Etähoidot

Etähoidot toteutetaan joko kvanttihoitona, energiahoitona (esim. ener­gia­jä­sen­kor­jauk­se­na) tai näiden yhdistelmänä. Etähoidot voivat sisältää myös tulkintaa, informaation vastaanottoa tai äänihoitoa. Toteutan etähoitoja yksilöille, ryhmille, kohdennettuna perheille tai yhteisöille (esim. suku tai työyhteisö) ja etähoidot soveltuvat erinomaisesti tehtäväksi myös eläimille.

Lue lisää: Mitä on kvanttihoito?

Lue lisää: Etähoitoon valmistautuminen

Lue lisää: Taustani ja ideologiani

Yk­si­lö­etä­hoi­to

Yhdelle hoitokerralle voit esittää 1-3 eri teemaa tai antaa minulle vapaat kädet. Hoitoa varten sovitaan yleensä toteutusajankohta. Toimitan hoidosta palautteen äänitteenä tai kirjallisena viestinä hoidon toteutuksen jälkeen.

45€

Etäe­läin­hoi­to

Etähoidot soveltuvat erinomaisesti toteutettaviksi myös eläimille. Eläimet ovat pyytäneet enenevissä määrin etähoitoja ja heidän viestinsä minulle on ollut vahva, että tätä palvelua pitää tuoda enemmän tietoisuuteen. Siksi hoito nostettu omaksi palvelukseen.

25€

Perhe-etähoito

Perheellä käsitetään tämän hoidon yhteydessä samassa taloudessa asuvia ihmisiä ja lemmikkejä. Hoidolle voidaan antaa haluttaessa perheen yhteinen teema, mutta se ei ole välttämätön. Perhe-etähoitoa varten ei sovita toteutusaikaa.

75€

Yh­tei­sö­etä­hoi­to

Suvun, työ- tai muun yhteistön etähoito ei edellytä luvan pyytämistä muilta sen jäseniltä tai edes asian tiedottamista ellet halua. Hoidolle voidaan antaa haluttaessa yhteinen teema, mutta se ei ole välttämätön. Ryhmäetähoidolle ei sovita ajankohtaa.

100€

Tilan puhdistus

Tilan puhdistus on etähoitona tehtävä kodin, työpaikan tai muun tilan energeettinen siivous. Hoidon toteutukselle ei sovita toteutusaikaa. Laajemmille maa-alueille puhdistukset tarjouspyynnön perusteella.

35€

Hoi­to­ää­ni­te

Hoitoäänite ravistelee kehoa, tunteita ja mieltä parantaen ja luoden tilaa kasvulle. Mutta hoitoäänite toimii myös erinomaisena tapana ohittaa ego, pälättävä sekä kriittinen mieli ja kuulla syvempää kumpuavaa viisautta sielun värähtelyn tasolla. Hoitoäänitteiden etuna on myös niiden kyky palvella sinua uudelleen ja uudelleen. Tarjolla myös kuukausiäänitteet hintaan 10€/kk.

45€

Anne Siirilä

Neomaagi, sielukehohoitaja, sielunlaulaja, Horstmann-tekniikan diplomiterapeutti, kvanttihoitaja, jäsenkorjaaja, hieroja, Voice Massage-terapeutti sekä mielenterveys-, kriisi-, ja päidetyön lähihoitaja

Kysyttävää? Ota yhteyttä +358 44 3732 771 tai graalionoy@gmail.com

Tilaa uusimmat julkaisut ja uutiskirje

Käsittely kesken…
Tervetuloa! Olet nyt listalla ja saat vahvistuksena siitä pikapuoliin sähköpostiisi tervetuloviestin.