Tech

”Uuden ajan rysäytys”

Tessan Tech on äärimmäisen voimallinen energiahoito, joka tästä huolimatta vaikuttaa tehokkaasti myös kehollisiin vaivoihin. Tessan Tech on Horstmann-tekniikan kehittäjän Trish Trowbrigden uusin hoitomuoto. 

Tekniikasta on olemassa kaksi osaa: 

 • osa 1 kohdentuu luuston tasoon ollen ns. metamorfinen hoito ja 
 • osa 2 kohdentuu lymfaattiseen järjestelmään integroiden kehon ja sielun toisiinsa. 

Tessan Tech soveltuu käytettäväksi kaikkeen mihin Horstmann-tekniikkaakin eli keholliset ongelmat, tunne-elämän solmujen aukaisut tai jos lähtökohta on muuttaa ajatustapaasi tai asennoitumista suhteessa kokemiisi haasteisiin, tiettyihin ihmisiin, menneisyyteesi tai tulevaisuutta koskeviin pelkoihin.  

Itse koen Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikan välisen eron mm. siten, että Horstmann-tekniikassa lähestytään hoidettavia asioita pinnalta kohti syvempiä kerroksia, kun taas Tessan Tech pureutuu suoraan ytimeen ja vapauttaa meitä sisältä ulospäin. Näin ollen Tessan Tech kykenee rentouttamaan myös kehon syvimpiä osia, kuten lantionpohjaa, suolistoa, keuhkojen aluetta ja nielua. 

Molemmissa tekniikoissa käsittelyyn voi tulla myös sukuun, karmisiin asioihin tai entisiin elämiin liittyviä teemoja. Kumpaankaan hoitoon ei kuitenkaan kannata tulla vain näillä odotuksilla. Joskus nykyisen elämän taakat pitää keventää ennen kuin voi kurkotella kauemmas. 

Hinta 75€/kerta

Kvant­ti­hoi­to lä­hi­hoi­to­na

Lue lisää: Mitä on kvanttihoito?

Ennen hoidon alkua keskustelemme yhdessä hoidolle asettamastasi tavoitteesta. Käyn myös halutessasi vielä läpi hoidon kulkua ja mahdollisia vaikutuksia.

Hoidon toteuttamisen aikana voit levätä hoitopöydällä, istua tuolissa tai olla liikkeessä sen mukaan, mikä sinusta tuntuu parhaalta. Toisinaan hoito sisältää kosketusta, mutta hyvin usein hoito tapahtuu ilman sitä. Näin ollen hoito toteutetaan aina vaatteet päällä. Koska äänellä hoitaminen on osa elämäntehtävääni, kvanttihoito voi sisältää myös sielunlaulua tai äänihoitoa kvant­titie­toi­suu­des­ta käsin tehtynä. Saatan kysyä sinulta tarkentavia kysymyksiä hoidon aikana. Saatan myös kertoa hoidon etenemisestä jo matkan varrella. Toisinaan kaikki keskustelu käydään vasta hoidon päätyttyä. Etenemistapoja on yhtä monta kuin on hoidettavaa asiaakin.

Varsinaisen hoidon jälkeen sinun hetki mahdollista levätä ja sulatella kokemustasi. Kun koet olosi valmiiksi, jaamme hoidon aikaisia kokemuksiamme ja sinulla on mahdollisuus vielä kysyä hoitoon liittyen mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Muistathan kuitenkin, että sinä itse ole paras tulkki ymmärtämään näkemiäsi ja kokemiasi asioita ja minä kykenen olemaan ainoastaan tukena sen oman tulkintasi laadinnassa. Eli minulla ei ole lupa antaa sinulle vastauksia esim. eri symbolien, värien tm. merkityksestä, vaan ainoastaan ehdotuksia, jotta voit kuunnella mikä resonoi sinussa totuutena.

Hinta 60€/kerta

Cha­kra­ta­sa­pai­no­tus 12+ / sie­lu­ke­ho­pis­tei­den ak­ti­voin­ti

Olitpa sitten virittynyt ener­gia­jär­jes­tel­mä­si 7 chakrajärjestelmään, 12 chakrajärjestelmään tai johonkin edistyneempään versioon, joka palvelee juuri sinua, tämä hoito kykenee tasapainottamaan ener­gia­jär­jes­tel­mäs­sä­si alati tapahtuvaa muutosta sekä tarvittaessa integroi päivityksiä siihen.  

Olen saanut myös tehtäväkseni jakaa ns. sielukehopisteiden aktivointeja, jotka voivat olla osa tasapainotusta tai oma erillinen tavoitteensa, jos se on kannaltasi tar­koi­tuk­sen­mu­kais­ta. Pitää muistaa, että jokainen meistä kulkee omassa erityisessä aikataulussaan, jota pitää kunnioittaa. Vain niissä asioissa pystyn olemaan tukena edistämään tai tasapainottamaan asioita, jotka ovat linjassa oman sielusi suunnitelman kanssa.

Hinta 50€/kerta

Reiki

”Kun haluat rentoutua ja latautua”

Teen Mikao Usuin linjan mukaista perinteistä Reiki-hoitoa intuitiivisin maustein.

Tämä vaihtoehto on hyvä, jos tiedostat, että kehoasi ja mieltäsi ei pidä häiritä voimakkaammilla kehoterapeuttisilla menetelmillä. Yksikään näistä menetelmistä ei ole kivulias, mutta Horstmann- ja Tessan Tech -tekniikka voivat laittaa prosesseja liikkeelle, joten muistathan olla tarvittaessa itsellesi lempeä. 

Reiki rauhoittas stressin ja kiireen ylivirittämää kehoa. Hoito voi toisille vaikuttaa kuin patterien lataus eli joskus harvoin hoidon jälkeinen olotila on niin energinen, että seuraava yö on levoton. Useimmiten vaikutus on kuitenkin päinvastainen eli hoidettavan mieli on hoidon jälkeen levollinen ja seuraavana yönä nukutaan normaalia paremmin. 

Hinta 50€/kerta

Hoitoihin liittyvät artikkelit
Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.