Eläinten hoitaminen

Etäeläinhoito toteutetaan kvanttihoitona, energiahoitona tai näiden yhdistelmänä. Etäeläinhoito voi olla myös eläin­kom­mu­ni­kaa­tio­ta. Hoidon toteutukselle ei sovita tarkkaa toteutusaikaa, mutta hoidosta toimitetaan palaute äänitteenä tai kirjallisena viestinä toteutuksen jälkeen. Hoidon hinta on 25€.

Etäeläinhoidon voi tilata myös kestotilauksena 3kk, 6 kk, 9 kk tai 12 kk ajalle. Kestotilaus tarkoittaa, että teen yhden etähoidon eläimelle per kuukausi. Myös kestotilauksista toimitetaan palaute. Kestotilauksen hinta on n. 10€/kk.

Mihin aiheisiin etäeläinhoitoa?

Hoidon aihe voi olla jokin kipu tai vaiva, käyttäytymismalli tai kohdentua emotionaalisiin teemoihin. Fyysisissä ongelmissa hyödynnän mm. jäsenkorjaukseen ja kehoterapiaan liittyvää osaamistani energiahoidon muodossa. Eläimillä voi olla ihmisen lailla kehoon varastoituneena aikaisempia omia tunnekokemuksia tai esivanhempien traumoja, jotka voivat ilmetä käytöshäiriönä, levottomuutena, säikkymisenä tai muuna ihmistä askarruttavana toimintana. Yhtä lailla hoidon tarve voi olla myös entisten elämien traumaattisten kokemusten purkaminen, jolloin eheyttämisen vaikutus voi tulla hyötynä joko terveydessä tai mielialassa.

Tavatonta ei ole sekään, että eläin ja ihminen heijastavat toistensa ongelmia ja kun autetaan eläintä, autetaan myös ihmistä. Eli etähoidot voivat olla avuksi purkamaan myös sellaisia solmuja, joissa ei ole aivan selvää onko ongelma muna vai kana, eläin vai ihminen.

Uutta: Kestotilaukset

Esittelyssä nyt KESTOTILAUKSET, jotka ovat myös mainio lahjaidea!

Rio Safari Elce

Lisää eläimiä! Emmin kovasti onko järkeä lähteä näin lyhyellä välillä toistamiseen eläintarhaan. Mutta kannatti. Elchen Rio Safari oli todella viihtyisä ja lajistokin oli mukavasti erilainen kuin edellisessä. Edelleen kirahvit oli se ylivoimaisin eläin. Järkyttävän sympaattinen eläin. Kolme kertaa siellä aidan vieressä piti käydä pälyilemässä. Etenkin, kun oli olevinaan mielissään jopa nähdessään meitä. Ainakin siihen malliin…

Terra Natura Murcia

Minun suhteeni eläintarhoihin on vähän mutkikas. Toisaalta oksettaa ajatus eläinten käyttämisestä ihmisten viihteenä. Mutta kyllähän nuo eläinpuistot tekevät myös työtä eläinlajien säilymisen puolesta.Mutta kiistattomasti eläinten seuraaminen on lumoavaa. Murcian Terra Natura mahdollisti tänään sellaisten eläinten näkemisen, joka on ollut haaveena, mutta jota en ollut uskonut koskaan toteutuvan. Ja eläinten ääreen pääsyn mahdollisti auton vuokraus eli…

Ensimmäinen joulu?

Minunlaisiani jouluvalmisteluita ovat kaupunkien jouluvalojen ja – koristelujen katselut oivalsin tänään saksalaisen Trierin kaupungin katuja tallustellessa. Tykkään kyllä poltella kynttilöitä sisälläkin tai soittaa joulumusiikkia ja luoda niillä tunnelmaa, mutta oman kodin sisustaminen isolla määrällä jouluaiheisia koristeita jne. ei ole minun juttuni. Ehkä se johtuu siitäkin, että elämäni joulut ovat enimmäkseen olleet perseestä. Joulu ei ole…

Uutta: Etäeläinhoito

Myös eläi­nys­tä­väm­me kaipaavat toisinaan erityistä huomiota

Asiakaspalaute

Yhdessä kuukausihoidossa tein Elli-kissalle kasvaimen poiston läheltä mahalaukkua sekä energeettistä jäsenkorjausta selkärangalle. Seuraavassa Elli-kissan omistajan palaute hoidon vaikutuksista seuraavana päivänä:

”Tänään huomasin ihan fyysisesti muutokset Ellin olemuksessa. Selvästi selkärangassa on ollut jotain ja kipu on nyt hävinnyt. Aiemmin Elli on antanut hyvillä mielin silittää vain päästä. Jos on koskenut alaruumiiseen, on potkinut sähäköillä ”bunny kick” jaloilla (lempeän jämäkästi) ja täysin varoittamatta. Tänään silitin pitkin selkärankaa ja Elli tykkäsi siitä. Samoin kävely oli jotenkin erilaista.

Samoin huomasin että Elli on jo pitkään ollu hyvin ahkera kommunikoimaan ja maukumaan, varsinkin vaatinut ruokaa hyvin äänekkäästi. Tänään malttoi odottaa ihan eri tavalla, söi paljon rauhallisemmin ja ei ollut ”hätäinen” kuten ennen. Voi olla että kasvain mahalaukun vieressä on jotenkin triggeröinyt asioita syömisen suhteen. Myös ruokakupiltaan kylppäristä Elli käveli rauhassa takaisin keittiöön, vaikka aiemmin on säntäillyt sinne pikavauhtia tarkistamaan toisen kissan ruokakupin että olisko siellä jotain jäänteitä jäljellä tai parempaa evästä ollut tarjolla kuin hänelle.”

Elli-kissa hoidon jälkeen ottamassa vastaan silityksiä.
Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.