Äänihoidot ja sielunlaulu

Löydät täältä äänenkäyttöön, hengitykseen, äänihoitoihin ja sielunlauluun liittyviä julkaisuja ja palveluja. Mukana myös ilmaisia äänihoitoja sekä näytteitä tekemistäni hoitoäänitteistä.

Vinkki: 1) Lue äänihoitojen fysiologisista vaikutuksista. 2) Lue äänihoidoista itsehoitomenetelmänä. 3) Lue omasta polustani äänenkäyttöön artikkelissa ”Sielunlaulajan askelmerkit”.

Yksilöllinen hoitoäänite ravistelee kehoa, tunteita ja mieltä parantaen ja luoden tilaa kasvulle. Hoitoäänite toimii myös erinomaisena tapana ohittaa ego, pälättävä sekä kriittinen mieli ja kuulla syvempää kumpuavaa viisautta sielun värähtelyn tasolla. Hoitoäänitteiden etuna on myös niiden kyky palvella sinua uudelleen ja uudelleen. Tilattavissa myös kuukausiäänite jatkuvana tilauksena hintaan 10€/kk.

45€

Käy tutustumassa myös Graalionin YouTube-kanavaan!

Lunaarinen Maya-sointu

Päivi Kaskimäen kanssa yhdessä pidetyn Maya-astrologia ja sielunlauluiltaan syntyi kakksossoinnulle lunaariselle oma kappale.

Hoidot


Äänihoito tai rumpuhoito

Yksilölliset lähihoitototeutukset sekä pelkkänä rumpurenoutuksena tai äänihoitoina, joissa mukana muita soittimia ja parantavaa ääntä. Hoidon toteutus Graalionin tiloissa tai kotona, jolloin Seinäjoen kaupunkialueen ulkopuolisista toteutuksista veloitetaan lisäksi matkakustannukset.

30€/kerta


Hoitava äänihetki-ryhmille

Kokoontuvan ryhmän tarpeisiin teemoiltaan ja tunnelmaltaan toteutettu äänimaailma sisältäen sielunlaulua, rummutusta ja eri soittimia. Voidaan toteuttaa myös pari- tai perhehoitona! Mahdollista toteuttaa myös osallistavana ohjelmanumerona esim. juhliin, asiakaspäiviin, TYHY-palveluna ym.

Graa­lio­nin jär­jes­tä­mät 15€/osal­lis­tu­ja ja tilaukset tar­jous­pyyn­nöl­lä

Koulutukset ja valmennukset


Hoitavan äänen löy­tö­ret­ki

Tässä päivän koulutuksessa saat valjastettua oman äänesi hoitava voima käyttöösi sekä vinkkejä äänenhuoltoon sekä hengityksenalueen kehittämiseen.  Koulutus sisältää kurssimateriaalin. Järjestetään Graalionin ja tilausten perusteella ympäri Suomen. Hintaan tilauksissa mahdolliset matkakulut ja tilavuokrat. 

98€/pvä/osal­lis­tu­ja


Hoitava äänen val­men­nus

Tässä yk­si­lö­val­men­nuk­ses­sa voimme keskittyä Hoitavan äänen löytyretki-kurssipäivää tarkemmin sinun yksilöllisiin äänentuoton ja hengityksen ongelmiisi, sinulle soveltuvan itsehoitomenetelmän löytymiseen tai halutessasi pureutua parantavan äänen käyttöön asia­kas­työs­ken­te­lys­sä. Koulutus sisältää val­men­nus­ma­te­ri­aa­lin. Toteutus videoneuvotteluna. 

85€ aloi­tus­val­men­nus, jatko kuluvan ajan mukaan

Ryhmäohjaus


Hoitavan äänen piiri

Tähän piiriin voi osallistua tuottamaan ääntä tai soittamaan rumpua, äänimaljaa tai muita soittimia yhteistyössä muiden kanssa luoden voimallisen ja yhteisöllisen kanssaparannuksen ja elämyksellisyyden tilan. Voit osallistua myös vain nauttimaan eli olemaan hiljaa. Piiri voi olla kokonaisuudessaan intuitiivista musisointia tai se voi sisältää ohjausta eri menetelmiin. Sopii myös ohjelmanumeroksi omaa aktiivisuutta kaipaaville ryhmille.

15€/osal­lis­tu­ja


Rumpupiiri

Rumpupiiri on perinteinen tapa kokoontua yhteen soittamaan rumpua ja nauttimaan rummun parantavista ja liikkeelle laittavista värähtelyistä. Voit osallistua myös vain nauttimaan eli olemaan hiljaa.

15€/osal­lis­tu­ja

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.